В Україну прибув новий позашляховик KGM Torres

19:37 12.06.2024
В Україну прибув новий позашляховик KGM Torres

На вітчизняному аграрному форумі Grain Storage Forum представили довгоочікувану новинку - позашляховик KGM Torres. Нова модель колишнього корейського бренду SsangYong, який після зміни власників отримав назву KG Mobility (KGM), доповнить лінійку моделей, що пропонується на українському ринку.

Назва Torres походить від місцевості Torres-del-Paine, що в Патагонії, Чилі. Зовнішність всюдихода виконана у досить сміливому та агресивному стилі Powered by Toughness - «натхненний міцністю», який демонструє напрямок розвитку дизайну продукції KGM. Виразність Torres підкреслюють 18-дюймові легкосплавні диски з шинами 235/55, спойлер та багажні рейлінги на даху.

Дизайн інтер'єру простий та зрозумілий. Для водія та його супутників запропоновано три цифрових дисплеї. Завдяки зовнішнім розмірам кузова (4705/1890/1720 мм) Torres має один з найбільших у своєму класі салон та багажний відсік, об'єм якого варіюється від 703 до 1662 л. Нахил спинки сидіння другого ряду можна змінювати від 27,5 до 32,5 градусів, забезпечуючи максимальний комфорт під час тривалих поїздок. В салоні є багато місць для дрібного багажу, включаючи шухлядку для рукавичок, центральну консоль, підсклянник та відділення для речей.

Салон автомобіля має високоякісне шкіряне покриття, а передні сидіння оснащені подушками з трьома рівнями жорсткості, диференційованими для кожної секції, щоб забезпечити відчуття м'якості та оптимального комфорту. Крісло водія має 8-позиційне регулювання та 2-позиційну поперекову підтримку. Сидіння переднього пасажира також має електрорегулювання. Крім того, обидва передніх крісла оснащені вентиляцією та підігрівом.

Під капотом Torres розташовано 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, який забезпечує крутний момент до 280 Нм, максимальну потужність у 163 к.с. та відповідає екологічним нормам Euro 6d. Він працює з 6-ступеневою АКП Aisin. Покупці можуть вибирати між версією з переднім (FWD) або повним (AWD) приводом.

Torres має три режими, оптимізовані для різних умов: Normal - для ефективної та спокійної їзди, Sport для активного руху та покращеної продуктивності, Winter - для безпечного старту та надійного зчеплення зі слизькою дорогою взимку. Опція Idle Stop & Go з посиленим стартером на 1,4 кВт покращує паливну економічність, тимчасово зупиняючи двигун під час очікування в заторі.

У звичайних дорожніх умовах Torres AWD відправляє крутний момент до передніх коліс, а за потреби він автоматично долучає задню пару коліс. Під час руху по важкому бездоріжжю можливо увімкнути блокування диференціала. Torres може буксирувати причіп масою до 1,5 т, підійматися угору під кутом до 28 градусів та долати водні перешкоди глибиною до 300 мм зі швидкістю до 30 км/год.

Torres забезпечує високий рівень пасивної та активної безпеки. Каркас автомобіля надзвичайно міцний завдяки тому, що 78% кузовних елементів виконано з високоміцної сталі. Позашляховик оснащений ABS з ESP та TCS, системами допомоги при гальмуванні та розподілення гальмівних зусиль, має систему захисту від перевертання та запобігає повторному зіткненню. Під час буксирування причепа функція контролю розгойдування допоможе відновити контроль над автомобілем. В салоні встановлено комплект подушок безпеки, куди входять фронтальні та бокові подушки, шторки безпеки та центральна подушка між передніми сидіннями.

Двозонний автоматизований кондиціонер підтримує чистоту повітря за допомогою високоефективного повітряного фільтра, який ефективно видаляє дрібний пил. Також до стандартної комплектації входить електронне стоянкове гальмо, передній і задній парктроніки, камера заднього огляду HD-якості, круїз-контроль, датчики світла і дощу, електричні склопідіймачі, електрорегулювання та підігрів зовнішніх дзеркал з LED-повторювачами поворотів.

Вартість KGM Torres становить від 1530000 грн. Гарантія на позашляховик складає 3 роки або 100 тисяч км пробігу.


Источник: Авто Центр
Фото: KGM
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015