У Гаггенау відкрився оновлений музей всюдиходів Unimog

14:52 06.02.2023
У Гаггенау відкрився оновлений музей всюдиходів Unimog

Востанній вікенд січня в німецькому місті Гаггенау після дворічної реконструкції відкрився музей, що розповідає про 70-річну історію легендарних багатофункціональних всюдиходів Unimog (Universal-Motor-Gerat). У новому залі (заввишки 10 м та площею 1100 м кв) розмістилася виставка «Краще з музею Unimog», на якій представлені найефектніші автомобілі.

Після збільшення експозиції удвоє музей тепер може продемонструвати майже всі моделі Unimog та тракторів MB-trac, що використовувалися у різних областях. У деяких кабінах відвідувачі можуть навіть сісти за кермо та відчути, як це керувати моторизованим транспортним засобом. Більше того, всі бажаючі отримали можливість здійснити захоплюючу поїздку всюдихідною трасою з ухилом понад 90%.

Ця інноваційна виставкова концепція також включає цифрові експонати і «полювання за скарбами» за допомогою смартфона. На додаток до виставки Unimog, у новій будівлі також знаходиться постійна виставка автомобільного виробництва в Гаггенау з 1894 року до сьогоднення.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015