Новости за 07.06.2024

Франція й Німеччина не хочуть позбавляти росіян розкішних автівокФранція й Німеччина не хочуть позбавляти росіян розкішних автівок
Дипломати країн заявили, що підтримують заходи проти обходу санкцій, але увага має бути зосереджена на товарах, що мають відношення до війни.
Гоночна Dacia готується дати бій конкурентам на ДакаріГоночна Dacia готується дати бій конкурентам на Дакарі
Новинка під назвою Sandrider дебютує у жовтні на Rallye du Maroc у Марокко. Крім того, компанія Dacia планує взяти участь у престижному марафоні Dakar Rally 2025.
У Китаї показали кросовер Ford MondeoУ Китаї показали кросовер Ford Mondeo
Новий Ford Mondeo Sport вирізняється стрімким дизайном, а в його салоні встановлено величезний дисплей. Кросовер запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях.
Американські трирядні позашляховики небезпечні для пасажирів другого рядуАмериканські трирядні позашляховики небезпечні для пасажирів другого ряду
Експерти IHSS провели незалежне оцінювання трирядних Jeep Wagoneer, Chevrolet Tahoe та Ford Expidition та виявили, що трирядні позашляховики, через їх велику вагу, є досить небезпечними для пасажирів другого ряду при лобовому зіткненні.
McLaren готує плагін-гібридний кросоверMcLaren готує плагін-гібридний кросовер
McLaren планує розширити свою модельну лінійку, зосереджуючись на суперкарах і гіперкарах, а також випустити швидкісний кросовер, який буде конкурувати з Ferrari Purosangue.
Ілон Маск презентував новий алкогольний напій під маркою TeslaІлон Маск презентував новий алкогольний напій під маркою Tesla
Цікаво, що Tesla розширює свій асортимент не тільки електромобілями, але й алкогольними напоями. На цей раз американський виробник представив Mezcal за ціною 450 доларів за пляшку.
Новий седан Lada виявився клоном Dacia LoganНовий седан Lada виявився клоном Dacia Logan
Седан Lada Iskra дуже нагадує Dacia Logan у профіль та збудований на його платформі. У конструкції авто також використані китайські комплектуючі.
Китай відмовляється від електромобілів з ЄвропиКитай відмовляється від електромобілів з Європи
Зменшення популярності електромобілів Porsche у Китаї розкриває велику проблему для преміальних європейських брендів. За останні три роки європейські автовиробники втратили 15 відсотків частки ринку в сегменті авто з ціною вище 34 500 доларів.
Fiat створив версію хетчбека 500e на честь міста АнгелівFiat створив версію хетчбека 500e на честь міста Ангелів
Компанія Fiat представила нову лімітовану серію електричних хетчбеків 500e під назвою «Inspired By Los Angeles».
Новий BMW X3 2025 отримає дизайн натхненний iXНовий BMW X3 2025 отримає дизайн натхненний iX
Дизайн BMW X3 2025 зазнає суттєвих змін, а розміри авто зростуть. Кросовер запропонують у бензинових, дизельних та гібридних модифікаціях.
Subaru створила новий гібрид з оппозитним двигуномSubaru створила новий гібрид з оппозитним двигуном
Автовиробник придумав, як зберегти свій опозитний двигун у гібридній системі наступного покоління.
Jeep Gladiator обзавівся лімітованою спецверсієюJeep Gladiator обзавівся лімітованою спецверсією
Компанія Mopar, яка спеціалізується на доопрацюванні автомобілів Chrysler Group, презентувала новий проєкт на базі Jeep Gladiator Rubicon.
Дебютував недорогий позашляховик для найсуворіших умов BAW BJ212Дебютував недорогий позашляховик для найсуворіших умов BAW BJ212
Позашляховик BAW BJ212 зберіг класичний дизайн, проте став більшим та сучаснішим. Рамна модель комплектується 252-сильним турбомотором.
Китай дозволив 9 автовиробникам тестувати автопілотКитай дозволив 9 автовиробникам тестувати автопілот
Китай дав дозвіл 9-ти компаніям на початок тестування систем автономного водіння третього рівня на дорогах загального користування.
У Німеччині встановили обмеження на вживання канабісу для водіївУ Німеччині встановили обмеження на вживання канабісу для водіїв
У Німеччині Бундестаг запровадив максимальний ліміт для водіїв на вживання канабісу після того, як два місяці тому в країні частково легалізували його рекреаційне використання.
Як швидко та просто підготувати автомобільний кондиціонер до літньої спекиЯк швидко та просто підготувати автомобільний кондиціонер до літньої спеки
За час експлуатації кондиціонер може заповнитися пилом та брудом, що не тільки погіршує якість повітря в салоні, але може призвести до неполадок у роботі системи.
Новий фургон CITROEN Berlingo: оголошено перелік версій та ціни для ринку УкраїниНовий фургон CITROEN Berlingo: оголошено перелік версій та ціни для ринку України
Бренд CITROEN відкриває прийом замовлень на Новий фургон CITROЁN Berlingo в Україні: сформовано перелік версій, оголошено стартові ціни, дилери вже готові укладати попередні контракти з клієнтами.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015