Новости за 09.07.2024

CATL представляє автомобільні акумулятори Tiaxing із рекордною щільністю енергіїCATL представляє автомобільні акумулятори Tiaxing із рекордною щільністю енергії
Китайський гігант у виробництві акумуляторів - СATL анонсував випуск нового бренду батарей Tiaxing, спеціально розроблених для легких комерційних автомобілів.
Новий розкішний французький електрокросовер показали на тизеріНовий розкішний французький електрокросовер показали на тизері
Новий DS 8 - розкішний побратим Peugeot 3008 зі стрімким дизайном. Купе-кросовер пропонуватимуть виключно в електричних версіях із запасом ходу до 700 км.
Volkswagen Amarok першого покоління повернувся на конвеєрVolkswagen Amarok першого покоління повернувся на конвеєр
VW Argentina оголосив про початок виробництва сильно оновленого першого покоління Amarok, яке дебютувало ще в 2009 році. Повідомляється, що пікап продаватиметься на ринках Латинської Америки.
Аграрії пропонують ввести пільгову ставку акцизу на пальне для сільгоспробітАграрії пропонують ввести пільгову ставку акцизу на пальне для сільгоспробіт
Представники аграрного бізнесу та профільних асоціацій просять парламентаріїв передбачити можливість пільгового оподаткування акцизом пального, яке використовується для обробітку сільгоспугідь.
В ЄС прощаються з Porsche Boxster, Cayman та MacanВ ЄС прощаються з Porsche Boxster, Cayman та Macan
До кінця наступного року шоуруми покинуть центральномоторні спорткари Boxster та Cayman, а компактний кросовер Macan залишиться без традиційних моторів у 2026 році.
Новий Audi Q3 показали на незалежних рендерахНовий Audi Q3 показали на незалежних рендерах
Audi Q3 стане виразнішим на вигляд та сучаснішим. Кросовер запропонують у бензинових, дизельних та гібридних модифікаціях.
Мобілізація вплинула на ринок таксіМобілізація вплинула на ринок таксі
З 18 травня таксисти стали рідше виїжджати на замовлення. Ситуація може загостритися після 16 липня.
На дорожні випробування виїхала оновлена Tesla Model YНа дорожні випробування виїхала оновлена Tesla Model Y
У Каліфорнії (США) фотошпигуни зробили знімки прототипу оновленого популярного електромобіля Tesla Model Y.
NASCAR представив спортивний електромобіль для кільцевих змагань майбутньогоNASCAR представив спортивний електромобіль для кільцевих змагань майбутнього
NASCAR представила прототип електричного кросовера для кільцевих змагань, який був створений у співпраці з ABB, а також Chevrolet, Ford і Toyota.
Suzuki Jimny отримав стильну фінальну версіюSuzuki Jimny отримав стильну фінальну версію
Новий Suzuki Jimny Horizon - останній бензиновий варіант позашляховика. Автомобіль вирізняється дизайном у ретростилі та особливим забарвленням.
BMW готує нову 2 Series Gran CoupeBMW готує нову 2 Series Gran Coupe
Шпигунам вдалось зробити декілька кадрів тестового прототипу новинки. Навіть попри камуфляж помітно, що модель матиме інакшу решітку радіатора, подібну до 1 Series та X3.
Стало відомо, в яких регіонах України купують найбільше автоСтало відомо, в яких регіонах України купують найбільше авто
Ринок нових легкових автомобілів в Україні кілька місяців поспіль демонстрував позитивну динаміку, але червень виявився не таким успішним і показав падіння попиту.
У США розробили інноваційні батареї для електромобілівУ США розробили інноваційні батареї для електромобілів
Виробник акумуляторів для електромобілів SK On підписав угоду про спільну розробку з Sakuu - першою в світі виробничою платформою для друку електродів акумуляторів.
Новий Porsche Cayenne помітили на дорогахНовий Porsche Cayenne помітили на дорогах
Новий Porsche Cayenne дебютує в 2026 році та стане електромобілем. Кросовер запропонують у потужних версіях з можливістю надшвидкої зарядки.
Постраждалий від повені Ferrari Purosangue продають за 510 000 доларівПостраждалий від повені Ferrari Purosangue продають за 510 000 доларів
У Дубаї на продаж виставили Ferrari Purosangue, який постраждав від повені у квітні цього року. Він перебуває у гнітючому стані, але власник стверджує, що цілком придатний для відновлення.
Середня вартість імпортованих авто: нові даніСередня вартість імпортованих авто: нові дані
У піврічному підсумку автомобільні пункти пропуску Закарпатської митниці розмитнили 1065 легкових та вантажних автомобілів, ввезених громадянами. Це майже 10 автівок щодня.
Електромобілі Honda та Sony отримають спільну платформуЕлектромобілі Honda та Sony отримають спільну платформу
Компанії Honda і Sony і далі зміцнюватимуть своє автомобільне партнерство та створюватимуть електромобілі на одній платформі для спільного бренду Afeela та власної серії електромобілів Honda 0.
Які автобуси купували в Україні у червні?Які автобуси купували в Україні у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
KIA презентувала оновлений SoulKIA презентувала оновлений Soul
Компактний кросовер KIA Soul оновився, став ще стильнішим, і обзавівся спецверсією з приставкою Soulmate в назві. Саме її і показав виробник на офіційних фото.
Виявлено знамените американське авто 70-х у новому станіВиявлено знамените американське авто 70-х у новому стані
Chevrolet Caprice - повнорозмірний американський седан довжиною 5,5 м. Під його капотом встановлено 6,6-літровий V8 потужністю 265 к.с.
Hyundai звинувачують у підробці статистики продажу електромобілівHyundai звинувачують у підробці статистики продажу електромобілів
У позові, поданому до федерального суду Чикаго, говориться, що Hyundai чинила тиск на дилерів, щоб вони неправильно використовували інвентарні коди, призначені для транспортних засобів, які «орендуються».
Saudi Aramco інвестує у двигуни внутрішнього згорянняSaudi Aramco інвестує у двигуни внутрішнього згоряння
Найбільша нафтова компанія світу робить ставку на те, що попит на бензинові двигуни зберігатиметься ще багато років.
Ford Mustang GT допоможе поліції налагодити контакт із людьмиFord Mustang GT допоможе поліції налагодити контакт із людьми
Як відомо, «добре слово і револьвер» завжди діє на людей краще, ніж просто «добре слово». Ймовірно, саме цією тезою керувався шериф округу Річленд у Південній, коли замовляв для своїх підлеглих 17 новеньких Mustang GT.
Виявлено раритетний 23-річний спорткар зі США у новому станіВиявлено раритетний 23-річний спорткар зі США у новому стані
Виготовлено лише 5582 купе Ford Mustang Bullitt Edition. Спорткар оснащений 4,6-літровим 265-сильним V8 і здатен розігнатися до 100 км/год за 5,6 с.
Оновлений електромобіль BYD Dolphin представили офіційноОновлений електромобіль BYD Dolphin представили офіційно
Компанія BYD представила оновлений електромобіль Dolphin. Ціни на новинку починаються з тих самих 13 700 доларів, але машина отримала більшу тягову батарею і відповідно більший запас ходу.
Роздрібні ціни на газ зростаютьРоздрібні ціни на газ зростають
Із 1 по 8 липня середня вартість скрапленого газу зросла на 0,18 грн/л, до 26,78 грн/л.
Plymouth GTX 1969 оснастили двигуном V10 від Dodge ViperPlymouth GTX 1969 оснастили двигуном V10 від Dodge Viper
На аукціоні Bring a Trailer виставили на продаж унікальний рестомод. Рідкісний «muscle car» Plymouth GTX 1969 року відреставрували, допрацювали і оснастили компресорним V10 від суперкара Dodge Viper.
Армійським розвідникам передали партію бусів VolkswagenАрмійським розвідникам передали партію бусів Volkswagen
У бойові підрозділи Головного управління розвідки МО України надійшла масштабна партія мікробусів Volkswagen T5.
Міжнародний тест-драйв Нового PEUGEOT e-5008 - перші враження та емоціїМіжнародний тест-драйв Нового PEUGEOT e-5008 - перші враження та емоції
Понад 400 професійних автомобільних журналістів з понад 20 країн світу зібрались в Європі для особистого знайомства з новими кросоверами Бренду.
Особливості двигунів гібридних автомобілів та їх виклики до оливОсобливості двигунів гібридних автомобілів та їх виклики до олив
Зі збільшенням кількості гібридних автомобілів, зростає і кількість автовласників, у яких виникає питання, яке моторне масло варто використовувати для захисту двигуна гібридного автомобіля.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015