Новости за 16.03.2023

Стало відомо, які корейські автомобілі першими отримають автопілот третього рівняСтало відомо, які корейські автомобілі першими отримають автопілот третього рівня
Моделі отримають так званий автопілот третього рівня, який дозволяє водієві не торкатися керма і не дивитися на дорогу під час руху шосе зі швидкістю до 80 км/год.
На тестах помічено наступне покоління кросовера Chevrolet EquinoxНа тестах помічено наступне покоління кросовера Chevrolet Equinox
Компанія Chevrolet розпочала дорожні випробування прототипу Equinox нового покоління. Раніше автомобіль ловили під час випробувань на полігоні General Motors.
Розкрито стратегію китайських автовиробників на світових ринкахРозкрито стратегію китайських автовиробників на світових ринках
Розкрито секрет успіху китайських автокомпаній. Дослідження, як вони завойовують світовий ринок, опублікувала міжнародна мережа компаній консалтингу та аудиту Deloitte.
BMW готує новий електромобіль на базі 5 SeriesBMW готує новий електромобіль на базі 5 Series
BMW i5 буде доступний у кількох версіях з двома типами кузова - седан та універсал. Вихід електромобіля заплановано на 2023-2024 роки.
IIHS перевірив популярні позашляховики на безпекуIIHS перевірив популярні позашляховики на безпеку
Американський страховий інститут дорожньої безпеки (IIHS) провів серію ускладнених краш-тестів середньорозмірних позашляховиків, які користуються популярністю серед автомобілістів.
В Україні порахували середній вік електрокарівВ Україні порахували середній вік електрокарів
Враховуючи, що останнім часом значно виросли продажі нових та умовно нових (віком 2-3 роки) електромобілів та все більше виробників входять в цей сегмент, можливо очікувати помолодшення українського парку електрокарів.
Кондитер відтворив Hyundai IONIQ 6 у шоколадному десертіКондитер відтворив Hyundai IONIQ 6 у шоколадному десерті
Кондитер постарався наблизити зовнішність шоколадного десерту до оригінального електромобіля. Результат вражає та змушує засумніватися, що це їстівний автомобіль.
Пальне на українських АЗС продовжує дешевшатиПальне на українських АЗС продовжує дешевшати
Роздрібні ціни на пальне в Україні продовжують знижуватися. Так, дизпальне в період з 15 по 16 березня в середньому здешевшало на 36 коп/л, до 48,25 грн/л.
Законопроєкт про розмитнення авто в «Дії» повторно подадуть на розгляд РадиЗаконопроєкт про розмитнення авто в «Дії» повторно подадуть на розгляд Ради
Законопроєкт про розмитнення транспортних засобів через застосунок «Дія» за новою формулою зареєструють у Верховній Раді повторно.
Українці проїхали на «Запорожці» 8000 км по Європі та взяли участь у раліУкраїнці проїхали на «Запорожці» 8000 км по Європі та взяли участь у ралі
Український екіпаж на «Запорожці» відвідав 11 країн Європи. Під час ралі ЗАЗ-966 долав до 500 км на день, але жодного разу не підвів.
Українські біженці у Швейцарії мають продати свої автомобіліУкраїнські біженці у Швейцарії мають продати свої автомобілі
Українські біженці в Швейцарії мають продати свої автомобілі, щоб отримувати соціальну допомогу. Таке правило починає діяти через рік після прибуття.
Hyundai та FirstElement оголосили про співпрацю у сфері електровантажівок на водневих паливних елементахHyundai та FirstElement оголосили про співпрацю у сфері електровантажівок на водневих паливних елементах
FirstElement Fuel уклала партнерську угоду з Hyundai Motor для заправки та випробувань важких вантажівок Hyundai XCIENT Fuel Cell Heavy Duty у Каліфорнії.
Mercedes-Benz G-Class отримав особливу проукраїнську версіюMercedes-Benz G-Class отримав особливу проукраїнську версію
Салон Гелендвагена оздоблений жовто-синьою шкірою. Ініціатор створення ексклюзивного позашляховика активно підтримує Україну.
Унікальний Volvo Пола Ньюмана виставили на продажУнікальний Volvo Пола Ньюмана виставили на продаж
У США на спеціалізованому аукціоні Bring A Trailer виставили на торги автомобіль, що належав зірці Голлівуду Полу Ньюману.
Британська компанія Morgan побудувала рамний пляжний автомобільБританська компанія Morgan побудувала рамний пляжний автомобіль
Британська Morgan Motor, яка випускає лімітовані спортивні автомобілі класу люкс, збудувала унікальний рамний пляжний родстер для неназваного клієнта.
Культове американське авто 46 років простояло у «целофані»Культове американське авто 46 років простояло у «целофані»
Chevrolet Impala 1967 проїхав усього 27 350 км. Автомобіль належить до рідкісної зарядженої версії SS Z24 з 7,0-літровим V8 на 385 к.с.
Mitsubishi відмовиться від кросовера ASX на базі Renault CapturMitsubishi відмовиться від кросовера ASX на базі Renault Captur
Японська марка Mitsubishi планує створити абсолютно новий ASX та відмовиться від використання ребриндингу Renault Captur.
Volkswagen представив компактний електрокар ID.2allVolkswagen представив компактний електрокар ID.2all
Німецький автогігант Volkswagen продовжує посилювати свій вплив на ринку електромобілів.
Китайці готують новий стильний електрокросовер із запасом ходу 810 кмКитайці готують новий стильний електрокросовер із запасом ходу 810 км
Модель відрізняється багатим оснащенням, стильним дизайном і великим запасом ходу.
Преміальний крос-купе DS 4 уже знаходиться в салонах БрендуПреміальний крос-купе DS 4 уже знаходиться в салонах Бренду
Новинка готова подарувати українським шанувальникам DS Automobiles унікальне оснащення, експресивний дизайн, сучасний салон, а також ексклюзивні версії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015