Tesla анонсувала три нові моделі

15:25 17.06.2024
Tesla анонсувала три нові моделі

Нещодавно відбулися щорічні збори акціонерів Tesla, на яких генеральний директор Ілон Маск оголосив про плани випуску серії нових електромобілів. Він показав зображення трьох таємничих транспортних засобів, вкритих ковдрами. Маск не розкрив деталей, але зазначив, що це буде щось дивовижне.

Один із транспортних засобів, який виглядає вищим і квадратнішим, можливо, є фургоном, який прихильники Tesla називають «Cybervan». Tesla вже натякала на вихід на ринок комерційних або пасажирських фургонів. Сегмент електричних фургонів наразі розширюється завдяки моделям Ford E-Transit, Ram ProMaster EV, Mercedes-Benz eSprinter і BrightDrop Zevo від General Motors.

During @Tesla Shareholder Meeting, @elonmusk showed 3 new Teslas but we o my know 2 of them, the Roadster v2 and the Robotaxi but what about the 3rd one? I'd say it's a Van because Tesla makes Sedans, SUVs, Trucks and will make a Sport Car again but a Van... pic.twitter.com/IAU15hlplr

— Viraaj Chotalal (@Viraaj_Chotalal) June 16, 2024

Інші два транспортні засоби під простирадлами мають низький, гладкий профіль. Один із них може бути другим поколінням Roadster, який Маск раніше обіцяв випустити ще у 2020 році, але тепер очікується його поява у 2025 році. Проте деякі ентузіасти Tesla припускають, що оскільки Roadster вже бачили раніше, його не включили б як майбутню модель у цій презентації.

Ще одним можливим транспортним засобом є робототаксі Tesla, яке Маск вже давно обіцяє вивести на ринок. У квітні він заявив, що робототаксі буде представлено 8 серпня. Цей автомобіль має бути повністю автономним, без керма і педалей.

Також можливо, що один із цих транспортних засобів є так званою Model 2 - доступним за ціною автомобілем, який буде стояти нижче Model 3 у лінійці. Попри чутки про припинення розробки цього автомобіля, Tesla не підтверджувала зупинку робіт над моделлю, вартість якої, за припущенням Маска, становитиме 25 000 доларів.


Источник: META.ua
Фото: Car and Driver
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015