Новости за 09.02.2023

Volkswagen відкличе 21 тис. електромобілів ID.4Volkswagen відкличе 21 тис. електромобілів ID.4
Компанія Volkswagen оголосила про відкликання майже 21 тис. електричних кросоверів ID.4 через проблему з програмним забезпеченням, яка може спричинити раптову втрату тяги.
У 2022 році у світі продали 10,5 млн електромобілівУ 2022 році у світі продали 10,5 млн електромобілів
У 2022 році у світі продали 10,5 млн електромобілів, що на 55% більше, ніж у 2021 році. Найбільше автомобілів із електричною силовою установкою реалізували у Китаї.
Нові повнопривідні Chery Tiggo 8 Pro і 8 Pro Max вперше помітили в КитаїНові повнопривідні Chery Tiggo 8 Pro і 8 Pro Max вперше помітили в Китаї
Оновлені кросовери Chery Tiggo 8 Pro та 8 Pro Max, які оснащені повним приводом та призначені для експорту, помітили у Китаї.
Заміну батареї на MG5 Electric оцінили дорожче за сам електромобільЗаміну батареї на MG5 Electric оцінили дорожче за сам електромобіль
Спочатку ні працівники автосервісу, ні власник не повірили своїм очам, побачивши вартість заміни АКБ. У результаті проблему вирішила страхова компанія.
Європейські дороги перетворяться на «Need for Speed»Європейські дороги перетворяться на «Need for Speed»
Німецький стартап Vay став першою компанією, яка отримала право на експлуатацію транспорту із віддаленою системою керування на європейських дорогах загального користування.
Land Rover показав «розкішний» Range RoverLand Rover показав «розкішний» Range Rover
Обмежена версія Range Rover SV Lansdowne Edition коштуватиме 301 000 доларів. Усі 16 ще не випущених позашляховиків уже знайшли своїх власників.
Президентський кросовер DS 7 ELYSEE отримав оновлення спеціально для Еммануеля МакронаПрезидентський кросовер DS 7 ELYSEE отримав оновлення спеціально для Еммануеля Макрона
Ще у 2017 році Еммануель Макрон обрав преміальний DS 7 CROSSBACK для свого автопарку, і тепер з оновленням флагманського кросовера Бренду DS Automobiles, президент Франції оновив і своє власне авто.
Які бувають проблеми з електрикою автомобіляЯкі бувають проблеми з електрикою автомобіля
Електроенергія для автомобіля не менш важлива, ніж паливо чи колеса. Без електрики ви не зможете завести двигун, увімкнути фари, пічку, скористатися електронними компонентами.
Представлено оновлені кросовери BMW X5 та X6Представлено оновлені кросовери BMW X5 та X6
Преміальні кросовери BMW X5 і X6 стали агресивнішими на вигляд, а їхні салон осучаснили. Двигуни отримали збільшення в потужності.
Rivian працює над власним електровелосипедомRivian працює над власним електровелосипедом
Американська електромобільна стартап-компанія Rivian планує освоїти новий сегмент ринку.
Компанія Hennessey показала потужний Corvette StingrayКомпанія Hennessey показала потужний Corvette Stingray
Американська компанія Hennessey Performance підготувала для своїх фанів черговий подарунок - Chevrolet C8 Corvette Stingray з нагнітачем.
Міністр фінансів Латвії запропонував передавати ЗСУ авто, які конфіскували у нетверезих водіївМіністр фінансів Латвії запропонував передавати ЗСУ авто, які конфіскували у нетверезих водіїв
Міністр фінансів Латвії Арвілл Ашераденс виступив з ініціативою дозволити безоплатно жертвувати Україні автомобілі, які були конфісковані у нетверезих водіїв.
Виробництво акумуляторів для електромобілів у Європі виходить на новий рівеньВиробництво акумуляторів для електромобілів у Європі виходить на новий рівень
Словацька компанія InoBat, постачальник акумуляторів преміум-класу для електромобілів, та Hefei Gotion High-Tech Power Energy Co., Ltd («Gotion»), китайський виробник батарей, підписали Меморандум про взаєморозуміння.
Тенденція здешевшання автогазу на АЗС тримаєтьсяТенденція здешевшання автогазу на АЗС тримається
Середня ціна на скраплений газ із 7 по 8 лютого у мережах АЗС зменшилась на 0,22 грн/л - до 25,78 грн/л.
Названі автомобілі, якими найбільше задоволені їхні власникиНазвані автомобілі, якими найбільше задоволені їхні власники
Водії розповіли про досвід експлуатації своїх авто та оцінили їх за рівнем задоволеності. Експерти виділили 20 автомобілів, якими власники задоволені найбільше і найменше.
Toyota офіційно припинила постачання запчастин до РосіїToyota офіційно припинила постачання запчастин до Росії
У прес-службі Toyota Motor повідомили, що компанія не здійснює офіційного постачання запчастин та технічних вузлів до Росії.
Тюнери перетворили Ram 1500 TRX на справжнього шестиколісного монстраТюнери перетворили Ram 1500 TRX на справжнього шестиколісного монстра
Тюнінг-ательє Apocalypse Manufacturing із Флориди побудувало тривісний пікап Warlord.
Компанія BYD планує побудувати завод електромобілів у ЄвропіКомпанія BYD планує побудувати завод електромобілів у Європі
Компанія більше зацікавлена ​​у будівництві власних підприємств, ніж у купівлі чужих.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015