Новости за 07.09.2024

Dodge показав екстремальний електрокросовер Hornet R/T FC1-XDodge показав екстремальний електрокросовер Hornet R/T FC1-X
Dodge Hornet R/T FC1-X отримав повністю новий дводверний кузов із великим антикрилом і 1085-сильну електричну установку. Розгін до 100 км/год займає усього 1,4 с.
Опубліковано незалежний рендер нового Mercedes-Benz S-ClassОпубліковано незалежний рендер нового Mercedes-Benz S-Class
Рендер демонструє форму майбутнього S-Class, який матиме зовсім інший дизайн порівняно з нинішнім EQS.
Mazda розробляє новий електрокросовер CX-6eMazda розробляє новий електрокросовер CX-6e
Компанія Mazda запатентувала у Відомстві інтелектуальної власності ЄС товарний знак CX-6e.
Українські позашляховики ЛуАЗ відправилися у автопробіг із Чехії до МонголіїУкраїнські позашляховики ЛуАЗ відправилися у автопробіг із Чехії до Монголії
Команда мандрівників на ЛуАЗ-967 стартувала в Чехії та вже подолала 16 тис. км. Наразі українські позашляховики долають пустелю Гобі.
Поліція почала використовувати електромобілі Tesla незвичним чиномПоліція почала використовувати електромобілі Tesla незвичним чином
Поліцейський департамент Окленда, США, відбуксирував численні автомобілі Tesla, які випадково були припарковані біля місць злочину, щоб знайти докази в їх записах у режимі Sentry Mode.
Український дизайнер створюватиме таксі замість гіперкарівУкраїнський дизайнер створюватиме таксі замість гіперкарів
Український дизайнер Максим Шкіндер перейшов з британської компанії McLaren Automotive, яка виготовляє дрібносерійні спорткари, до компанії London Electric Vehicle Company (LEVC), виробника лондонських таксі.
На аукціон виставили вінтажний електрокар 1916 рокуНа аукціон виставили вінтажний електрокар 1916 року
Старовинний електрокар Detroit Electric Model 57 Brougham зовні нагадує карету. Він здатен розвинути 32 км/год і проїхати 130 км без підзарядки.
Які легкові автомобілі користувалися найбільшою популярністю на українському ринку в серпні?Які легкові автомобілі користувалися найбільшою популярністю на українському ринку в серпні?
На внутрішньому ринку впродовж серпня 2024 року сервісні центри МВС зареєстрували 90,6 тис. угод купівлі-продажу вживаних легковиків.
Новий Audi A3L показали на перших фотоНовий Audi A3L показали на перших фото
Нещодавно стали відомі деталі комплектацій нового Audi A3. Усі моделі будуть оснащуватися 1,5-літровим турбодвигуном, а версія Audi A3L з кузовом седан буде подовжена на 56 мм.
Вантажівки Volvo FH Electric отримають запас ходу до 600 кмВантажівки Volvo FH Electric отримають запас ходу до 600 км
Компанія Volvo Trucks анонсувала появу магістральних тягачів FH Electric із удвічі збільшеним запасом ходу - тобто до 600 км.
Розкішний Chrysler 50-х завівся після 30 років простоюРозкішний Chrysler 50-х завівся після 30 років простою
Chrysler Imperial тривалий час був флагманською моделлю американської марки. Розкішний седан оснащений 250-сильним V8 Hemi та автоматичною КПП.
Mercedes-Maybach випустив колекцію парфумівMercedes-Maybach випустив колекцію парфумів
Кожен аромат розроблений французьким майстром-парфумером Анн Фліпо, яка створила трилогію Land Sea Air для Mercedes-Benz, і відображає головні цінності бренду.
Показано унікальний Gelandewagen для рятувальниківПоказано унікальний Gelandewagen для рятувальників
Машина 1982 року випуску (модельний ряд 460) пройшла доопрацювання у компанії Ziegler - відомої своїми аварійно-рятувальними автомобілями.
Власник знайшов викрадений спорткар Porsche через 6 роківВласник знайшов викрадений спорткар Porsche через 6 років
Раритетний Porsche 911 Turbo викрали у 2018 році. Спорткар тривалий час простояв надворі, тому покрився шаром бруду та піску, а в його салоні виявлена пліснява.
Покупці Hyundai Ioniq 5 N отримують безкоштовний домашній зарядний пристрійПокупці Hyundai Ioniq 5 N отримують безкоштовний домашній зарядний пристрій
Компанія Hyundai робить перехід на електромобілі ще більш привабливим для автолюбителів, пропонуючи спеціальну акцію для покупців нового IONIQ 5 N.
ТОП-10 «свіжопригнаних» електромобілів серпняТОП-10 «свіжопригнаних» електромобілів серпня
У серпні український автопарк поповнився рекордною кількістю легковиків групи BEV (Battery Electric Vehicle) - 5499 штук!
Американець на Ford F-750 знищив найстаріший міст у штаті МенАмериканець на Ford F-750 знищив найстаріший міст у штаті Мен
Водій Ford F-750 знищив міст Бабба в штаті Мен, коли намагався перетнути його. Річ у тім, що вага автомобіля на понад 13,5 тонн перевищує допустиму вагу, яку витримував міст.
У США виявлено культовий Chevrolet Impala SS у новому станіУ США виявлено культовий Chevrolet Impala SS у новому стані
Chevrolet Impala SS - заряджена версія седана з 5,7-літровим 260-сильним V8 від Corvette. Спортивний седан здатен розігнатися до сотні за 7 с і розвинути 233 км/год.
Tesla Model Y у новому кольорі помітили на заводі Tesla Giga TexasTesla Model Y у новому кольорі помітили на заводі Tesla Giga Texas
Нещодавній обліт комплексу Tesla Giga Texas за допомогою дрона дав змогу помітити Tesla Model Y у новому глибокому червоному кольорі, який до цього не випускався виробником електромобілів.
В Індії розробили інноваційний електробус за ціною дизельногоВ Індії розробили інноваційний електробус за ціною дизельного
На виставці Prawaas 4.0, що пройшла наприкінці серпня в Бангалорі, було презентовано перший у країні 10,5-метровий міжміський електробус із технологією заміни акумуляторних батарей.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015