Новости за 13.07.2024

Переоформленням авто в «Дії» скористалися 15,5 відсотків продавцівПереоформленням авто в «Дії» скористалися 15,5 відсотків продавців
Фахівці Інституту досліджень авторинку на основі відкритих даних ГСЦ МВС вивчили статистику використання послуги з продажу авто в Дії, замовлення нових номерних знаків впродовж червня 2024 року.
Власники Fisker зменшили зарплату до 1 долара через банкрутство компаніїВласники Fisker зменшили зарплату до 1 долара через банкрутство компанії
Хенрік Фіскер і його дружина Гіта Гупта-Фіскер знизили свої заробітні плати до 1 долара, щоб забезпечити достатнє фінансування для поточної процедури банкрутства. Раніше подружжя отримувало по 710 000 доларів бонусів на рік.
Xiaomi готує новий бюджетний автомобільXiaomi готує новий бюджетний автомобіль
Xiaomi Motors планує випустити свою третю модель - сімейний гібридний позашляховик зі збільшеним запасом ходу - у 2026 році.
НЕтиповий авторинок. Чи досі «переписують» автотранспорт на родичів?НЕтиповий авторинок. Чи досі «переписують» автотранспорт на родичів?
Відносно рівна статистична картина українського авторинку, починаючи з квітня, змінилася на нетипове зростання обсягів в окремих його частинах.
Катання на чужому Chevrolet Camaro обійшлося у 97 000 доларівКатання на чужому Chevrolet Camaro обійшлося у 97 000 доларів
Саме стільки заплатив за ремонт Camaro автодилер Joyriding з Коннектикуті: працівники дилерського центру вирішили покататись і розбили Camaro клієнта вартістю майже 100 000 доларів.
Новий Audi SQ7 2026 вперше показали наживоНовий Audi SQ7 2026 вперше показали наживо
Фотошпигуни спіймали під час тестів Audi SQ7 2026 модельного року, який конкуруватиме з преміальними BMW X7 від підрозділу M і Mercedes-AMG GLS.
Представлена нова Toyota Avalon 2024Представлена нова Toyota Avalon 2024
Великий седан Toyota Avalon оновили зовні та осучаснили всередині. У лінійці моделі будуть нові гібридні версії.
Ford представив прототип Raptor T1+, з яким виступить у «Дакарі»Ford представив прототип Raptor T1+, з яким виступить у «Дакарі»
Компанія Ford показала обіцяний роком раніше дакарівський прототип Raptor T1+. Він побудований у співпраці з давнім партнером, компанією M-Sport.
Lamborghini та Bentley відомого репера виставили на аукціонLamborghini та Bentley відомого репера виставили на аукціон
Влада США конфіскувала автомобілі у репера 6ix9ine через підозри у злочинах, тепер їх, жахливо перефарбовані в кислотні кольори, виставляють на аукціон.
KIA тестує новий пікап Tasman в умовах спекотного кліматуKIA тестує новий пікап Tasman в умовах спекотного клімату
На початку цього року KIA випробовувала новий пікап Tasman у Швеції, а тепер проводить тести в Іспанії, в умовах спекотної погоди.
На аукціон виставили раритетний суперкар Ferrari 50-хНа аукціон виставили раритетний суперкар Ferrari 50-х
Усього виготовили лише 56 Ferrari 250 GT California і конкретно це авто - перше в серії. Суперкар оснащений 260-сильним V12 і здатен розвинути 260 км/год.
Яким буде новий SsangYong Actyon: перші фотографіїЯким буде новий SsangYong Actyon: перші фотографії
Колись популярний SsangYong Actyon радикально змінився. Південнокорейські ЗМІ публікують перші фотографії Actyon нового покоління, який продаватимуть під маркою KGM, що прийшла на зміну SsangYong.
Українець створив Porsche 911 з рекордною динамікоюУкраїнець створив Porsche 911 з рекордною динамікою
Українець створив електромод на базі класичного Porsche 911 для компанії Erblich, що займається розробкою та виготовленням електромодів на базі німецьких класичних купе та родстерів.
Toyota оновить Land Cruiser 300 до кінця рокуToyota оновить Land Cruiser 300 до кінця року
Toyota працює над оновленням Land Cruiser 300. Японський ресурс BestCarWeb розкрив перші подробиці про нововведення.
Європа потерпає від автокрадіжокЄвропа потерпає від автокрадіжок
Опубліковано нову статистику крадіжок з вантажівок на європейських дорогах у першому кварталі 2024 року, що базуються на дослідженнях організації TAPA.
Розсекречено салон нового електричного кросовера SkodaРозсекречено салон нового електричного кросовера Skoda
На опублікованій фотографії видно, що внутрішній простір оформлений у стилі, характерному для бюджетних автомобілів.
Daimler Truck прозвітував про продаж вантажівок та автобусів у другому кварталіDaimler Truck прозвітував про продаж вантажівок та автобусів у другому кварталі
Концерн Daimler Truck за результатами другого кварталу 2024 року реалізував у всьому світі 112 195 од. вантажівок та автобусів, що на 3 відсотка більше, ніж у першому, але на 15 відсотків менше, ніж рік тому.
Mitsubishi збиралася повернути Pajero MiniMitsubishi збиралася повернути Pajero Mini
Інсайдери стверджують, що Pajero Mini повинен був мати просунуту систему повного приводу (4WD), яка забезпечила б йому відмінну поведінку на бездоріжжі.
Дизайнер показав Ford Focus з дизайном від MustangДизайнер показав Ford Focus з дизайном від Mustang
Ford оголосив, що Focus знімуть з виробництва у 2025 році. Таким чином, у модельному ряду автовиробника не залишиться компактного автомобіля. Віртуальний дизайнер Digimods Design вирішив створити власну уявну компактну модель.
Відроджений Renault 5 викликав шалений ажіотажВідроджений Renault 5 викликав шалений ажіотаж
Renault готується до великого успіху з новим електричним Renault 5, перевершивши свої продажні цілі на 300 відсотків з моменту відкриття попередніх замовлень наприкінці травня.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015