Новости за 16.06.2024

Tesla завершує виробництво пікапів Cybertruck серії FoundationTesla завершує виробництво пікапів Cybertruck серії Foundation
Tesla завершує виробництво своєї першої серії Cybertruck, Foundation Series, яка дебютувала в листопаді 2023 року.
«Посіпаки» будуть рекламувати автомобілі Volkswagen«Посіпаки» будуть рекламувати автомобілі Volkswagen
Компанія Volkswagen оголосила про співпрацю з Illumination в рамках дебюту 4 частини фільму «Нікчемний я» (Despicable Me).
Вражаючий рекорд: згадаємо авто з найбільшим пробігом у світіВражаючий рекорд: згадаємо авто з найбільшим пробігом у світі
У сучасному світі високим пробігом автомобіля вважається цифра в 100 тисяч кілометрів, але одному представнику шведського автопрому вона може здатися вкрай смішною, адже він зумів проїхати у 50 тисяч разів більше.
Китайська версія Nissan Qashqai отримала оновленняКитайська версія Nissan Qashqai отримала оновлення
Популярний Nissan Qashqai другого покоління продовжує випускатися в Китаї під назвою Qashqai Classic, і нещодавно отримав оновлений дизайн передньої частини.
Infiniti розкрила секрети створення дизайну салону QX80Infiniti розкрила секрети створення дизайну салону QX80
Дизайнери компанії використали концепцію старовинного ремесла фарбування тканин за допомогою квіток шафрану під назвою бенібана.
Інвестори Tesla хочуть відсудити у Маска 30 млрд доларівІнвестори Tesla хочуть відсудити у Маска 30 млрд доларів
Акціонери виробника електроавтомбілів Tesla подали позови до її генерального директора Ілона Маска. Його звинувачують в інсайдерській торгівлі акціями компанії, що дозволило йому заробити мільярди доларів.
Ford пропонує замінити частину двигуна MustangFord пропонує замінити частину двигуна Mustang
Компанія Ford ініціювала програму Harvest для дослідження можливої проблеми з лівою головкою блоку циліндрів на деяких моделях Mustang з двигуном V8.
На європейський ринок виходить електрокросовер Nio EL8На європейський ринок виходить електрокросовер Nio EL8
Електрокросовер Nio EL8 сягає понад 5 м у довжину та багато оснащений. 644-сильна установка дозволяє розганятися до 100 км/год за 4,1 с.
Фотошпигуни спіймали «літаючий» прототип Porsche 911 GT3 RS від Manthey RacingФотошпигуни спіймали «літаючий» прототип Porsche 911 GT3 RS від Manthey Racing
Компанія Manthey-Racing, відома своїми високопродуктивними поліпшеннями, готується вдосконалити Porsche 911 GT3 RS 2025 року.
До кінця року понад половини світлофорів Києва буде оснащена шафами резервного живленняДо кінця року понад половини світлофорів Києва буде оснащена шафами резервного живлення
13 червня Київська міська рада прийняла рішення щодо виділення коштів на придбання додаткових шаф резервного живлення нового типу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015