Новости за 06.02.2023

Скільки можна їздити у Польщі з протермінованим посвідченням водіяСкільки можна їздити у Польщі з протермінованим посвідченням водія
Посольство України в Польщі пояснило, чи можуть українці їздити автомобілем на території цієї країни, якщо термін дії їхнього водійського посвідчення закінчився.
На продаж виставили унікальний «Гелендваген» у кузові кабріолетНа продаж виставили унікальний «Гелендваген» у кузові кабріолет
Mercedes-Benz Puch 230GE має пробіг лише 2300 км. Автомобіль нагадує сучасний «Гелендваген», але збудований на базі моделі 1995 року.
VW Golf вперше за 14 років поступився першим місцем на європейському ринкуVW Golf вперше за 14 років поступився першим місцем на європейському ринку
За підсумками минулого року Volkswagen Golf не просто поступився першим місцем - він скотився на 5-те.
Автогаз на АЗС у вихідні продовжив падінняАвтогаз на АЗС у вихідні продовжив падіння
Ціни на автогаз за останні вихідні ще зменшились: середня ціна на нього із 3 по 6 лютого на автозаправних станціях просіла ще на 18 коп. - до 26,22 грн/л.
Гетманцев пропонує залишити безплатне розмитнення для арміїГетманцев пропонує залишити безплатне розмитнення для армії
Незабаром в Україні буде впроваджене розмитнення авто онлайн. Проте для ЗСУ воно має залишитися повністю безплатним.
Porsche готує електричний позашляховик, втричі дорожчий за CayennePorsche готує електричний позашляховик, втричі дорожчий за Cayenne
У середині 2022 року генеральний директор Porsche Олівер Блюм оголосив про плани розширити модельний ряд, додавши новий позашляховик, який буде більшим за Macan і навіть Cayenne.
Geely анонсувала преміальну лінійку електромобілів та гібридівGeely анонсувала преміальну лінійку електромобілів та гібридів
Китайський автомобільний гігант Geely готує нову модельну лінійку NEV (New Energy Vehicles). До неї увійдуть преміальні електромобілі та гібриди.
На аукціон виставили унікальний спорткар 30-х від знаменитого українського дизайнераНа аукціон виставили унікальний спорткар 30-х від знаменитого українського дизайнера
Загалом у 1934 році випустили тільки чотири Packard Twelve Sport Coupe. Дизайн авто розробив стиліст українського походження граф Олексій Сахновський.
Nissan планує придбати до 15% акцій Renault EVNissan планує придбати до 15% акцій Renault EV
Nissan та Renault оприлюднили деталі свого оновленого альянсу, у рамках якого японський автовиробник повинен купити до 15% акцій підрозділу Renault з виробництва електромобілів.
5-дверний Suzuki Jimny став хітом ще до початку продажу5-дверний Suzuki Jimny став хітом ще до початку продажу
Майбутній 5-дверний позашляховик Suzuki Jimny від Maruti Suzuki дуже тепло зустріли: всього за 15 днів він уже зібрав понад 15 000 замовлень лише в Індії.
Оновлений кросовер Audi Q8 розсекретили на рендеріОновлений кросовер Audi Q8 розсекретили на рендері
Оновлений Audi Q8 представлять у другій половині 2023 року. Новинка отримає змінену зовнішність та салон, а також доопрацьовану підвіску.
На АЗС спостерігається черговий обвал цінНа АЗС спостерігається черговий обвал цін
Роздрібні мережі АЗС за вихідні (3-6 лютого) зменшили вартість пального на 1-3 грн/л.
В січні електрокари встановили рекорд в УкраїніВ січні електрокари встановили рекорд в Україні
В січні 2023 року продажі нових електрокарів встановили рекорд. За підсумками місяця в Україні було продано більше 600 нових електромобілів, а їх доля досягла рекордної позначки у 18% ринку.
Компанія Tesla втратила понад 100 мільйонів доларів через BitcoinКомпанія Tesla втратила понад 100 мільйонів доларів через Bitcoin
Американський бізнесмен Ілон Маск є одним із найвідоміших прихильників криптовалют. Зокрема, він залучив до цього компанію Tesla, яка у 2022 році через біткойн втратила понад 140 мільйонів доларів.
Пікап Toyota Hilux перетворили на будинок на колесахПікап Toyota Hilux перетворили на будинок на колесах
Японське тюнінг-ательє Direct Cars представило розкішний кемпер на базі популярного пікапа Toyota Hilux.
Volkswagen Touareg готується до планового оновленняVolkswagen Touareg готується до планового оновлення
Шпигунські фотографії практично повністю позбавленого камуфляжу прототипу опублікував сайт Motor1.
Виявлено унікальний 32-річний суперкар Jaguar без пробігуВиявлено унікальний 32-річний суперкар Jaguar без пробігу
Усього випустили лише 27 суперкарів Jaguar XJR-15 і він є однією з найрідкісніших моделей британської марки. Це перший у світі автомобіль з повністю карбоновим кузовом.
На кордоні з Румунією завершили реконструкцію КПП «Дяківці»На кордоні з Румунією завершили реконструкцію КПП «Дяківці»
В Чернівецькій області повністю завершено реконструкцію міжнародного пункту пропуску «Дяківці» на кордоні з Румунією.
У Гаггенау відкрився оновлений музей всюдиходів UnimogУ Гаггенау відкрився оновлений музей всюдиходів Unimog
Востанній вікенд січня в німецькому місті Гаггенау після дворічної реконструкції відкрився музей, що розповідає про 70-річну історію легендарних багатофункціональних всюдиходів Unimog (Universal-Motor-Gerat).
Hyundai TUCSON з вигодою 50 000 грн. в автоцентрі Паритет!Hyundai TUCSON з вигодою 50 000 грн. в автоцентрі Паритет!
Пропонуємо Кросовер TUCSON 2021 модельного року зі знижкою 50 000 грн. Кількість авто обмежена, пропозиція діє до повного розпродажу складу авто.
Альтернатива ГБО для автомобілів та генераторівАльтернатива ГБО для автомобілів та генераторів
Компанія Hydroxy пропонує устаткування для двигунів, що до 20% зменшує витрату палива та на 34% зменшує викиди шкідливих речовин.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015