Британська компанія Morgan побудувала рамний пляжний автомобіль

20:10 16.03.2023
Британська компанія Morgan побудувала рамний пляжний автомобіль

Британська Morgan Motor, яка випускає лімітовані спортивні автомобілі класу люкс, збудувала унікальний рамний пляжний родстер для неназваного клієнта. Основою проєкту Morgan Plus 4 Spiaggina став родстер Morgan Plus 4 минулого покоління зі сталевою рамою в основі.

Унікальний автомобіль розрахований на чотирьох осіб, хоча у сучасній лінійці марки немає чотиримісних моделей. Щоб встановити у другому ряду складану пасажирську лаву спеціалістам фірми довелося повністю перекроїти салон базового родстера.

У Spiaggina не має бічних дверей, а над задніми крилами встановлені поручні для пасажирів другого ряду. Злегка подовжена корма оснащена багажними дверима, які відкидаються врівень з підлогою із тикового дерева. Також врівень зі підлогою можна розкласти й пасажирську лаву. Таким чином, вийде велика платформа для відпочинку на свіжому повітрі.

Від сонця пасажирів Spiaggina захищає легкий алюмінієвий дах, встановлений на масивній дерев’яній дузі. До неї ж прикріплені ремені безпеки та підголівники для задніх пасажирів. Бічні стулки даху обшиті зсередини коричневою шкірою.

Під кастомною передньою панеллю встановлена горизонтальна тканинна полиця на трубчастому каркасі. Сидіння оздоблені коричневою шкірою із плетеними вставками. На центральному тунелі алюмінієвий селектор автоматичної коробки передач. Тоді як серійний Morgan Plus 4 в останні роки виробництва комплектувався виключно 5-ступінчастою механікою від Mazda. При цьому двигун залишився стоковим - 2,0-літровий бензиновий «атмосферник» Ford віддачею 156 к.с. та 201 Нм крутного моменту.

У яку суму унікальний автомобіль обійшовся замовнику, в Morgan Motor не уточнюють. Робити другий такий автомобіль компанія не буде, але готова виготовити будь-яку ексклюзивну конверсію.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015