Новости за 17.06.2024

Kimera анонсувала свій третій суперкарKimera анонсувала свій третій суперкар
Італійська компанія Kimera Automobili анонсувала новий суперкар К39, створений за мотивами легендарного спортивного автомобіля Lancia Rally 037.
Армійський Caracal від Rheinmetall перейшов на синтетичне паливоАрмійський Caracal від Rheinmetall перейшов на синтетичне паливо
На складній трасі Демонстраційної зони виставки Eurosatory 2024 у неділю відбувся показ армійського автомобіля Caracal, що використовує нове синтетичне паливо з водню, вуглекислого газу та електроенергії.
Літаючий автомобіль Xpeng X2 здійснив свій перший політЛітаючий автомобіль Xpeng X2 здійснив свій перший політ
На Китайському міжнародному економічному і торговельному ярмарку літаючий автомобіль Xpeng Huitian Voyager X2 офіційно здійснив свій перший політ в економічній зоні міжнародного аеропорту Пекіна Дасін.
Nissan представив ювілейну версію спорткупе ZNissan представив ювілейну версію спорткупе Z
Американські фани компанії Nissan зможуть придбати у США нову версію купе Z у виконанні Heritage Edition.
Естонія передала українським правоохоронцям понад три десятки автоЕстонія передала українським правоохоронцям понад три десятки авто
Естонія передала 31 автомобіль, зокрема 16 Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan, для українських правоохоронців в прикордонних районах Чернігівської та Житомирської областей.
Покупці автомобілів надають перевагу механічним кнопкам і ненавидять сенсорні екраниПокупці автомобілів надають перевагу механічним кнопкам і ненавидять сенсорні екрани
Останні десять років виробники автомобілів усе частіше оснащують салони сенсорними технологіями, додаючи великі екрани замість важелів, ручок і тактильно відчутних кнопок.
Японія постраждає через заходи Європи проти китайських електрокарівЯпонія постраждає через заходи Європи проти китайських електрокарів
Наслідки запровадження підвищених мит на китайські електрокари в ЄС призведуть до серйозного змагання між японськими та китайськими виробниками на ринках Азії, попереджають японські аналітики.
Незалежні дизайнери показали Nissan Murano 2025 рокуНезалежні дизайнери показали Nissan Murano 2025 року
Murano зберіг знайомий силует, а ось передня частина виглядає трохи інакше з дворівневими фарами та новою решіткою радіатора.
Toyota готує потужний суперкар на базі концепту GR GT3Toyota готує потужний суперкар на базі концепту GR GT3
Нове купе Lexus випустять у дорожній та гоночній модифікаціях. Автомобіль отримає високооборотний V8 потужністю приблизно 500-600 сил.
Презентовано військовий «багі» на базі Suzuki JimnyПрезентовано військовий «багі» на базі Suzuki Jimny
Практично усі новинки військової автотехніки на виставці Eurosatory 2024 розроблені на підставі глибокого вивчення бойового застосування колісних машин українською армією.
Дебютував аналог HIMARS на броньованому шасі MAN HXДебютував аналог HIMARS на броньованому шасі MAN HX
На найбільшій виставці озброєння Eurosatory, що відкрилася 17 червня в Парижі, відбувся дебют реактивної системи залпового вогню GMARS (Global Artillery Rocket System).
Новий Suzuki Vitara 2024 надійшов у продажНовий Suzuki Vitara 2024 надійшов у продаж
Кросовер Suzuki Vitara оновили зовні та всередині, а його комплектацію розширили. Усі версії моделі тепер оснащені гібридними установками.
На польському заводі Stellantis розпочали виробництво недорогих китайських електромобілівНа польському заводі Stellantis розпочали виробництво недорогих китайських електромобілів
Перші невеликі електромобілі Leapmotor T03 зійшли з конвеєра заводу Stellantis у Польщі минулого тижня, а їх серійне виробництво було заплановано на вересень.
Компактний позашляховик MG ZS зазнає значного оновленняКомпактний позашляховик MG ZS зазнає значного оновлення
Поточне покоління компактного кросовера від китайського виробника популярне не лише в Україні, але й в Австралії та деяких країнах Європи. Модель навіть очолювала рейтинг найбільш продаваних автомобілів в Іспанії в грудні минулого року.
Opel презентував Mokka з витратою менше 5 л на 100 кмOpel презентував Mokka з витратою менше 5 л на 100 км
У сімействі кросовера Opel Mokka з'явилась нова гібридна версія, яка заповнює проміжок між варіантами з бензиновим двигуном і повністю електричними моделями.
В Україну повертається Honda CivicВ Україну повертається Honda Civic
Нова Honda Civic в Україні дебютує в кузові хетчбек та в гібридному виконанні. 184-сильне авто здатне розігнатися до сотні за 7,8 с і витрачає в середньому 4 л на 100 км.
Tesla анонсувала три нові моделіTesla анонсувала три нові моделі
Нещодавно відбулися щорічні збори акціонерів Tesla, на яких генеральний директор Ілон Маск оголосив про плани випуску серії нових електромобілів.
Абсолютно новий BMW M5: оприлюднено фото та дату дебютуАбсолютно новий BMW M5: оприлюднено фото та дату дебюту
Шеф-дизайнер BMW M Майкл Скаллі натякнув на швидку презентацію в особистому акаунті. Закамуфльована «емка» з написом 26.06.2024 підтверджує: сьоме покоління М5 розсекретять через десять днів.
Наші воїни отримали техніку від британських фермерівНаші воїни отримали техніку від британських фермерів
Фермери з Великої Британії знову відзначилися своєю щедрістю до України: в дар для захисників вони пригнали 32 автомобілі підвищеної прохідності.
Новий Chery Tiggo 8 показали на офіційних фотоНовий Chery Tiggo 8 показали на офіційних фото
Кросовер Chery Tiggo 8 став більшим і обтічнішим. Модель випускатимуть у бензиновій та гібридній версіях із переднім або повним приводом.
Старенький Mercedes-Benz W124 продали з аукціону за 101 тисячу доларівСтаренький Mercedes-Benz W124 продали з аукціону за 101 тисячу доларів
На торговому майданчику Bring A Trailer відбувся аукціон, у рамках якого продали дизельний Mercedes-Benz E-Class у кузові W124. Можливо, торги залишилися б непоміченими, якби не вартість авто 1995 року випуску.
Перший Tesla Cybertruck у Дубаї одягнули в поліцейську лівреюПерший Tesla Cybertruck у Дубаї одягнули в поліцейську ліврею
На фото автомобіль виглядає так, ніби щойно зійшов з космічного корабля в компанії з Mercedes-AMG G 63 і Mercedes-Benz G 500 4x4.
Через Сіверський Донець на Харківщині відновили повноцінний рух транспортуЧерез Сіверський Донець на Харківщині відновили повноцінний рух транспорту
Підірваний ще у лютому 2022 року під час наступу російського війська міст через Сіверський Донець на Харківщині наші будівельники відбудували й відкрили рух.
Унікальний суперкар Koenigsegg Jesko згорів поблизу АфінУнікальний суперкар Koenigsegg Jesko згорів поблизу Афін
Koenigsegg Jesko Attack Nur Edition коштував 4 мільйони доларів і був оздоблений натуральним золотом. 1600-сильний суперкар здатен розвинути швидкість понад 500 км/год.
У Вільнюсі через нестачу водіїв тестуватимуть безпілотний автобусУ Вільнюсі через нестачу водіїв тестуватимуть безпілотний автобус
Восени у вільнюському районі Ужупіс протягом двох місяців регулярно курсуватиме автономний автобус без водія.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015