Розкрито нові подробиці про електричний Volkswagen ID.7

19:51 12.02.2023
Розкрито нові подробиці про електричний Volkswagen ID.7

У другому кварталі 2023 компанія Volkswagen має намір офіційно представити електричний седан з індексом ID.7. Він є серійним продовженням концепції Aero та замінить у лінійці виробника популярний Passat.

Повідомляється, що модель стане флагманом електричної лінійки німецької марки та складе конкуренцію американській Tesla Model 3. Спираючись на знімки прототипу моделі, який показали на виставці CES, та шпигунські фото з тестів, було складено перший рендер електричної новинки. Судячи з нього, модель буде виконана в тій же стилістиці, що і інші представники лінійки ID.

У електричного седана обтічний кузов, аркоподібний дах, завужена світлодіодна оптика, бампер з великим повітрозабірником та колеса з оригінальним дизайном. ID.7 зовсім не компактний електрокар. Його колісна база складає 2970 мм, що більше ніж у Arteon. В основі лежить платформа MEB.

Салон новинки досить просторий та має сучасне оснащення. До нього увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з 15-дюймовим екраном, який височить над передньою панеллю, та інноваційна система клімат-контролю. Також є голосовий помічник, широкий список електронних асистентів та систем допомоги водієві. За даними інсайдерів, електрокар буде доступний з одним та двома моторами. Запас ходу обіцяно не менше 700 км.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015