Новости за 16.11.2022

У мережу «злили» фото електричного Volkswagen ID.7У мережу «злили» фото електричного Volkswagen ID.7
Volkswagen представив світові свій концепт електричного седана ID. Aero ще на початку літа. Зараз автомобіль активно тестують, а це означає, що він може дебютувати навіть до кінця цього року.
В Україні стартував тиждень безпеки дорожнього рухуВ Україні стартував тиждень безпеки дорожнього руху
До 21 листопада в усіх областях дорожні підприємства вживатимуть заходи для покращення безпеки дорожнього руху та зниження рівня аварійності на автомобільних дорогах загального користування.
Компанія Девіда Бекхема перетворює старі Range Rover на стильні електрокариКомпанія Девіда Бекхема перетворює старі Range Rover на стильні електрокари
Замість бензинового V8 Range Rover оснастили 360-сильним двигуном. Крім того, позашляховикам покращили внутрішнє оздоблення, додали мультимедійну систему, електропривід сидінь та холодильник.
Водіям автобусів та вантажівок дозволили виїзд за кордон на 60 днівВодіям автобусів та вантажівок дозволили виїзд за кордон на 60 днів
Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду 15 листопада.
Вантажівки DAF стали учасниками унікального світлового шоуВантажівки DAF стали учасниками унікального світлового шоу
З шістнадцяти магістральних тягачів DAF XF нового покоління створили захоплюючу експозицію на фестивалі світлового мистецтва GLOW Eindhoven, що проходить з 12 по 20 листопада в Ейндховені.
Долучись до збору на дрони для ЗСУ. Виграй Toyota Prado за донатДолучись до збору на дрони для ЗСУ. Виграй Toyota Prado за донат
YouTube-канал «InfoСar» долучився до благодійного збору на дрони для ЗСУ «Розіграш Toyota Prado за донат». Мета - зібрати 10 мільйонів гривень для закупівлі 100 дронів DJI Mavic 3 для армії.
Lexus та Adidas присвятили особливу версію RX «Чорній Пантері»Lexus та Adidas присвятили особливу версію RX «Чорній Пантері»
Компанія Lexus спільно з Adidas створила унікальну версію кросовера RX, натхненну фільмом Чорна пантера: Ваканда назавжди.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015