Новости за 15.04.2024

Як обрати літні шиниЯк обрати літні шини
Саме тому сьогодні розглянемо це питання доскональніше, як і ключові параметри вибору саме літньої гуми (все ж за вікном вже плюс).
Оприлюднено офіційні фото та подробиці нового BMW X3Оприлюднено офіційні фото та подробиці нового BMW X3
Новий BMW X3 підросте у розмірах та зміниться зовні, а в його салоні встановлять великий дисплей. Кросовер випускатимуть у бензинових, дизельних та гібридних версіях.
Renault готує бюджетний седан та універсал на базі DusterRenault готує бюджетний седан та універсал на базі Duster
Компанія Renault має намір випустити нову модель на базі популярного Duster. Вона вийде під маркою Dacia та складе конкуренцію Skoda Octavia.
Незалежний дизайнер показав вигляд наступного Toyota RAV4Незалежний дизайнер показав вигляд наступного Toyota RAV4
Автор вирішив не використовувати дизайн нових позашляховиків, які нещодавно презентувала Toyota, а натомість надихнувся зовнішністю актуальної генерації моделі Prius.
Броньоване скло Tesla Cybertruck тріснуло під час градуБроньоване скло Tesla Cybertruck тріснуло під час граду
Схоже, не минає й кількох днів, як у Мережі публікують все нові скарги від водіїв електричного пікапа Tesla на його конструктивні недоліки.
Dongfeng показав екстремальний 1000-сильний позашляховик M-HunterDongfeng показав екстремальний 1000-сильний позашляховик M-Hunter
Dongfeng M-Hunter - електричний багі потужністю понад 1000 сил. Двомісний позашляховик створений для важкого бездоріжжя.
Новий KIA Sonet готовий до дебютуНовий KIA Sonet готовий до дебюту
KIA опублікувала офіційні фото та розкрила перші подробиці про новий кросовер Sonet.
У Мережі вперше показали новий кросовер Renault SymbiozУ Мережі вперше показали новий кросовер Renault Symbioz
Восени 2024 року компанія Renault почне продавати свій новий кросовер Renault Symbioz. Дизайнери створили рендерні зображення цієї новинки.
У Верховній Раді пояснили, які саме автомобілі вилучатимуть у громадян на потреби ЗСУУ Верховній Раді пояснили, які саме автомобілі вилучатимуть у громадян на потреби ЗСУ
Представник Комітету з питань національної безпеки, оборони і розвідки Федір Веніславський зазначив, що йдеться про спеціальні ТЗ і що 90 відсотків громадян це не торкнеться.
Електричний пікап Toyota Hilux перетворили на «маршрутку»Електричний пікап Toyota Hilux перетворили на «маршрутку»
Toyota представила новий варіант свого майбутнього електричного пікапа Hilux у формі автобуса-пікапа, який повинен пройти випробування в Таїланді, та відсвяткував офіційний дебют на міжнародному автосалоні в Бангкоку.
Експерти What Car склали новий рейтинг найнадійніших автомобілівЕксперти What Car склали новий рейтинг найнадійніших автомобілів
Щороку експерти What Car публікують рейтинг найнадійніших автомобілів, і цей рік не став винятком. Грунтуючись на даних опитувань понад 22 тисяч респондентів, їм вдалося зібрати дані по 32 брендам та майже 180 моделям.
Mercedes-Benz V-Class отримає топову версію MaybachMercedes-Benz V-Class отримає топову версію Maybach
Електровен Maybach буде розкішною версією Mercedes-Benz V-class. Автомобіль оснастять двома моторами, а його запас ходу складе щонайменше 500 км.
Надзвичайно рідкісний Bentley Bacalar Roadster продадуть на аукціоніНадзвичайно рідкісний Bentley Bacalar Roadster продадуть на аукціоні
За свою історію компанія Bently представила немало престижних та рідкісних моделей, проте цей Bacalar один з 12 екземплярів, які було випущено й, мабуть, є одним з найрідкісніших автомобілів бренду.
1000-сильний електричний позашляховик Dongfeng MHero 1 завойовує Європу1000-сильний електричний позашляховик Dongfeng MHero 1 завойовує Європу
Ще один китайський автовиробник прокладає собі шлях на європейський автомобільний ринок. Компанія вирішила почати з важкої артилерії та підготувала для європейських покупців електричний позашляховик MHero 1.
Новий Bugatti Bolide може позмагатися з автомобілями «Формули-1»Новий Bugatti Bolide може позмагатися з автомобілями «Формули-1»
Компанія завершила тестування свого останнього дива техніки - гіперкара Bolide. Цей спорткар, створений виключно для треків, викликає захват своїми характеристиками.
У мережі показали «секретний» кабріолет Peugeot 208У мережі показали «секретний» кабріолет Peugeot 208
Виробник створив прототип моделі, але вона серійну версію так і не отримала.
В Італії відродили знаменитий спорткар 60-хВ Італії відродили знаменитий спорткар 60-х
Новий Abarth Classiche 1300 OT - компактне двомісне купе з карбоновим кузовом. 240-сильний турбомотор дозволяє спорткару розганятися до сотні за 4,5 с.
Tesla звільняє 14 000 працівників, щоб скоротити витратиTesla звільняє 14 000 працівників, щоб скоротити витрати
Маск пояснив, що таке скорочення необхідне, щоб зберегти та збалансувати бюджет, а також підготуватися до наступного етапу зростання.
Словацькі розміновувачі Bozena можуть виробляти в УкраїніСловацькі розміновувачі Bozena можуть виробляти в Україні
Словацька техніка не лише буде вироблятися спільним підприємством, але й готові машини такого призначення надійдуть до України.
Китай виділив 3,7 млрд доларів на «перемогу» BYD в гонці електромобілівКитай виділив 3,7 млрд доларів на «перемогу» BYD в гонці електромобілів
Згідно з новим німецьким дослідженням, Китай значною мірою субсидує сектор зелених технологій, але компанія BYD при цьому є улюбленою у державних структур, отримавши субсидії на суму «щонайменше» 3,7 мільярда доларів.
Українці стали частіше купувати легковики з КитаюУкраїнці стали частіше купувати легковики з Китаю
Українці дедалі частіше реєструють легкові автомобілі китайського походження. У першому кварталі 2024 року в країну завезли близько 4,2 тисячі «китайців», на 75 відсотків більше, ніж за ті ж три місяці 2023 року.
Шольц назвав умови відкриття ринку ЄС для автомобілів з КитаюШольц назвав умови відкриття ринку ЄС для автомобілів з Китаю
Канцлер Німеччини Олаф Шольц під час візиту до Китаю заявив, що європейський ринок має бути відкритим для китайських автомобілів, однак застеріг місцевих виробників авто від використання нечесних торгових практик.
Китай суттєво збільшує флот для експорту автоКитай суттєво збільшує флот для експорту авто
До 2028 року Китай може стати четвертим за величиною флотом автовозів у світі. Все через нарощення кількості суден для експорту електрокарів.
У США можуть заборонити продаж китайських автомобілівУ США можуть заборонити продаж китайських автомобілів
Американські фінансові та промислові інститути виступають проти засилля китайських автомобілів на ринку США. Сенатори закликали президента Джо Байдена заблокувати продажі автомобілів китайського виробництва на всій території країни.
Volkswagen інвестує 2,6 млрд доларів у китайський інноваційний центрVolkswagen інвестує 2,6 млрд доларів у китайський інноваційний центр
Volkswagen Group оголосила про інвестиції в розмірі 2,68 мільярда доларів у свій китайський центр виробництва та інновацій у Хефеї, підтверджуючи розробку двох моделей у співпраці з китайським виробником електромобілів Xpeng.
Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024Новий PEUGEOT Е-3008 - переможець Red Dot Award 2024
Це вже вдев'яте, коли Бренд PEUGEOT отримує таку бажану та шановану нагороду за вражаючий дизайн своїх продуктів.
Вивчення різних типів амортизаторів та поради щодо вибору та заміниВивчення різних типів амортизаторів та поради щодо вибору та заміни
Сучасні технології дозволяють створювати амортизатори, які автоматично адаптуються до умов дороги та стилю водіння, забезпечуючи оптимальний баланс між комфортом та безпекою.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015