Новости за 15.10.2022

Компанія Renault задумала заробляти мільярди на переробці автомобілівКомпанія Renault задумала заробляти мільярди на переробці автомобілів
Головною метою нового підприємства в компанії бачать перетворення автомобільної промисловості на бізнес з екологічною нейтральністю.
Porsche 911 Turbo S став рекордсменом Пайкс-ПікPorsche 911 Turbo S став рекордсменом Пайкс-Пік
У рамках ювілейної 100-ї гонки спортсмен перевершив поставлене в червні 2019 року пілотом Різом Мілленом за кермом 635-сильного Bentley Continental GT досягнення підйому в 19,99 кілометрів за 10 хвилин 18 секунд.
Андрій Данилко виставив на аукціон ексклюзивний Rolls-RoyceАндрій Данилко виставив на аукціон ексклюзивний Rolls-Royce
Андрій Данилко купив авто Фредді Меркюрі ще у 2013 році, але так і не зміг ввезти його до України. Виручені на аукціоні кошти будуть спрямовані на благодійність.
Mazda CX-60 оснастили бензиновою «шісткою»Mazda CX-60 оснастили бензиновою «шісткою»
У першій половині наступного року CX-60 почнуть продавати в Австралії, і, що цікаво, там у нього буде ексклюзивний агрегат.
Genesis G90 отримає «просунуту» систему автономного водінняGenesis G90 отримає «просунуту» систему автономного водіння
Флагманський седан Genesis G90 2023 модельного року оснащуватиметься системою напівавтономного водіння 3-го рівня.
Компанія Lexus оновила флагманський седан LSКомпанія Lexus оновила флагманський седан LS
В Японії дебютував оновлений седан Lexus LS. Він отримав перекалібровану підвіску, останню версію мультимедійної системи та вдосконалений напівавтопілот Teammate.
Tesla з «бензиновим» двигуном проїхала майже 3000 км без підзарядкиTesla з «бензиновим» двигуном проїхала майже 3000 км без підзарядки
Електрокар Tesla Model S оснастили бензиновим двигуном, що виробляє електроенергію. Це дозволило не підключати авто до електромережі для заряджання.
Jaguar випустить два особливі родстери C-TypeJaguar випустить два особливі родстери C-Type
Компанія Jaguar представила «ювілейну» версію гоночного родстера C-Type, відродженого «класичним» підрозділом компанії у 2021 році.
Водневий Toyota Mirai встановив світовий рекорд, проїхавши 1360 км на одному бакуВодневий Toyota Mirai встановив світовий рекорд, проїхавши 1360 км на одному баку
Серійний водневий автомобіль Toyota Mirai вже встановлював світовий рекорд, здолавши на повному баку водневого палива 1003 км.
Ford заборонить тюнерам доопрацьовувати новий MustangFord заборонить тюнерам доопрацьовувати новий Mustang
Компанія Ford буде встановлювати спеціальний програмний захист на нові Mustang, щоб сторонні тюнінг-ательє не змогли допрацьовувати силові установки моделі.
Обрано найбільш дружні до навколишнього середовища автобусиОбрано найбільш дружні до навколишнього середовища автобуси
На виставці Next Mobility Exhibition в Мілані визначені переможці міжнародного конкурсу Sustainable Bus Award 2023 («Дружній до навколишнього середовища автобус»).
Задні ліхтарі на Hummer продають за ціною нового мотоцикла BMWЗадні ліхтарі на Hummer продають за ціною нового мотоцикла BMW
Ліхтарі для GMC Hummer EV мають складну конструкцію та є одними з найдорожчих на ринку. Вони коштують більше, ніж задня оптика ексклюзивного суперкара Bugatti Veyron.
Компанія Lucid потроїла виробництво та постачання електроседана AirКомпанія Lucid потроїла виробництво та постачання електроседана Air
Американський виробник електромобілів Lucid розкрив плани щодо обсягів виробництва та продажу седанів Air у третьому кварталі 2022 року.
Ford Kuga отримав спеціальну версію Black PackageFord Kuga отримав спеціальну версію Black Package
Компанія Ford почала продавати в Європі кросовер Ford Kuga із пакетом Black Package.
BMW підготувала заводський тюнінг-кит для нового M2BMW підготувала заводський тюнінг-кит для нового M2
Унікальний вигляд автомобіля клієнти можуть замовити прямо у офіційного дилера, скориставшись каталогом BMW M Performance Parts.
Volkswagen ID.Buzz отримає сімейні версіїVolkswagen ID.Buzz отримає сімейні версії
Новий Volkswagen ID.Buzz отримає стандартну та подовжену семимісні версії. Крім того, очікується топовий 300-сильний варіант моделі з повним приводом.
Компанія Keestrack розробила електричний тракторКомпанія Keestrack розробила електричний трактор
Бельгійський виробник техніки Keestrack розробив електричний трактор. Keestrack B1e дуже схожий Rigitrac SKE 40 швейцарського виробника тракторів Rigitrac. Не дивно, адже виробники тісно співпрацюють.
Автомобілі Audi зможуть фільтрувати навколишнє повітряАвтомобілі Audi зможуть фільтрувати навколишнє повітря
Електричні кросовери Audi навчилися фільтрувати навколишнє повітря. Компанія відзвітувала про результати пілотного проекту.
Для ЗСУ закупили всюдиходи КрАЗ з ФінляндіїДля ЗСУ закупили всюдиходи КрАЗ з Фінляндії
Сьогодні ЗСУ гостро потребує великовантажних автомобілів, які можна використовувати для перевезення артилерійських установок, боєприпасів і, звичайно ж, особового складу.
Porsche несподівано відклала дебют нового MacanPorsche несподівано відклала дебют нового Macan
Електромобіль Porsche Macan випустять на рік пізніше ніж планувалося. Під час розробки нової моделі виникли серйозні проблеми з програмним забезпеченням.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015