Новости за 12.02.2023

Tesla змусила Lucid знизити ціни на електромобіліTesla змусила Lucid знизити ціни на електромобілі
Lucid Group заявила у четвер, що клієнти отримають знижку у розмірі 7500 доларів США при покупці певних версій розкішного електромобіля Air.
Французькі пожежники передали українським прикордонникам унікальний автомобільФранцузькі пожежники передали українським прикордонникам унікальний автомобіль
Прикордонникам передали мобільну амбулаторію. Пересувний кабінет на шасі IVECO використовуватимуть для надання першої медичної допомоги пораненим бійцям.
Компанія Changan представили розкішний семимісний позашляховикКомпанія Changan представили розкішний семимісний позашляховик
Новий Changan CS95 отримав брутальний дизайн та багате оснащення. Модель має повний привід і сучасні системи безпеки.
Компанія RAM опублікувала тизер нового електричного пікапаКомпанія RAM опублікувала тизер нового електричного пікапа
Перший електричний пікап Ram надійде у продаж наступного року. Автовиробник сьогодні підтвердив, що він називатиметься Ram 1500 Rev.
Ferrari випустить чотири нові моделі авто у 2023 роціFerrari випустить чотири нові моделі авто у 2023 році
Італійський бренд порадує автолюбителів зарядженими суперкарами та новими ексклюзивними гіперкарами. Також у компанії зосереджено на впровадженні гібридних технологій, які можуть отримати майбутні моделі.
У Чернівецькій області на кордоні з Румунією відкрили пункт пропуску «Дяківці»У Чернівецькій області на кордоні з Румунією відкрили пункт пропуску «Дяківці»
У Чернівецькій області на кордоні з Румунією офіційно відкрили новий автомобільний пункт пропуску «Дяківці - Раковець».
Представлено найдорожчий та найекстремальніший Jeep в історіїПредставлено найдорожчий та найекстремальніший Jeep в історії
Jeep Wrangler Rubicon 20th Anniversary Edition доопрацьований для бездоріжжя. Автомобілю збільшили кліренс, встановили посилені бампери, позашляхову гуму та міцне скло.
Розкрито нові подробиці про електричний Volkswagen ID.7Розкрито нові подробиці про електричний Volkswagen ID.7
У другому кварталі 2023 компанія Volkswagen має намір офіційно представити електричний седан з індексом ID.7. Він є серійним продовженням концепції Aero та замінить у лінійці виробника популярний Passat.
Виявлено рідкісний 18-річний спорткар із пробігом 1500 кмВиявлено рідкісний 18-річний спорткар із пробігом 1500 км
Пробіг рідкісного Chevrolet SSR 2005 становить всього 1500 км. Оригінальний пікап-кабріолет жодного разу не мили, але він добре зберігся.
Mercedes-Benz загрожує великий штраф у ВеликобританіїMercedes-Benz загрожує великий штраф у Великобританії
Mercedes-Benz зіткнувся з більш ніж 300 000 позовів у Високому суді Лондона від власників дизельних автомобілів, які, ймовірно, були оснащені «пристроями захисту» для фальсифікації тестів на викиди.
Унікальний Ford Mustang 60-х пішов із молоткаУнікальний Ford Mustang 60-х пішов із молотка
Гоночний Ford Mustang приніс своїй команді чемпіонський титул у перегонах Trans-Am. Спорткар оснащений 4,7-літровим 390-сильним V8.
Ford вчить власників Bronco Raptor правильно їздитиFord вчить власників Bronco Raptor правильно їздити
Програму навчання підготовлено за участю професійного дрифтера Вона Гіттіна-молодшого.
Класичний спорткар Ferrari 80-х отримав зухвалий та незвичайний тюнінгКласичний спорткар Ferrari 80-х отримав зухвалий та незвичайний тюнінг
Скотту Беррон довелося практично з нуля збирати свій тюнінг-проєкт. Спочатку вінтажний спорткар був у страшному стані.
Названо автомобільні технології, які найбільше дратують власників дорогих машинНазвано автомобільні технології, які найбільше дратують власників дорогих машин
Високотехнологічні приладові панелі та помічники з водіння дратують власників розкішних автомобілів.
Volkswagen може випустити електропікап на базі TiguanVolkswagen може випустити електропікап на базі Tiguan
Volkswagen розпочав розробку нестандартного компактного пікапа. Нова модель матиме тримальний кузов і порідниться з кросоверами німецької марки.
Mercedes-Benz анонсував неординарний концепт G-classMercedes-Benz анонсував неординарний концепт G-class
На тижні моди в Лондоні компанія Mercedes-Benz презентує концепт «зимової» версії позашляховика G-class.
На продаж виставили дуже рідкісне та незвичайне купе Alfa Romeo 60-хНа продаж виставили дуже рідкісне та незвичайне купе Alfa Romeo 60-х
Цей Alfa Romeo Giulietta Sprint Speciale був побудований для європейського ринку, але пізніше був імпортований в США. Пробіг яскравого купе складає лише 6600 кілометрів.
У Херсонській області заборонили використовувати відеореєстраториУ Херсонській області заборонили використовувати відеореєстратори
На території Херсонської області ввели заборону на фото- й відеофіксацію та використання відеореєстраторів на цивільних автомобілях.
Розсекречено новий компактний електрокросовер BMW iX2Розсекречено новий компактний електрокросовер BMW iX2
Електричний кросовер збудують на базі моделі BMW X2. Новинка отримає спортивний та сучасний дизайн зі своїми відмінними рисами.
KIA готує новий електричний кросоверKIA готує новий електричний кросовер
Корейська компанія KIA працює над новим середньорозмірним електричним кросовером, нині відомим лише під кодовою назвою OV.
Новий доступний кросовер від Chery показали на перших фотоНовий доступний кросовер від Chery показали на перших фото
Kaiyi Tangu - середньорозмірний кросовер від нового бренду концерну Chery. Він відрізняється оригінальним дизайном і буде доступний у бензиновій та гібридній версіях.
У США доплатять за переобладнання бензинових автомобілів на електричніУ США доплатять за переобладнання бензинових автомобілів на електричні
У США планують стимулювати переобладнання «паливних» автомобілів на електричні.
Розкрито подробиці про перший гібрид від MaybachРозкрито подробиці про перший гібрид від Maybach
Mercedes-Maybach S580 e оснащений бензиновою турбошісткою та електромотором сумарною потужністю 510 к.с. Він розганяється до сотні за 5,1 секунди й може проїхати 100 км на електротязі.
Otokar Territo U здобув престижну премію з дизайну у НімеччиніOtokar Territo U здобув престижну премію з дизайну у Німеччині
Otokar Territo U продовжує збирати престижні нагороди та призи у різних фахових спільнотах.
МСI показала автобус з технологією Сlean DieselМСI показала автобус з технологією Сlean Diesel
Лайнер J4500 оснащений дизельним двигуном Cummins X12 із технологією Clean Diesel.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015