Новости за 06.07.2024

KIA вперше показала рамний позашляховик Tasman на публіціKIA вперше показала рамний позашляховик Tasman на публіці
KIA вперше представила наживо рамний позашляховик Tasman на автошоу Busan Mobility Show. Машина все ще приховується за фірмовим камуфляжем, який, втім, не заважає розгледіти форму кузова.
Поліцейський намагався оштрафувати «водія» безпілотного таксіПоліцейський намагався оштрафувати «водія» безпілотного таксі
Випадок стався в місті Фінікс, штат Аризона. Поліцейський зупинив білий Jaguar I-Pace від Waymo, аби оштрафувати водія за виїзд на зустрічку, проте згодом побачив, що це повністю автономний автомобіль.
Акції Tesla злетіли за тиждень на 27 відсотківАкції Tesla злетіли за тиждень на 27 відсотків
Це зростання було спричинене кращим, ніж очікувалося, звітом про доставки електрокарів за другий квартал на початку тижня.
Німецьке товариство міжнародного співробітництва передало позашляховики громадам Запорізької областіНімецьке товариство міжнародного співробітництва передало позашляховики громадам Запорізької області
Комишуваська, Гуляйпільська, Степногірська та Вільнянська громади постійно перебувають під ворожими обстрілами. Тому потреба у доставці туди гуманітарних вантажів та швидкій евакуації людей є постійною.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у червні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні й визначили ТОП моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Caterham представив автомобіль з деталями від гвинтокрилаCaterham представив автомобіль з деталями від гвинтокрила
Компанія презентувала унікальний Caterham Seven, створений у співпраці з Королівськими ВПС Сполученого Королівства. Усі гроші, які отримають з продажу авто, будуть направлені для лікування поранених військовослужбовців.
Негода змусила Lamborghini випробувати свої сили у водіНегода змусила Lamborghini випробувати свої сили у воді
Кабріолет Lamborghini Huracan проїхався затопленою вулицею у Флориді. Водій суперкара намагався заїхати на підвищення, проте це виявилося складно зробити.
Daimler Truck, Cummins та Paccar збудують потужну гігафабрикуDaimler Truck, Cummins та Paccar збудують потужну гігафабрику
Провідні виробники комерційних автомобілів у США - Daimler Truck та Paccar разом із Accelerra, підрозділом Сummins, що займається екологічно чистими технологіями, створили спільне підприємство.
З конвеєра зійшов останній седан Mitsubishi LancerЗ конвеєра зійшов останній седан Mitsubishi Lancer
У Тайвані завершилося виробництво Mitsubishi Grand Lancer, який є модернізованою версією седана зразка 2007 року.
Інноваційна дорога, здатна замінити тисячі водіїв вантажівок щоденноІнноваційна дорога, здатна замінити тисячі водіїв вантажівок щоденно
Гостра нестача водіїв у секторі вантажних перевезень змусила Японію шукати альтернативні шляхи доставки товарів у міжміському сполученні: будівництво і пуск титанічного 500-кілометрового конвеєра має зняти проблему.
У Британії знайшли покинуту колекцію ретро-автоУ Британії знайшли покинуту колекцію ретро-авто
Автомобільні ентузіасти виявили ще одну колекцію раритетних автомобілів. Вона була занедбана протягом багатьох років, але при цьому добре збереглася.
Експерти назвали найбільш продаваний електричний пікап у СШАЕксперти назвали найбільш продаваний електричний пікап у США
У сегменті електричних пікапів зростає конкуренція, зокрема, з такими моделями, як Rivian R1T і Ford F-150 Lightning. Проте Cybertruck має свої унікальні переваги, які можуть допомогти йому завоювати ринок.
Місту Дніпро корейці передали демонтажний екскаваторМісту Дніпро корейці передали демонтажний екскаватор
Не часто в пакетах транспортної допомоги українським містам зустрічаються демонтажні гусеничні екскаватори: громада Дніпра отримала таку машину з комплектом робочого інструментарію.
Компанія Charge Cars збанкрутувалаКомпанія Charge Cars збанкрутувала
Charge Cars мала офіційну ліцензію від Ford і привернула чимало суспільної уваги своїм амбітним проєктом зі створення електричної версії Mustang 1967 року.
Range Rover став офіційним автомобільним партнером Вімблдонського турніруRange Rover став офіційним автомобільним партнером Вімблдонського турніру
Престижний турнір Великого шлему, за яким спостерігають мільйони людей у всьому світі, уперше пройде за підтримки Range Rover як офіційного автомобільного партнера у 2024 році.
Європейські лідери у виробництві причіпних систем створили союзЄвропейські лідери у виробництві причіпних систем створили союз
Ще донедавна німецька Krone та австрійська Schwarzmuller вважалися конкурентами на ринку причіпних систем, а вже нині обидві компанії заявили про спільну діяльность й спільний розвиток заводів і послуг.
Продажі електромобілів у Німеччині суттєво знизилисьПродажі електромобілів у Німеччині суттєво знизились
Продажі електромобілів у Німеччині скоротились в середньому на 16,4 відсотка за перші шість місяців 2024 року.
Європейський митний капкан на китайські машини у Британії не діятимеЄвропейський митний капкан на китайські машини у Британії не діятиме
Поки німецька Асоціація автомобільної промисловості намагається переконати Комісію Євросоюзу, що не треба вводити високі мита на акумуляторні машини з Китаю, бо це збитково національному автопрому, британці активно закуповують китайську техніку.
ОККО і «Повернись живим» передали ТрО всю партію - 600 одиниць зброї - на фронтОККО і «Повернись живим» передали ТрО всю партію - 600 одиниць зброї - на фронт
Мережа ОККО та фонд «Повернись живим» завершили передачу зброї, яка була придбана для підрозділів територіальної оборони завдяки ініціативі «ОКО ЗА ОКО 2. Озброїмо ТрО до зубів».
У Німеччині розробляють спрощений механізм перереєстрації авто з УкраїниУ Німеччині розробляють спрощений механізм перереєстрації авто з України
Державні органи Німеччини напрацьовують спрощений механізм постановки на облік транспортних засобів з українськими номерами.
Vespa присвятила модель Primavera індонезійській тканиніVespa присвятила модель Primavera індонезійській тканині
Італійська компанія Vespa презентувала новинку під назвою Primavera Batik. Ця модель народилася в результаті зустрічі культур Сходу і Заходу.
Мобільні ЦНАПи поїдуть у віддалені селаМобільні ЦНАПи поїдуть у віддалені села
Ще шість автомобілів Fiat Ducato, салони яких обладнано під мобільні Центри надання адміністративних послуг, відправилися у громади Миколаївської та Дніпропетровської областей.
Казус на ЄВРО-2024: автовиробник BYD випадково оплатив рекламу іграшок для дорослихКазус на ЄВРО-2024: автовиробник BYD випадково оплатив рекламу іграшок для дорослих
Чемпіонат Європи з футболу зробив несподіваний сюрприз власникам одного з магазинів іграшок для дорослих у Німеччині.
У США представили компактне приватне літаюче авто Pegasus EУ США представили компактне приватне літаюче авто Pegasus E
Австралійська компанія з китайським корінням Pegasus, має намір здійснити революцію у сфері особистого транспорту зі своїм літаючим автомобілем Pegasus E.
Новий CITROEN SpaceTourer вже прямує в Україну: оголошено повний перелік версій та актуальні ціниНовий CITROEN SpaceTourer вже прямує в Україну: оголошено повний перелік версій та актуальні ціни
Вартість Нового CITROEN SpaceTourer в Україні стартує з 1 769 200 гривень, автомобіль можна придбати в кредит за програмами фінансування BUYEASY.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015