Hyundai Motor від електромобіля IONIQ 5 заживив оленярську ферму в Північній Норвегії

20:26 06.01.2023
Hyundai Motor від електромобіля IONIQ 5 заживив оленярську ферму в Північній Норвегії

Hyundai Motor ефектно застосувала свою інноваційну технологію Vehicle-to-Load (V2L) на практиці у віддаленій та холодній пустелі північної Норвегії, неподалік Тромсе. Використовуючи IONIQ 5 як мобільне джерело живлення, Hyundai живив віддалену оленеводську ферму Troms? Arctic Reindeer електрикою протягом трьох днів, включаючи вечерю в автономній хатині, яка живилася тільки від функції V2L IONIQ 5.

Польові випробування доводять, що завдяки універсальності додатків V2L електропостачання альтернативних джерел можливе навіть у регіоні, не підключеному до електромережі. З технологією V2L Hyundai ще раз підкреслює своє перетворення на постачальника інтелектуальних, екологічно чистих та стійких рішень для мобільності.

Холодний клімат не впливає на запас заряду V2L

Ідеальне місце для вражаючої демонстрації можливостей технології Hyundai V2L було за Полярним колом. Незважаючи на обмежений доступ до надійного та чистого джерела енергії та несприятливі погодні умови, альтернативна та стійка енергія може використовуватись завдяки технології V2L. Тест показує, що це дозволяє мешканцям віддалених районів живити та заряджати свої електронні пристрої, не створюючи шкідливих викидів, навіть коли взимку у північній Норвегії температура в середньому нижча за нуль.

Тест також демонструє, що запас електричного заряду V2L не залежить від холодного клімату і доводить, що електромобілі з технологією V2L можуть робити набагато більше, ніж просто змушувати пасажирів працювати. Навіть у регіонах світу, які не підключені до електромережі, V2L може забезпечити сучасний та електрифікований спосіб життя. За допомогою цього альтернативного рішення автономні об'єкти по всьому світу можуть задовольнити потреби в енергії. Hyundai продовжує свою місію бренду «Прогрес для людства», розробляючи технології, що підтримують стійкіше суспільство.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015