Новости за 05.07.2024

BYD показав недорогий електрифікований кросовер Song L DM-iBYD показав недорогий електрифікований кросовер Song L DM-i
Новий BYD Song L DM-i - 4,8-метровий сімейний кросовер із виразним дизайном. Модель оснастили економічною гібридною установкою.
Mercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х роківMercedes-Maybach S680 присвятили гоночній яхті 30-х років
Черговим творінням майстрів став ексклюзивний варіант розкішного седана Mercedes-Maybach S680 у стилі гоночної яхти 1939 року.
У США водневий Toyota Mirai подешевшав майже удвічіУ США водневий Toyota Mirai подешевшав майже удвічі
Продажі водневого седана Mirai в США надзвичайно низькі, саме тому Toyota знижує вартість моделі на 49 відсотків, що на 33 000 доларів дешевше за топову версію, ніж рекомендована роздрібна ціна в 67 115 доларів.
Електромобілі Tesla отримали масштабне оновленняЕлектромобілі Tesla отримали масштабне оновлення
Компанія Tesla представила нове велике оновлення програмного забезпечення з кількома новими функціями.
Седан Dodge Attitude змінить покоління і донораСедан Dodge Attitude змінить покоління і донора
Новий Dodge Attitude - 4,7-метровий доступний седан С-класу з обтічним дизайном. Автомобіль оснастять 1,5-літровим 177-сильним турбомотором.
Останній Volkswagen Polo зійшов з конвеєра в ІспаніїОстанній Volkswagen Polo зійшов з конвеєра в Іспанії
На іспанському підприємстві Volkswagen Navarra, розташованому в Памплоні, 2 липня 2024 був випущений останній автомобіль Polo.
Італійці знову підсилили автопарк медиків ОдесиІталійці знову підсилили автопарк медиків Одеси
Одеський міський центр невідкладної медичної допомоги отримав від мерії італійського міста Трієста спеціалізовану машину та обладнання.
Таємниче електричне купе BMW Neue Klasse помітили під час випробуваньТаємниче електричне купе BMW Neue Klasse помітили під час випробувань
Компанія BMW планує до 2027 року випустити шість нових моделей нової лінійки електромобілів Neue Klasse. Привабливе таємниче спортивне купе було знято фотографами під час тестування.
Знамените американське авто 70-х завелося після 25 років простою на вулиціЗнамените американське авто 70-х завелося після 25 років простою на вулиці
Вінтажний Chevrolet Chevelle з 1999 року стояв у дворі будинку. Спортивне авто заіржавіло і потребує реставрації, проте його двигун без проблем завели.
Китайський автовиробник BYD відкрив перше підприємство у Південно-Східній АзіїКитайський автовиробник BYD відкрив перше підприємство у Південно-Східній Азії
Китайський автогігант BYD відкрив завод у Таїланді - це перше підприємство компанії у Південно-Східній Азії.
Ducati DesertX Discovery надійде у продаж восениDucati DesertX Discovery надійде у продаж восени
Дилерські центри Ducati почнуть отримувати нові версії пригодницького мотоцикла DesertX Discovery не раніше 1 вересня.
Mazda CX-5 нового покоління показали на незалежних рендерахMazda CX-5 нового покоління показали на незалежних рендерах
На каналі Digimods DESIGN поділилися своєю візією щодо дизайну автомобіля Mazda CX-5. Цей проект виглядає дуже сміливо, і, можливо, серійна версія буде мати подібні риси.
Нові мита ЄС на китайські електромобілі залишають лазівку для гібридівНові мита ЄС на китайські електромобілі залишають лазівку для гібридів
Нові тарифи ЄС на китайські електромобілі не поширюються на гібридні автомобілі, що дозволяє китайським автовиробникам продовжувати продавати частково електричні гібриди в Європі за нижчими тарифами.
Новий електрокросовер Volkswagen показали на офіційних фотоНовий електрокросовер Volkswagen показали на офіційних фото
Електромобіль Volkswagen ID.Unyx - обтічний 4,6-метровий купе-кросовер. Модель запропонують у версіях потужністю 231 і 340 сил із запасом ходу до 620 км.
MK Foundation передав чергові партії автівок нашим захисникамMK Foundation передав чергові партії автівок нашим захисникам
За три дні нинішнього тижня БФ MK Foundation дав три інформаційні приводи і всі вони стосувалися забезпечення вантажно-пасажирськими мікроавтобусами Volkswagen наших захисників.
McLaren випустив електросамокатMcLaren випустив електросамокат
Компанія Pure Electric в колаборації з McLaren випустили колекцію електросамокатів Pure x McLaren 2024.
Ford підготував для фанів пікапа Ranger нову версіюFord підготував для фанів пікапа Ranger нову версію
Американська компанія Ford представила нову версію свого популярного пікапа Ranger, який отримав позначення Black Edition. Новинка буде випущена обмеженим тиражем у 1500 екземплярів.
В Італії виявлено унікальний автодім УАЗ «Буханка»В Італії виявлено унікальний автодім УАЗ «Буханка»
Автодім УАЗ-452 створили в італійському тюнінг-ательє Schieppati. У салоні встановини комфортабельні крісла, ліжка, невелику кухню та навіть санвузол.
Німецькі благодійники зіткнулися з проблемами у виконанні планівНімецькі благодійники зіткнулися з проблемами у виконанні планів
В рамках проєкту «Зміцнення місцевої стійкості: підтримка аварійних ремонтів у громадах» протягом червня громади отримали загалом 51 мікроавтобус та комплекти інструментів.
Нову Toyota Avalon показали на живих фотоНову Toyota Avalon показали на живих фото
На фото продемонстровані особливості зовнішнього виконання базової версії з 2,0-літровим мотором і потужнішого варіанта - з 2,5-літровим двигуном.
Німеччина заборонила продаж Китаю турбінного бізнесу VolkswagenНімеччина заборонила продаж Китаю турбінного бізнесу Volkswagen
Уряд Німеччини вважає, що Китай може використати німецькі газові турбіни для військових кораблів.
Новий китайський мотоцикл Jonway V-5 готується до дебютуНовий китайський мотоцикл Jonway V-5 готується до дебюту
Новий Jonway V-5 дуже нагадує американські Harley-Davidson Road Glide і Indian Chieftain. Утім, китайський мотоцикл значно дешевший та менш потужний.
Технічні вимоги до автобусів в Україні винесли в єдиний документТехнічні вимоги до автобусів в Україні винесли в єдиний документ
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України підготувало проект наказу, який має оптимізувати отримання ліцензій на пасажирські перевезення автотранспортом як на внутрішніх, так і міжнародних маршрутах.
Fisker розпродує кросовери Ocean за ціною від 2500 доларівFisker розпродує кросовери Ocean за ціною від 2500 доларів
Fisker досягла попередньої угоди з нью-йоркською фірмою American Lease про продаж 3231 електромобіля Ocean.
На альтернативному маршруті «Київ-Чернігів» відремонтують близько 60 км дорогиНа альтернативному маршруті «Київ-Чернігів» відремонтують близько 60 км дороги
Дорожники розпочали ремонт дорожнього покриття на альтернативному маршруті Київ-Чернігів. Протяжність ділянки Р-69 «Київ - Вишгород - Десна - Чернігів», яка є частиною цього маршруту між Черніговом та Києвом і становить близько 60 км.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015