Розсекречено салон нового електричного кросовера Skoda

14:56 13.07.2024
Розсекречено салон нового електричного кросовера Skoda

Нещодавно Skoda опублікувала перші офіційні фотографії нового електричного кросовера Elroq, але на знімках автомобіль був у щільному камуфляжі. Незважаючи на це, вдалося побачити, що новий Skoda Elroq 2025 відрізняється від інших моделей чеської марки. Це підтверджує і фотографія салону кросовера, яка просочилася до мережі.

Відомо, що презентація чеської новинки відбудеться за кілька місяців, але на європейський ринок вона надійде не раніше 2025 року. Інтер'єр Elroq відрізняється мінімалістичним дизайном. На опублікованій фотографії видно, що внутрішній простір оформлений у стилі, характерному для бюджетних автомобілів. Це враження пом'якшують великий сенсорний дисплей на центральній консолі та компактна цифрова панель приладів.

Elroq оснащений вузьким блоком керування кліматом, який нависає над центральним тунелем із двома підсклянниками, що майже заходять під передню панель. З фотографії видно, що на кермі Elroq розташовані сенсорні клавіші. Це рішення, яке застосовує концерн VAG, раніше було розкритиковане в Європі.

Згідно з інформацією, новинка від Skoda вийде у трьох задньопривідних та одній повнопривідній версіях. Запас ходу кросовера перевищить 560 кілометрів. Повні параметри моделі, ймовірно, будуть розкриті тільки під час презентації.

Elroq обіцяє стати цікавою новинкою на ринку електромобілів завдяки своїм характеристикам та дизайну, що поєднує мінімалізм і сучасні технології. Очікується, що він матиме великий попит серед європейських споживачів.


Источник: MMR
Фото: Motor.es
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015