Новости за 13.05.2022

АМКУ почав розслідувати причини дефіциту пального на ринкуАМКУ почав розслідувати причини дефіциту пального на ринку
Антимонопольний комітет вважає суперечливими дані, які він отримує протягом останніх двох тижнів про ситуацію на ринках пального із загальнодоступних джерел, від споживачів та від органів влади, і вирішив розслідувати те, що відбувається.
В Україні стрімко зростає парк бензовозів, але потрібно набагато більшеВ Україні стрімко зростає парк бензовозів, але потрібно набагато більше
За останній місяць українські оператори викупили усі вільні у ЕС бензовози від Польши до Ла-Маншу. Таким чином парк збільшився до 1700 штук.
АвтоВАЗ не може виробляти авто і звинуватив у цьому КитайАвтоВАЗ не може виробляти авто і звинуватив у цьому Китай
Через масові обмеження в Китаї, які пов*язані з новим спалахом коронавірусу, АвтоВАЗ має проблеми з постачанням комплектуючих.
У Мелітополі окупанти ставлять на автомобільні номери символи Російської імперіїУ Мелітополі окупанти ставлять на автомобільні номери символи Російської імперії
В окупованому Мелітополі Запорізької області російські окупанти роздають людям номерні знаки для автомобілів із гербом 1811 року й написом TVR.
General Motors повертається до ЄвропиGeneral Motors повертається до Європи
Концерн планує серйозно збільшити свою частку на ринку Європи за рахунок повністю «зеленого» модельного ряду.
Alpine зробила особливий A110 у кольорах МайаміAlpine зробила особливий A110 у кольорах Майамі
Alpine зробила особливий A110 у квітах Майамі Спорткари присвячені етапу Формули-1 у Флориді.
BMW показала карбоновий тюнінг для зарядженого хетчбека M135iBMW показала карбоновий тюнінг для зарядженого хетчбека M135i
Особливістю набору стали деталі з кованого карбону.
Mercedes-Benz і BYD показали розкішний мінівен Denza D9Mercedes-Benz і BYD показали розкішний мінівен Denza D9
Великий і оснащений однооб*ємник розрахований на сімох.
Lamborghini показала новий гоночний спорткар Huracan GT3 Evo2Lamborghini показала новий гоночний спорткар Huracan GT3 Evo2
В основі моделі лягла дорожня версія Huracan STO.
Мотовсюдихід Polaris оснастили електромотором від TeslaМотовсюдихід Polaris оснастили електромотором від Tesla
Незвичайний проект отримав назву Teslaris.
Сузукі підтвердила свої наміри піти з MotoGPСузукі підтвердила свої наміри піти з MotoGP
Японська команда піде після закінчення сезону.
Відновлений міст через Житомирську трасу відкриють 29 травняВідновлений міст через Житомирську трасу відкриють 29 травня
Відновлений міст на ділянці дороги Київ - Житомир біля села Стоянка Київської області відкриють 29 травня.
За два місяці війни в Україну завезли майже 11 000 автомобілів для ЗСУЗа два місяці війни в Україну завезли майже 11 000 автомобілів для ЗСУ
З початку повномаштабної війни в Україну надійшло майже 11 000 автомобілів для ЗСУ. Також оформлено 164 000 тонн гуманітарних вантажів.
На дорогах Польщі збільшили кількість поліції. Кого перевіряють?На дорогах Польщі збільшили кількість поліції. Кого перевіряють?
12 травня на дорогах Польщі зросла кількість поліцейських.
Ціни на автогаз на деяких АЗС вже підійшли до позначки 40 грн/лЦіни на автогаз на деяких АЗС вже підійшли до позначки 40 грн/л
Середня ціна на скраплений газ на українських АЗС підвищилася на 12 коп/л до 33,29 грн/л. Дані щоденного моніторингу консалтингової групи А-95.
Розкрито всі подробиці найпотужнішого та найдорожчого CadillacРозкрито всі подробиці найпотужнішого та найдорожчого Cadillac
Cadillac Escalade-V оснащений 6,2-літровим компресорним V8 та розганяється до сотні за 4,4 с. Йому покращили підвіску та внутрішнє оздоблення.
NamX показав прототип водневого кросовераNamX показав прототип водневого кросовера
Французький стартап NamX представив концепт перспективного позашляховика на водні. Дизайн моделі розробили спеціалісти відомого дизайн-ательє Pininfarina.
Ford зупиняє виробництво кількох моделейFord зупиняє виробництво кількох моделей
Компанія Ford, як і інші автовиробники, постійно коригує свій робочий режим, щоб мінімізувати збиток від нестачі комплектуючих.
XL Fleet представив повністю електричний сміттєвозXL Fleet представив повністю електричний сміттєвоз
Під час презентації на WasteExpo 2022 у Лас-Вегасі компанія XL Fleet представила свою повністю електричну передсерійну трансмісію на сміттєвозі Quantum.
У Китаї створили оригінальний електрокар спеціально для жінок: він коштує лише 5900 доларівУ Китаї створили оригінальний електрокар спеціально для жінок: він коштує лише 5900 доларів
Електрокар Chery QQ Ice Cream обзавівся жіночою версією Joyous Peach із оригінальним розфарбуванням і зміненим оздобленням салону. Його запас ходу - до 170 км.
У Toyota RAV4 з*явився китайський двійник - SWM TigerУ Toyota RAV4 з*явився китайський двійник - SWM Tiger
Італійська марка SWM, нині належить мотоциклетній фірмі Shineray Motorcycle, представила новий кросовер під назвою Tiger.
Британський стартап Arrival йде з РосіїБританський стартап Arrival йде з Росії
Компанія, заснована росіянином, не має планів вести «будь-які операції в росії в майбутньому».
У компанії Bentley різко виріс прибутокУ компанії Bentley різко виріс прибуток
Операційний прибуток Bentley у першому кварталі 2021 року зріс у 2,6 рази порівняно з аналогічним періодом минулого року.
В Україні тотально перебудують логістику по паливу: востаннє це робили у 1940-хВ Україні тотально перебудують логістику по паливу: востаннє це робили у 1940-х
Україна здатна забезпечити на травень необхідні 120 тисяч тонн бензину. Водночас, уряд працює над завезенням запасів для операторів ринку.
В Україні дизелю вистачить приблизно на 5-6 днівВ Україні дизелю вистачить приблизно на 5-6 днів
Україна наразі споживає в середньому на день, за приблизними підрахунками, близько 5 000 т бензину та до 15 000 т дизелю.
Geely готує конкурента Tesla CybertruckGeely готує конкурента Tesla Cybertruck
Китайський холдинг Geely має намір потіснити таких конкурентів як Tesla Cybertruck, Ford F-150 Lightning, GMC Hummer за допомогою власного аналога.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015