Новости за 10.07.2024

Mazda CX-50 отримала гібридну силову установку від Toyota RAV4Mazda CX-50 отримала гібридну силову установку від Toyota RAV4
Гібрид Mazda CX-50 отримав силову установку від Toyota RAV4 на 219 сил. Кросовер витрачає всього 6,2 л на 100 км у змішаному циклі.
Rimac представив ювілейну версію суперкара NeveraRimac представив ювілейну версію суперкара Nevera
До свята компанія підготувала особливу версію свого суперкара Nevera - 15th Anniversary Edition.
Audi має намір відмовитись від Q8 e-tronAudi має намір відмовитись від Q8 e-tron
Компанія також хоче реструктуризувати завод у Брюсселі, що займався виробництвом електричного кросовера, проте, за повідомленнями інсайдерів, він може бути закритий.
Новий Dacia Duster 2024 провалив європейські краш-тестиНовий Dacia Duster 2024 провалив європейські краш-тести
Новий Duster отримав лише 3 зірки з 5 можливих на краш-тестах від EuroNCAP. Експерти відзначили небезпеку для грудної клітки водія та пасажирів під час ДТП та не надто високо оцінили роботу систем безпеки.
Унікальний секретний прототип електромобіля Tesla Roadster виставили на торгиУнікальний секретний прототип електромобіля Tesla Roadster виставили на торги
Раніше невідомий прототип зарядженої версії електромобіля Tesla Roadster виставили на продаж на аукціоні Cars n Bids. Аукціон закінчується 15 липня.
Ford відродив модель Capri у статусі електричного кросовераFord відродив модель Capri у статусі електричного кросовера
Американська компанія Ford офіційно представила новий спортивний кросовер на електротязі, який отримав легендарну назву Capri.
В Україні побільшає камер фіксації порушень правил дорожнього рухуВ Україні побільшає камер фіксації порушень правил дорожнього руху
Нові камери встановили на особливо аварійно небезпечних ділянках і місцях з найбільшою кількістю ДТП.
Найдешевший електрокросовер Ford помітили під час тестівНайдешевший електрокросовер Ford помітили під час тестів
Електромобіль Ford Puma Gen-E отримає 136-сильну установку від мінівена E-Transit Courier. Запас ходу кросовера складе 380-400 км.
Stellantis анонсував розширення лінійки гібридівStellantis анонсував розширення лінійки гібридів
Зростання популярності автомобілів із гібридними силовими агрегатами на тлі спаду продажів «електричок» змушує автовиробників переглядати свої виробничі плани.
Стало відомо, у якій країні найбільше людей працюють над створенням електромобілівСтало відомо, у якій країні найбільше людей працюють над створенням електромобілів
Згідно з даними LinkedIn Economic Graph, у Швеції проживає найвищий відсоток працівників автомобільної промисловості, які працюють над розробкою та модернізацією електромобілів, порівняно з будь-якою іншою країною Європи.
За скручений пробіг на авто пропонують штрафуватиЗа скручений пробіг на авто пропонують штрафувати
Невдовзі в Україні можуть карати за скручування пробігу перед продажем автомобіля: зареєстрований у канцелярії Верховної Ради ще наприкінці осені законопроєкт передано народним депутатам для ознайомлення.
Британці представили незвичний позашляховик Ariel Nomad 2Британці представили незвичний позашляховик Ariel Nomad 2
Ariel Nomad 2 - багі без бокових вікон та дверей. Позашляховик оснащений 305-сильною турбочетвіркою і здатен розігнатися до сотні за 3,4 с.
Німеччина та ЄС профінансували закупівлю 31-го «Соціального таксі»Німеччина та ЄС профінансували закупівлю 31-го «Соціального таксі»
Запровадження послуги «Соціальне таксі» сприятиме усуненню перешкод і створенню інклюзивного середовища для всіх мешканців громад.
В Єврокомісії пояснили, як формувались та як працюватимуть мита на китайські електромобіліВ Єврокомісії пояснили, як формувались та як працюватимуть мита на китайські електромобілі
Близько тижня тому, 5 липня, Єврокомісія запровадила компенсаційне мито на імпорт електромобілів з Китаю. Після цього у Євросоюзі опублікували докладний звіт про формування тарифів.
В Україну доставлено японські машини для механічного розмінування NikkenВ Україну доставлено японські машини для механічного розмінування Nikken
Уряд Японії передав ще 2 машини механізованого розмінування Nikken. Вони будуть надані підрозділам ДСНС у Запорізькій та Донецькій областях.
У Китаї показали недорогий електрокросовер Voyah ZhiyinУ Китаї показали недорогий електрокросовер Voyah Zhiyin
Voyah Zhiyin - 4,7-метровий електричний кросовер із обтічним дизайном. Модель запропонують у версіях потужністю від 288 до 430 сил із запасом ходу до 900 км.
Хмельницьким стрільцям передали чотири автомобіліХмельницьким стрільцям передали чотири автомобілі
Стрілецький батальйон поліції Хмельниччини відбуде на відведену ділянку лінії фронту з оновленим автопарком: місцеві волонтери подарували спецпризначенцям чотири автомобілі.
BYD показала новий преміальний седан на електротязіBYD показала новий преміальний седан на електротязі
Китайський автовиробник BYD спробує кинути виклик Porsche, Mercedes і Tesla завдяки новому електромобілю Yangwang U7, ціни на який починаються від 140 000 доларів.
Зелена магія на захисті вашого двигунаЗелена магія на захисті вашого двигуна
Чи можна говорити про магію коли йдеться про моторну оливу? У випадку з оливами від відомого німецького бренду LIQUI MOLY, так. У цих оливах справді є щось магічне, завдяки їх унікальним властивостям.
Hyundai Motor Group зосереджені на розвитку унікальних можливостей для формування майбутнього в різних галузях промисловостіHyundai Motor Group зосереджені на розвитку унікальних можливостей для формування майбутнього в різних галузях промисловості
Центр Прогнозування Oxford-Hyundai Motor Group використовує унікальний підхід Оксфордського університету до майбутніх досліджень, підкреслюючи ідеальні цінності для майбутньої спільноти та сприяючи розумінню нових тенденцій.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015