Вантажівки DAF стали учасниками унікального світлового шоу

19:35 16.11.2022
Вантажівки DAF стали учасниками унікального світлового шоу

З шістнадцяти магістральних тягачів DAF XF нового покоління створили захоплюючу експозицію на фестивалі світлового мистецтва GLOW Eindhoven, що проходить з 12 по 20 листопада в Ейндховені. Голландський художник Мішель Сук розташував вантажівки у формі кола, прикрасивши їх індивідуальним освітленням.

Свою роботу він назвав «Інший погляд». Глядачі, що знаходяться всередині цього кола, стають частиною цілого, а ті, хто поза ним - не мають уявлення, що відбувається в середині. Таким чином, автор показує коло як найдавнішу форму спільного буття, проводячи паралель із танцями навколо багаття, шаманськими обрядами та… вантажівками DAF.

Нагадаємо, що Ейндховен є батьківщиною компанії DAF Trucks, де розташована не лише штаб-квартира, а й найбільший завод із виробництва вантажівок. Другий рік поспіль компанія не переставляє дивувати своїми новими моделями, які встановлюють нові стандарти економічності, безпеки та комфорту у сегменті вантажівок важкого класу.

Так, у 2021 році на ринок вийшли передові магістральні тягачі XF, XG та XG+, які завоювали почесний титул International Truck of the Year 2022. А цього року до них приєдналося машини нового розвізного сімейства - XD. І вони також були удостоєні престижного звання «Міжнародна Вантажівка року», але вже 2023-го! The Show Must Go On!


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015