Новости за 06.01.2023

Кабмін планує збільшити акцизи на паливо у 2023 роціКабмін планує збільшити акцизи на паливо у 2023 році
Уряд планує поступове збільшення податків на пальне до рівня, встановленого директивами ЄС. Акцизи готуються підвищити вже цього року.
Отримання «прав»: 42% українців з першого разу успішно складають теоріюОтримання «прав»: 42% українців з першого разу успішно складають теорію
У 2022 році лише 42% українців з першого разу успішно склали в сервісних центрах МВС теоретичний іспит на отримання посвідчення водія, а 62% успішно з першого разу склали практичний іспит.
Новий Volkswagen Tiguan засвітився на тестах із мінімальним камуфляжемНовий Volkswagen Tiguan засвітився на тестах із мінімальним камуфляжем
Шпигунські знімки бестселера наступного покоління опублікував сайт Motor1.
Tesla повернула кругле кермо для своїх електромобілівTesla повернула кругле кермо для своїх електромобілів
«Штурвал» викликав багато суперечок серед любителів електромобілів Tesla. Тепер кругле кермо доступне для Tesla Model S або Model X за замовчуванням.
Пальне вроздріб продовжує дешевшатиПальне вроздріб продовжує дешевшати
Низка операторів роздрібного ринку за тиждень, який перейшов із минулого року в теперішній (30 грудня - 06 січня), знизили вартість як бензинів, так і дизельного пального (ДП).
Компанія ZF випустила понад 50 мільйонів автомобільних камерКомпанія ZF випустила понад 50 мільйонів автомобільних камер
Світовий лідер автомобільної галузі компанія ZF випустила понад 50 мільйонів автомобільних камер, 10 мільйонів з них лише у 2022 році.
Авторинок Білорусі продемонстрував рекордний обвал за всю свою історіюАвторинок Білорусі продемонстрував рекордний обвал за всю свою історію
За 2022 рік у Білорусі продали менше ніж 15 000 нових легкових автомобілів. Причинами падіння ринку є зростання цін та дефіцит нових авто на ринку.
Компанія Peugeot представила інноваційний електромобіль із запасом ходу 800 кмКомпанія Peugeot представила інноваційний електромобіль із запасом ходу 800 км
У рамках виставки CES 2023 у Лас-Вегасі, що проходить у ці дні, французька марка Peugeot представила публіці новий Peugeot Inception.
Унікальний Ferrari F512 M виставили на торгиУнікальний Ferrari F512 M виставили на торги
Рідкісний Ferrari F512 M спробують продати за 700 тисяч доларів. На аукціон Sotheby's виставлять один із 75 суперкарів у специфікації для США.
У Китаї представили семимісний гібридний кросовер із запасом ходу 1150 кмУ Китаї представили семимісний гібридний кросовер із запасом ходу 1150 км
Fengon Landian E5 відрізняється великим запасом ходу та низькою витратою палива. Вміст багажника складає 934 л зі складеними задніми сидіннями.
Hyundai Motor від електромобіля IONIQ 5 заживив оленярську ферму в Північній НорвегіїHyundai Motor від електромобіля IONIQ 5 заживив оленярську ферму в Північній Норвегії
Hyundai Motor ефектно застосувала свою інноваційну технологію Vehicle-to-Load (V2L) на практиці у віддаленій та холодній пустелі північної Норвегії, неподалік Тромсе.
Американський виробник палива влітку очікує обмежені постачання бензину й дизелюАмериканський виробник палива влітку очікує обмежені постачання бензину й дизелю
Американський нафтопереробний завод Phillips 66 очікує, що постачання бензину й дизельного пального цього літа будуть обмеженими.
Універсала Audi S4 Avant «засвітився» на шпигунських фотоУніверсала Audi S4 Avant «засвітився» на шпигунських фото
Дизайн нового Audi S4 Avant дуже зміниться в порівнянні з теперішнім поколінням моделі. В салоні новинки встановлять два великі дисплеї і позбавляться більшості фізичних кнопок.
Компанія RAM представила електричний пікап 1500 RevolutionКомпанія RAM представила електричний пікап 1500 Revolution
У рамках виставки CES 2023 у Лас-Вегасі, що проходить у ці дні, бренд RAM представив концепт електричного пікапа 1500 Revolution.
Українські водії зіткнулися з несподіваною проблемою за кордономУкраїнські водії зіткнулися з несподіваною проблемою за кордоном
Усі водійські посвідчення, які українці отримали до 2021 року, дозволяють їздити як на «автоматі», так і на «механіці», але виявилося, що в деяких країнах це може стати проблемою.
Новий BMW X3 показали на перших зображенняхНовий BMW X3 показали на перших зображеннях
Новий BMW X3 зміниться зовні, а також стане більшим і просторішим всередині. Кросовер запропонують у бензинових, дизельних, гібридних та електричних версіях.
Митники склали сотні протоколів на «євробляхерів»Митники склали сотні протоколів на «євробляхерів»
У 2022 році в Україні митники склали сотні протоколів за порушення митних правил при ввезенні автомобілів на іноземних номерах.
Перше велике місто Європи відмовилося від дизельних автобусівПерше велике місто Європи відмовилося від дизельних автобусів
З початку січня 2023 року Мадрид повністю відмовився від дизельних автобусів на маршрутах громадського транспорту.
В Італії створили незвичайне безпілотне автоВ Італії створили незвичайне безпілотне авто
Italdesign Climb-E - безпілотний чотириметровий мінівен. Він може їздити вперед і назад із однаковою швидкістю, а запас ходу становить 320 км.
МВС змінило алгоритм отримання першого посвідчення водіяМВС змінило алгоритм отримання першого посвідчення водія
Міністерство внутрішніх справ презентувало новий алгоритм дій для отримання першого посвідчення водія.
Компанія GAC представила стильний кросовер за 12 000 доларівКомпанія GAC представила стильний кросовер за 12 000 доларів
У Китаї назвали ціну компактного кросовера GAC GS3. Автомобіль, що відрізняється сміливим дизайном з безліччю рубаних граней спереду, з боків і навіть ззаду, оцінили лише в 11 860 доларів.
Вчені змогли покращити якість батарей для електрокарівВчені змогли покращити якість батарей для електрокарів
LFP-батареї вже захоплюють ринок електромобілів, а місце графіту в літій-іонних акумуляторах займе кремній.
Компанія ZF представила ремені безпеки з підігрівомКомпанія ZF представила ремені безпеки з підігрівом
За словами ZF, з погляду захисту пасажирів ремені з підігрівом нічим не відрізняються від звичайних систем.
МВС затвердило зміни до Вимог до державних номерних знаків транспортних засобівМВС затвердило зміни до Вимог до державних номерних знаків транспортних засобів
Відповідний наказ від 12.12.2022 814 набуде чинності з дня його офіційного опублікування.
BYD презентувала 1100-сильного електричного суперника HummerBYD презентувала 1100-сильного електричного суперника Hummer
Електрокар BYD Yangwang U8 отримав чотири мотори та повний привід. Він оснащений автопілотом і здатний розвертатися на місці.
KIA анонсувала вихід 9-ти нових електромобілів у найближчі 4 рокиKIA анонсувала вихід 9-ти нових електромобілів у найближчі 4 роки
Поштовх до електрифікації є ключовим компонентом у прагненні KIA продавати 4 мільйони автомобілів щорічно до кінця десятиліття.
Mercedes-Benz анонсував новий електричний мінівенMercedes-Benz анонсував новий електричний мінівен
Лінійка повністю електричних Mercedes EQ поповнилася новим мінівеном EQT. Він розташований нижче EQV як альтернатива електромобілю T-класу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015