Німецькі благодійники зіткнулися з проблемами у виконанні планів

16:12 05.07.2024
Німецькі благодійники зіткнулися з проблемами у виконанні планів

В рамках проєкту «Зміцнення місцевої стійкості: підтримка аварійних ремонтів у громадах» протягом червня громади Чернігівської, Сумської, Миколаївської, Харківської, Дніпропетровської, Херсонської та Житомирської областей отримали загалом 51 мікроавтобус та комплекти інструментів.

Цей пакет доповнив пакет з наборами інструментів та десятками транспортних засобів, що були відправлені до громад у травні. Тоді згадані регіони отримали 58 одиниць техніки, серед яких компактні фронтальні навантажувачі, мікроавтобуси, вантажні бортові автомобілі з кранами-маніпуляторами.

Цю гуманітарну програму веде некомерційна організація «U-LEAD з Європою». Така ініціатива стартувала у 2023 році та фінансується зі спеціальних фондів Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Головне завдання цього проєкту полягає у посиленні спроможності українських громад до швидких ремонтів та покращення місцевої мобільності. Щоправда, планувалося сумарно доставити 100 автомобілів та 100 комплектів інструментів.

Але не так сталося, як планувалося. Ініціатива згодом розширилася і для поліпшення транспортних можливостей у невеликих містах та селах громад пакет допомоги збільшився ще на 140 мікроавтобусів. Про таку статистику вчора, 3 червня, на своїй сторінці в Facebook повідомила пресслужба ULEAD з Європою.

Про отримання такої техніки сьогодні сповістила Житомирська обласна адміністрація. В короткому узагальненому повідомленні йдеться про те, що чотири громади (Гладковицька, Малинська, Овруцька та Народицька) отримали підтримку у вигляді техніки та наборів інструментів.

Транспорт для кожної громад дістався різний. Там є пікап, компактний навантажувач, самоскид з КМУ та мікроавтобуси. Вже на місцях інструменти та техніка рішенням сесій місцевих органів влади передадуть комунальним підприємствам громад з благоустрою та соціальної сфери.


Источник: 24tv.ua
Фото: Житомирська обласна адміністрація
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015