Новости за 12.06.2024

Людиноподібних роботів задіяли для збірки електромобілів TeslaЛюдиноподібних роботів задіяли для збірки електромобілів Tesla
В арсеналі Tesla є два роботи-гуманоїди Optimus, які працюють автономно та виконують ряд операцій при складанні електромобілів.
Компанія заснована українцями презентувала вражаючий позашляховий автобусКомпанія заснована українцями презентувала вражаючий позашляховий автобус
Автобус Torsus Praetorian створений для бездоріжжя й отримав повний привід і великі позашляхові шини. У салоні можна перевозити до 34 пасажирів або до 12 нош із пораненими.
В Україну прибув новий позашляховик KGM TorresВ Україну прибув новий позашляховик KGM Torres
На вітчизняному аграрному форумі Grain Storage Forum представили довгоочікувану новинку - позашляховик KGM Torres.
Hyundai відкликає нові Tucson і Santa Cruz 2024 рокуHyundai відкликає нові Tucson і Santa Cruz 2024 року
Hyundai відкликає 795 пікапів і кросоверів через можливу несправність рульового управління. Відкликання стосується Tucson 2024 року і Santa Cruz 2024 року.
Яка країна випускає найбільше електромобілів у Європі?Яка країна випускає найбільше електромобілів у Європі?
У 2023 році німецькі автозаводи виготовили близько 1,27 мільйона електромобілів та плагін-гібридів.
У Німеччині назвали найвигідніші кросовери для перепродажуУ Німеччині назвали найвигідніші кросовери для перепродажу
Німецький журнал Auto Bild і компанія Schwacke, яка займається оцінкою вартості транспортних засобів, склали рейтинг автомобілів, які найменше втрачають з віком у ціні.
Кількість перереєстрацій авто в «Дії» рекордно зрослаКількість перереєстрацій авто в «Дії» рекордно зросла
Фахівці на основі відкритих даних ГСЦ МВС вивчили статистику використання послуги з продажу авто в Дії, замовлення нових номерних знаків впродовж травня 2024 року.
На ринок виходить найдорожче китайське автоНа ринок виходить найдорожче китайське авто
Hongqi Guoli - дорогий представницький седан довжиною майже 6 метрів. У нього розкішний шкіряний салон із електроприводом та масажем всіх сидінь, а під капотом встановлено 388-сильний V8.
В Україні налагодять виробництво бойової машини піхоти LynxВ Україні налагодять виробництво бойової машини піхоти Lynx
Вже цього року в Україні планують виговити першу німецьку БМП Lynx («Рись»). Про це заявив міністр стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин під час Конференції з відновлення України у Берліні.
KIA Sportage 2025 показали на незалежних рендерахKIA Sportage 2025 показали на незалежних рендерах
KIA готує кілька новинок, включаючи рестайлінг поточних моделей середини життєвого циклу, зокрема Sportage.
Як повинні звучати електромобілі майбутнього?Як повинні звучати електромобілі майбутнього?
Згідно з нещодавнім опитуванням, високочастотні звуки можуть дратувати та сприяти втомі вуха. Натомість респонденти віддавали перевагу шумам, схожим на шум вітру, води та білий шум.
Оновлений BMW iX помітили під час тестівОновлений BMW iX помітили під час тестів
Оновлена модель матиме нову флагманську версію з індексом M70, замість актуальної M60. Рестайлінговий iX отримає змінений дизайн, збільшений запас ходу та потужність в 650 к.с. в топовому виконанні.
Виявлено культовий спорткар Mazda 90-х без пробігуВиявлено культовий спорткар Mazda 90-х без пробігу
Кабріолет Mazda MX-5 Miata взагалі не експлуатувався і 33 роки стояв у гаражі. Знаменитий спорткар чудово зберігся і має вигляд нового авто.
MINI представила новий 5-дверний хетчбек CooperMINI представила новий 5-дверний хетчбек Cooper
Британський бренд MINI розширив асортимент хетчбеків новою 5-дверною версією. Новинка спочатку буде доступна у двох варіантах виконання - Cooper C та Cooper S.
ЄС запровадить багатомільярдні мита на китайські електромобіліЄС запровадить багатомільярдні мита на китайські електромобілі
Брюссель просувається вперед у питанні запровадження додаткових мит до 25 відсотків, попри опозицію з боку Німеччини.
Новий Opel Combo Cargo в Україні: оголошено версії та ціни, відкрито прийом замовленьНовий Opel Combo Cargo в Україні: оголошено версії та ціни, відкрито прийом замовлень
Обирайте собі до смаку - два варіанти Opel Combo Cargo з різною довжиною кузова та різними комплектаціями.
Ferrari повідомила про долю високопотужних двигунів V12Ferrari повідомила про долю високопотужних двигунів V12
Італійська автомобільна компанія Ferrari підтвердила свій намір продовжувати виробництво двигунів V12, підкреслюючи відданість своїй традиційній спадщині та прагнення зберігати видатну якість своїх автомобілів.
В Італії освітили дорогу за допомогою інноваційних технологійВ Італії освітили дорогу за допомогою інноваційних технологій
Італійська дорожня служба Autostrade per lItalia веде тестування інноваційного вуличного освітлення, спрямованого на покращення безпеки та зменшення споживання енергії.
Jaguar Land Rover отримає електричну архітектуру від CheryJaguar Land Rover отримає електричну архітектуру від Chery
Британські електромобілі Jaguar та Land Rover у майбутньому будуть побудовані на архітектурі, розробленій фахівцями компанії Chery.
Названо найпопулярніші авто в приватному та корпоративному секторах авторинкуНазвано найпопулярніші авто в приватному та корпоративному секторах авторинку
У травні український автопарк поповнили понад 5,5 тис. нових легкових автомобілів. З цієї кількості 65 відсотків легковиків було реалізовано приватним клієнтам, а 35 відсотків придбали юридичні особи.
Volvo FH16 отримав нову кабіну та двигун на 780 «конячок»Volvo FH16 отримав нову кабіну та двигун на 780 «конячок»
Новий Volvo FH16 стає найпотужнішою вантажівкою в Європі, не втрачаючи при цьому статус економічного автомобіля, що може працювати на 100% відновлюваному паливі.
Голова правління Toyota не впорався з керуванням GR Yaris під час випробувального заїздуГолова правління Toyota не впорався з керуванням GR Yaris під час випробувального заїзду
Голова правління Toyota, Акіо Тойода, перевернув ралійний автомобіль GR Yaris під час тестових заїздів, відкриваючи новий центр досліджень і розробок компанії.
Tatra Trucks показала нову вантажівку для комунальниківTatra Trucks показала нову вантажівку для комунальників
Tatra Phoenix нового покоління залишилися вірними традиційній для вантажівок марки xребтовій рамі і незалежній підвісці на півосяx, що коливаються.
Tesla представила надувний матрац для Model YTesla представила надувний матрац для Model Y
Компанія Tesla представила надувний матрац для свого електричного кросовера Model Y. Відомо. Що новий незвичний аксесуар оцінили у за 225 доларів.
Для сільських медиків Прикарпаття передали електромобіліДля сільських медиків Прикарпаття передали електромобілі
Чотирьом медичним закладам невеликих населених пунктів Прикарпаття 11 червня передали новенькі електромобілі MG4.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015