Новости за 14.07.2022

Стали відомі характеристики нового гібрида китайської преміальної маркиСтали відомі характеристики нового гібрида китайської преміальної марки
Китайський преміальний бренд LynkCo продовжує розширювати модельний ряд за рахунок нових модифікацій.
Шпигуни вперше показали Renault Captur CoupeШпигуни вперше показали Renault Captur Coupe
Компанія Renault почала тестувати у Європі абсолютно новий купе-кросовер Renault Captur Coupe.
Jeep Wrangler отримає два нові кольориJeep Wrangler отримає два нові кольори
Jeep Wrangler 2023 року отримає два нові кольори з цікавими назвами Earl і Reign.
Одну з найбільших автоколекцій у світі розпродадуть на аукціоніОдну з найбільших автоколекцій у світі розпродадуть на аукціоні
Колекція Елмера налічує тисячі вінтажних авто та мотоциклів переважно американського виробництва. Усіх їх планують продати на аукціоні.
Стара Toyota HiАce отримала в Китаї гібридну установкуСтара Toyota HiАce отримала в Китаї гібридну установку
У досить маловідомій китайській компанії King Long зважилися на експеримент і розробили фургон-рефрижератор Longyao 8L з послідовно-гібридною установкою.
Дефіцит бензину в Україні виник не лише через війнуДефіцит бензину в Україні виник не лише через війну
Дефіцит пального в Україні у травні-2022 виник не лише через руйнування НПЗ та інфраструктуру внаслідок дій російської армії.
На автозаводі «Москвич» можуть почати випускати іранські машиниНа автозаводі «Москвич» можуть почати випускати іранські машини
На московському автозаводі «Москвич», де раніше збирали моделі Renault, можуть налагодити випуск іранських транспортних засобів.
Чи може пасажир автомобіля отримати компенсацію від страхової, якщо він постраждав у ДТПЧи може пасажир автомобіля отримати компенсацію від страхової, якщо він постраждав у ДТП
Відсутність вини водія застрахованого автомобіля та закриття кримінального провадження щодо нього не звільняє від відшкодування шкоди, заподіяну джерелом підвищеної небезпеки.
«Батько автопілота» Tesla залишив компанію«Батько автопілота» Tesla залишив компанію
Протягом понад 5 років розробкою систем активної допомоги водієві Tesla займався уродженець Словаччини Андрій Карпатий.
У США почали падати ціни на бензинУ США почали падати ціни на бензин
Після того, як ціни на бензин у США вперше в історії перевищили 5 доларів за галон, вони нарешті падають.
Французи назвали найнадійніші вживані автомобіліФранцузи назвали найнадійніші вживані автомобілі
Французький рейтинг надійності дуже патріотичний - перші рядки тут займають французькі автомобілі. Це і не дивно, на місцевому ринку їх дуже багато.
Презентовано пікап Toyota Land Cruiser 300Презентовано пікап Toyota Land Cruiser 300
Пікап Toyota Land Cruiser 300 пропонують у кількох варіантах за довжиною і вантажопідйомністю. Автомобіль оснащують виключно 3,3-літровим турбодизелем.
Cadillac показав деталі електричного флагмана за 300 тисяч доларівCadillac показав деталі електричного флагмана за 300 тисяч доларів
Електрокар Cadillac Celestiq збиратимуть вручну і продаватимуть за ціною $300 тисяч. Флагманська модель отримає автопілот, а в її салоні встановлять одразу 5-ть дисплеїв.
Panasonic збудує у Канзасі найбільший завод акумуляторів для електромобілів за $4 млрдPanasonic збудує у Канзасі найбільший завод акумуляторів для електромобілів за $4 млрд
Компанія Panasonic оголосила про укладення інвестиційної угоди зі штатом Канзас на суму $4 млрд для будівництва та експлуатації найбільшого в світі заводу з виробництва елементів живлення для авто.
Запропонувано ввести пільгове «безкоштовне розмитнення» автомобілівЗапропонувано ввести пільгове «безкоштовне розмитнення» автомобілів
В Україні пропонують повернути безкоштовне розмитнення автомобілів на іноземних номерах, проте не для всіх категорій населення.
Iveco продала свою частку бізнесу у РосіїIveco продала свою частку бізнесу у Росії
Iveco йде з Росії, передаючи частку в СП вантажівок місцевому партнеру.
Розкрито нові подробиці електрокара Hyundai IONIQ 6Розкрито нові подробиці електрокара Hyundai IONIQ 6
Електрокар Hyundai IONIQ 6 зі старту запропонують у версіях потужністю 218 і 325 к. с. Топовий варіант седана зможе розганятись до 100 км/год за 5,1 с і проїжджати 610 км без підзарядки.
В Китаї почались продажі електрокара у стилі старого німецького «Жука»В Китаї почались продажі електрокара у стилі старого німецького «Жука»
В КНР стартували продажі електромобіля ORA Ballet Cat, який зовні схожий на старий німецький «Жук».
Скільки літрів бензину можна купити за середню зарплатуСкільки літрів бензину можна купити за середню зарплату
Аналітики вивчили динаміку цін на бензин в Європі та світі в I півріччі 2022 року і підрахували скільки літрів бензину можна купити на середньостатистичну українську зарплату.
Пасажирський автобус захисникам передала група логістичних компаній ZAMMLERПасажирський автобус захисникам передала група логістичних компаній ZAMMLER
Neoplan німецького виробництва на 54 місця отримав один із київських батальйонів.
Polestar випустив велосипед за ціною електрокросовераPolestar випустив велосипед за ціною електрокросовера
Polestar спільно з виробником велосипедів Allebike випустить байк для даункантрі зі шведською підвіскою Ohlins, що забезпечує хід в 130 мм.
Швейцарія збудує підземний тунель для вантажних безпілотниківШвейцарія збудує підземний тунель для вантажних безпілотників
Розробники проекту планують до призначеного терміну побудувати 70 кілометрів тунелів із десятьма зупинками для вивантаження чи завантаження безпілотних транспортних засобів різними вантажами.
Walmart замовила у Canoo 4500 фургонів для доставкиWalmart замовила у Canoo 4500 фургонів для доставки
Американська компанія Walmart, що управляє найбільшою у світі мережею оптової та роздрібної торгівлі, повідомила про укладання угоди зі стартапом Canoo на постачання 4500 невеликих повністю електричних фургонів типу Lifestyle Delivery Vehicle.
Франція передасть Україні 36 легкозбірних мостівФранція передасть Україні 36 легкозбірних мостів
Французька компанія Matiere передасть Україні 36 легкозбірних мостів, які встановлять на місці зруйнованих російськими загарбниками.
З початку війни кількість імпортерів ДП в Україну зросла вчетвероЗ початку війни кількість імпортерів ДП в Україну зросла вчетверо
З початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну кількість юридичних осіб, які декларують ввезення дизельного пального, зросла майже у чотири рази.
В Росії ринок комерційних автомобілів скоротився на 30%В Росії ринок комерційних автомобілів скоротився на 30%
За 6 місяців 2022 року в Росії було загалом реалізовано 84 265 одиниць нової комерційної техніки.
Chery розпочала виробництво кросовера Omoda 5Chery розпочала виробництво кросовера Omoda 5
Відомий китайський автомобільний бренд Chery розпочав виробництво нового компактного кросовера Omoda 5.
Знайдено рідкісну 26-річну Honda Civic без пробігуЗнайдено рідкісну 26-річну Honda Civic без пробігу
Заряджений хетчбек Honda Civic SiR не виїжджав на дороги з 1996 року. Автомобіль ідеально зберігся, а його сидіння досі упаковані в поліетиленові чохли.
В Україні виготовили новий малотонажний самоскид із заднім розвантаженнямВ Україні виготовили новий малотонажний самоскид із заднім розвантаженням
Завод спецтехніки «Техкомлект» розробив і виготовив нову модель самоскида із заднім розвантаженням.
Tesla замовила обладнання для збирання двигунів для CybertruckTesla замовила обладнання для збирання двигунів для Cybertruck
Tesla розпочне серійне виробництво Cybertruck приблизно за рік, якщо все піде за планом, хоча підготовка до випуску новинки ведеться вже зараз.
Новий тип асфальту від Orlen починають тестувати в ПольщіНовий тип асфальту від Orlen починають тестувати в Польщі
Розроблені нові рішення тепер тестуватимуть за програмою «Інноваційні дороги місцевого самоврядування».
Під Києвом відкривається рух мостом, знищеним після удару блискавкиПід Києвом відкривається рух мостом, знищеним після удару блискавки
14 липня відновиться проїзд по мосту через Ірпінь біля села Демидів на Київщині.
На відновленні мостових переходів задіяні новітні самоскиди BMC TugraНа відновленні мостових переходів задіяні новітні самоскиди BMC Tugra
Державна спеціальна служба транспорту продовжує працювати над відновленням доріг і мостових переходів, зруйнованих під час боїв.
У автомобілях Honda виявлено вразливість, що дозволяє відчиняти їх «по повітрю»У автомобілях Honda виявлено вразливість, що дозволяє відчиняти їх «по повітрю»
Автовиробник віднісся до відкриття з недовірою...
Сервісні договори від OPEL - обслуговування без компромісівСервісні договори від OPEL - обслуговування без компромісів
Кожен власник авто бажає якомога найдовше зберегти відмінний стан свого автомобіля та збільшити його термін експлуатації.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015