Новости за 08.07.2024

Koenigsegg створив ексклюзивний гіперкар ChimeraKoenigsegg створив ексклюзивний гіперкар Chimera
Основою для цього проекту стало одне з 25 виготовлених купе Agera RS, яке належить Мохаммеду Бен Сулайєму, ралійному гонщику та нинішньому президенту Міжнародної автомобільної федерації.
Ford змушує своїх працівників купувати власні електромобіліFord змушує своїх працівників купувати власні електромобілі
Як і багато інших автовиробників, компанія Ford прагне збільшити продажі своїх електромобілів і вважає, що наполегливе заохочення менеджерів купувати Mustang Mach-E або F-150 Lightning може цьому допомогти.
Toyota припиняє виробництво легендарного Land Cruiser 70 Series з двигуном V8Toyota припиняє виробництво легендарного Land Cruiser 70 Series з двигуном V8
Toyota Australia вирішила припинити виробництво дизельного V8 1VD-FTV 4,5 літра через суворіші вимоги до викидів.
Стабільність на ринку: роздрібні ціни на пальне залишаються незміннимиСтабільність на ринку: роздрібні ціни на пальне залишаються незмінними
З початку липня ціни на світлі нафтопродукти в більшості мереж залишилися без змін. Не виключено, що невдовзі ця стабільність може скінчитись.
Volvo повертає гроші покупцям електричних кросоверівVolvo повертає гроші покупцям електричних кросоверів
Компанія Volvo змушена повернути гроші за несправні електромобілі EX30 у Європі, у яких виявлено велику кількість помилок, та які неможливо досить швидко вилікувати по повітрю.
Nissan Rogue отримав яскраву модифікацію Rock Creek EditionNissan Rogue отримав яскраву модифікацію Rock Creek Edition
Новий Nissan Rogue у версії Rock Creek Edition отримав обвіс, позашляхові шини та багажник на даху. Салон кросовера оздоблено водостійкими матеріалами.
В Україні суттєво зросла кількість ДТПВ Україні суттєво зросла кількість ДТП
В Україні збільшилася кількість ДТП. Причина - не працюють світлофори під час відключень світла, адже заживити їх як критичну інфраструктуру неможливо.
Chevrolet відкликає електричні кросовери EquinoxChevrolet відкликає електричні кросовери Equinox
Компанія Chevrolet відкликає 83 електричні кросовери Equinox через високу ймовірність того, що один з передніх важелів підвіски може зламатись навпіл.
Випускниці проєкту OnTrack отримали посвідчення водія категорії «С»Випускниці проєкту OnTrack отримали посвідчення водія категорії «С»
В Україні діє проєкт OnTrack неприбуткової шведської організації. Завдяки ньому українські жінки можуть безоплатно опанувати навички керування вантажівками.
Скутер Lambretta X300 SR З отримав італійський шарм в сучасній обгортціСкутер Lambretta X300 SR З отримав італійський шарм в сучасній обгортці
Lambretta виводить на ринок новий скутер X300 SR, що ідеально поєднує класичну привабливість бренду з сучасним та інноваційним дизайном: стильна, потужна та легку в маневруванні машина підійде тим, хто потребує щоденних міських поїздок.
Розкрито подробиці нової Honda Prelude 2025Розкрито подробиці нової Honda Prelude 2025
Нова Honda Prelude буде обтічним 4,5-метровим купе на агрегатах моделі Civic. Для спорткара готують економічну гібридну установку потужністю понад 180 сил.
Опубліковано рейтинг електромобілів, що продаються найшвидшеОпубліковано рейтинг електромобілів, що продаються найшвидше
Нещодавнє дослідження показує, що попри загальний спад попиту, є електромобілі, які продаються краще, ніж більшість інших.
Nissan Atleon переробили на мобільну лазню для ЗСУNissan Atleon переробили на мобільну лазню для ЗСУ
Бійці 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади отримали мобільну сауну на базі середньотоннажника Nissan Atleon.
Прибуток виробника акумуляторів LG Energy зменшився вдвічі через зниження обсягів продажу електромобілівПрибуток виробника акумуляторів LG Energy зменшився вдвічі через зниження обсягів продажу електромобілів
У другому кварталі операційний прибуток південнокорейського виробника акумуляторів LG Energy Solution Ltd. зменшився на 58 відсотків у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Наступника Sandero Stapway показали на незалежних рендерахНаступника Sandero Stapway показали на незалежних рендерах
За повідомленнями інсайдерів, Dacia, що належить Renault, готує новий бюджетний кросовер, який прийде на заміну Sandero Stepway. Очікується, що дебютує новинка в 2027 році.
BYD планує побудувати величезний завод з випуску електромобілів у ТуреччиніBYD планує побудувати величезний завод з випуску електромобілів у Туреччині
Компанія BYD максимально близька до угоди щодо початку будівництва в Туреччині заводу з випуску електромобілів вартістю 1 мільярд доларів.
На європейський ринок вийде електромобіль Denza Z9На європейський ринок вийде електромобіль Denza Z9
BYD Denza Z9 - обтічний 5,2-метровий хетчбек преміумкласу, створений за участі спеціалістів Mercedes-Benz. Модель запропонують у надпотужних електричній та гібридній версіях.
Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у червні?Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні й визначили ТОП типів та марок у трьох сегментах напівпричепів.
Ford знайшов нове застосування для втоплених MustangFord знайшов нове застосування для втоплених Mustang
Під час повеней, спричинених штормом, який минулого року обрушився на Нью-Гемпшир (США), постраждали сотні Ford Mustang. Їх списали та мали утилізувати, але компанія вирішила передати машини автошколам.
Серед підробок Ferrari знайшли три бездоганні автомобіліСеред підробок Ferrari знайшли три бездоганні автомобілі
Торік італійським виробник розкішних автомобілів Ferrari відстежив, вилучив і знищив понад 400 000 підробок свого бренду, у тому числі три цілі автомобілі.
Китай та ЄС мають 4 місяця, щоб запобігти торговельній війні на авторинкахКитай та ЄС мають 4 місяця, щоб запобігти торговельній війні на авторинках
ЄС і Китай мають чотири місяці для запобігання торговельній війні після того, як Єврокомісія ввела антидемпінгові мита на електромобілі з КНР.
Середньорозмірний кросовер Zeekr Ark показали на перших офіційних фотоСередньорозмірний кросовер Zeekr Ark показали на перших офіційних фото
Швидкий дебют кросовера CX1E (неофіційна назва - Ark) підтверджується планом Zeekr: на 2024 рік запланована одна новинка в класі SUV.
Буковинські автоперевізники знову солідно поповнили автопарк ЗСУБуковинські автоперевізники знову солідно поповнили автопарк ЗСУ
Чергова партія автомобілів надійшла в армійські підрозділи від громадської організації «Буковинські міжнародні перевізники»: 24 автомобілі різних розмірних груп поповнили автопарк ЗСУ.
Porsche скорочує виробництво Taycan через падіння попитуPorsche скорочує виробництво Taycan через падіння попиту
Компанія Porsche скорочує виробництво електромобіля Taycan через уповільнення продажів і загальне зниження попиту на електромобілі.
Симбіоз спорткара Corvette та універсала Nomad виставили на аукціонСимбіоз спорткара Corvette та універсала Nomad виставили на аукціон
Одразу дві раритетні моделі Chevrolet 1955 року випуску послужили основою для унікального кастом-проекту. Спорткар Corvette поєднали з практичним універсалом Nomad.
Фронтову Харківщину терміново підсилили «швидкими» Citroen JumperФронтову Харківщину терміново підсилили «швидкими» Citroen Jumper
Прийшло відразу десять новеньких карет швидкої медичної допомоги, що підсилили автопарки станцій відділень «екстренки» в обласному центрі та громадах.
BMW виплатить велику компенсацію за відрізаний дверима палецьBMW виплатить велику компенсацію за відрізаний дверима палець
Власник автомобіля 2013 року випуску втратив великий палець через несправність дверей з функцією плавного закривання.
Які сідлові тягачі обирають українські перевізники в червні?Які сідлові тягачі обирають українські перевізники в червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом червня та визначили Топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
За використання кондиціонера водіїв почали штрафуватиЗа використання кондиціонера водіїв почали штрафувати
Це не вигадка, а реалії, що з настанням спекотних днів почастішали у ряді європейських країн. Доволі активно за цей репресивний захід взялися у Польщі.
Старий 40-річний Renault пішов із молотка за 75 000 доларівСтарий 40-річний Renault пішов із молотка за 75 000 доларів
Усього виготовили лише 3170 Renault 5 Turbo 2. Середньомоторний заряджений хетчбек потужністю 160 к. с. здатен розігнатися до сотні за 6,9 с та розвинути 209 км/год.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015