Новости за 16.07.2024

Новим президентським авто Емманюеля Макрона став кросовер Renault RafaleНовим президентським авто Емманюеля Макрона став кросовер Renault Rafale
Новим авто Емманюеля Макрона став купе-кросовер Renault Rafale. Авто отримало особливе забарвлення та решітку радіатора в кольорах французького прапора.
Porsche розширила модельний ряд Macan новими версіямиPorsche розширила модельний ряд Macan новими версіями
Porsche презентувала одномоторний варіант електрокросовера та більш потужну версію 4S. Окрім цього, покупці також можуть доповнити Macan додатковим позашляховим пакетом незалежно від комплектації.
У Fiat пояснили, чому побудують гібридний Fiat 500 на базі електромобіляУ Fiat пояснили, чому побудують гібридний Fiat 500 на базі електромобіля
Fiat відчув, що повинен відреагувати на низькі продажі електромобілів свого лідера продажів, продовживши термін служби більш популярної моделі з ДВЗ.
Салон оновленої Tesla Model Y показали на фотоСалон оновленої Tesla Model Y показали на фото
Судячи з них, кабіна рестайлінгової Model Y буде виконана в тій же стилістиці, що й у нової Model 3.
США передали Україні машини для розмінуванняСША передали Україні машини для розмінування
Американська компанія Tetra Tech передала Державній спеціальній службі транспорту (ДССТ) чотири машини для розмінування GCS-100 із комплектом навісного обладнання, тягачі для перевезення цих машин, екскаватори JCB та мікроавтобус для персоналу.
Презентовано новий Audi A5 2025Презентовано новий Audi A5 2025
Audi A5 тепер доступний у кузовах ліфтбек та універсал і замінив модель A4. Він став стрімкішим зовні та сучаснішим всередині.
Smart #2 замінить Fortwo на спільній з партнерами платформіSmart #2 замінить Fortwo на спільній з партнерами платформі
Компанія Smart впевнена, що у неї є вагоме обґрунтування для створення компактного міського автомобіля нової ери.
Volkswagen відкладає випуск другого покоління електромобіля ID.4Volkswagen відкладає випуск другого покоління електромобіля ID.4
Німецький автовиробник, схоже, відчуває труднощі з програмним забезпеченням перспективної модульної архітектури SSP (Scalable System Platform).
Hyundai вивів на тести новий трирядний електрокросоверHyundai вивів на тести новий трирядний електрокросовер
На тести виїхав прототип нового електричного кросовера від Hyundai, де його і помітили фотошпигуни. Новинка є технічним аналогом KIA EV9 та пропонуватиметься під брендом Ioniq.
Старий 96-річний мотоцикл виставили на аукціон за 200 тисяч доларівСтарий 96-річний мотоцикл виставили на аукціон за 200 тисяч доларів
Brough Superior SS100 - рідкісна модель, яка була одним із найшвидших мотоциклів 1920-х років. Байк здатен розвинути швидкість 160 км/год.
Гібридний Porsche Panamera з засекреченим двигуном встановив рекорд НюрбургрингуГібридний Porsche Panamera з засекреченим двигуном встановив рекорд Нюрбургрингу
Porsche Panamera встановив рекорд Нюрбургрингу серед розкішних седанів. Новий флагман модельної лінійки компанії досягнув рекордного часу кола - 7:24,17 хвилини.
Названі українські регіони-лідери з реєстрацій електромобілівНазвані українські регіони-лідери з реєстрацій електромобілів
Впродовж І півріччя 2024 року український автопарк поповнили понад 24,4 тис. од. автотранспорту на акумуляторних джерелах живлення (BEV).
KIA показала на відео свій новий пікапKIA показала на відео свій новий пікап
Південнокорейська компанія KIA представила нове відео з передсерійним прототипом першого в історії марки пікапа.
Екоактивісти пошкодили Tesla Cybertruck під час презентації в НімеччиніЕкоактивісти пошкодили Tesla Cybertruck під час презентації в Німеччині
Презентація Tesla Cybertruck у Німеччині була перервана акцією кліматичних активістів, які суттєво пошкодили електричний пікап.
Новий Skoda Kodiaq отримав 5 зірок безпеки Euro NCAPНовий Skoda Kodiaq отримав 5 зірок безпеки Euro NCAP
Кросовер Skoda Kodiaq 2024 другого покоління зміг заробити вражаючий 5-зірковий рейтинг безпеки на останніх краш-тестах за системою Euro NCAP.
Київ підписав контракт з Onur на протиаварійний ремонт мосту МетроКиїв підписав контракт з Onur на протиаварійний ремонт мосту Метро
Турецька компанія за 2 млрд грн побудує конструкції, які підтримуватимуть міст Метро до капітального ремонту.
Заряджений електромобіль Nissan Ariya Nismo прибуде до ЄвропиЗаряджений електромобіль Nissan Ariya Nismo прибуде до Європи
Тюнінг-підрозділ Nissan Nismo підтвердив, що повернеться на ринки Європи з високопродуктивною версією електричного кросовера Ariya.
ZEEKR оприлюднив деталі оновленої версії 009ZEEKR оприлюднив деталі оновленої версії 009
Не минуло й року, як китайський виробник ZEEKR випустив багатоцільовий автомобіль 009, а вже на нинішньому тижні, 19 липня, у Гонконзі відбудеться презентація оновленої версії 009 MPV.
Недорогий кросовер Skoda готується до дебютуНедорогий кросовер Skoda готується до дебюту
Skoda оновить бюджетний кросовер Kushaq, який був розроблений із прицілом на індійський ринок, і перебуває у строю майже три роки.
Toyota розробила крісло, яке заміняє фізичні вправи для водіяToyota розробила крісло, яке заміняє фізичні вправи для водія
Компанія Toyota розробила водійське крісло, яке змушує водія виконувати ледве помітні фізичні вправи під час руху.
У США виявили велике кладовище ретроавтоУ США виявили велике кладовище ретроавто
На звалищі зібрані спортивні американські авто 60-х і 70-х. Деякі з них є справжніми раритетами.
Ілон Маск назвав нову дату презентації роботаксіІлон Маск назвав нову дату презентації роботаксі
Глава Tesla Ілон Маск підтвердив у понеділок, що компанії потрібен додатковий час для підготовки до презентації роботаксі, тому цей захід перенесено з серпня на жовтень.
Розчаровані власники водневого седана Toyota Mirai масово подають на автовиробника до судуРозчаровані власники водневого седана Toyota Mirai масово подають на автовиробника до суду
Група орендарів і власників Toyota Mirai, очевидно, розчарована реальністю володіння водневими автомобілями, та подала колективний позов проти автовиробника.
Католицька церква передала «швидку» медикам ТернополяКатолицька церква передала «швидку» медикам Тернополя
Тернопільська обласна клінічна лікарня за сприяння Католицької церкви збагатилася на ще один автомобіль швидкої допомоги. За відліком це вже друга машина, отримана за підтримки релігійної організації.
Чи треба промивати двигун?Чи треба промивати двигун?
Одна з найдискусійніших тем, чи потрібно промивати двигун при заміні оливи. Спробуємо розібратися із цим питанням у цій статті.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015