Новости за 04.12.2022

Mercedes-Benz показав серійний електромобіль EQTMercedes-Benz показав серійний електромобіль EQT
Підрозділ Mercedes-Benz Vans, який відповідає за пасажирські комерційні моделі, без зайвої вичурності провів презентацію двох електричних моделей.
Прототип першого HMMWV виставили на продажПрототип першого HMMWV виставили на продаж
Унікальний Teledyne Continental Cheetah виставили на торги.
McLaren продав частину заводської колекції заради нового суперкараMcLaren продав частину заводської колекції заради нового суперкара
Розробка та запуск у виробництво нового автомобіля - серйозний виклик для будь-якого бренду, а особливо коли йдеться про невеликі компанії на кшталт McLaren.
Lego випустила Nissan Skyline з «Подвійного форсажу»Lego випустила Nissan Skyline з «Подвійного форсажу»
Доопрацьований спорткар, як і належить, має характерний обвіс і впізнавану ліврею, а також - як і в оригіналу в кіно - праве кермо.
Компанія Hyundai показала тизер електроспорткара IONIQ 5 NКомпанія Hyundai показала тизер електроспорткара IONIQ 5 N
Очікується, що для Hyundai IONIQ 5 N також підвищать потужність силової установки, переналаштують підвіску та повний привід, а заразом додадуть спортивних акцентів в оформлення салону.
Гама Ford може отримати інфернальний пікап Super Duty RaptorГама Ford може отримати інфернальний пікап Super Duty Raptor
Подробиці невідомі, але нова лінійка Super Duty тільки готується вийти на ринок США, тож час для доробок у «блакитного овалу» є.
Cupra показала передсерійний Tavascan у метавсесвітіCupra показала передсерійний Tavascan у метавсесвіті
У рамках співпраці з великим європейським музичним фестивалем Primavera Sound, який також освоює метавсесвіт, Cupra показала прототип близького до виробництва Tavascan.
Lotus та Balmain зробили Emira для Need for SpeedLotus та Balmain зробили Emira для Need for Speed
Партнером марки за проектом став французький будинок високої моди Balmain, дизайнери якого допомогли компанії Lotus створити унікальну ліврею для Emira.
Український ринок палива чекають кілька місяців турбулентностіУкраїнський ринок палива чекають кілька місяців турбулентності
Український ринок палива чекає кілька місяців турбулентності через необхідність перебудови європейського ринку через обмеження G7, Австралії та ЄС ціни на російську нафту.
Складено список найбільш надійних та довговічних седанів і хетчбеківСкладено список найбільш надійних та довговічних седанів і хетчбеків
Спеціалісти iSeeCars склали рейтинг найнадійніших седанів та хетчбеків у 2022 році.
Україна отримала три автомобілі швидкої допомоги, на гроші які зібрала ЕстоніяУкраїна отримала три автомобілі швидкої допомоги, на гроші які зібрала Естонія
МОЗ України отримало три автомобілі швидкої допомоги, кошти на які були зібрані під час благодійного вечора в Лондоні, який організувало посольство Естонії.
Січеславська бригада отримала від фонду «Повернись живим» 15 нових позашляховиківСічеславська бригада отримала від фонду «Повернись живим» 15 нових позашляховиків
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» передав бійцям 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади позашляховики.
На аукціон виставили лімітований Mercedes Дієго МарадониНа аукціон виставили лімітований Mercedes Дієго Марадони
Дієго Марадона отримав рідкісний лімітований Mercedes 450 SLC 5,0 у подарунок. Пробіг автомобіля за чотири десятиліття становить лише 62 000 км.
Відомого автовиробника визнано банкрутомВідомого автовиробника визнано банкрутом
Перший народний суд Пекіна визнав компанію Borgward банкрутом.
Автоконцерн Fiat  відкрив салон у метавсесвітіАвтоконцерн Fiat відкрив салон у метавсесвіті
Stellantis, материнська компанія автовиробника Fiat, повідомила про відкриття віртуального салону на базі Microsoft Cloud під назвою Fiat Metaverse Store.
Німецькі машини очолили рейтинг найненадійніших кросоверівНімецькі машини очолили рейтинг найненадійніших кросоверів
Експерти порталу TopSpeed склали рейтинг кросоверів та позашляховиків, які не виправдали очікування своїх власників та виявилися найбільш проблемними за останні роки.
Китайські експерти назвали десять найкращих двигунів 2022 рокуКитайські експерти назвали десять найкращих двигунів 2022 року
Китайські експерти назвали десять найкращих двигунів 2022 року. У рамках проекту China Heart 2022 було перераховано силові агрегати з найкращим балансом характеристик.
Розкрито ефектний салон нового Hyundai Santa FeРозкрито ефектний салон нового Hyundai Santa Fe
Кросовер 5-го покоління здивує салоном на кшталт європейського преміуму.
Дизайнер Rivian показав свою версію BMW M2Дизайнер Rivian показав свою версію BMW M2
Свій варіант доопрацювання автомобіля представив старший дизайнер Rivian Automotive Девід Шнайдер, який у вільний час практикується над зміною вигляду серійних машин.
Показано повнорозмірну копію Toyota Crown з картонуПоказано повнорозмірну копію Toyota Crown з картону
Блогер під ніком DanCreator, що створює вражаючі вироби з картону, показав свій останній витвір - картонну Toyota Crown у натуральну величину.
Porsche запустила фірмову колекцію NFTPorsche запустила фірмову колекцію NFT
Усього буде зроблено 7500 унікальних токенів.
У Німеччині розробили водневі установки для комерційних фургонівУ Німеччині розробили водневі установки для комерційних фургонів
ABT Sportsline GmbH, яка спеціалізується на тюнінгу автомобілів концерну Volkswagen AG, починає виробництво власних водневих силових установок.
Роздрібні ціни на пальне поступово зростаютьРоздрібні ціни на пальне поступово зростають
В Україні триває зростання роздрібних цін на пальне, минулого тижня окремі мережі були змушені додати до 2,2 грн/л.
В Україні збільшать кількість електробусів у великих містахВ Україні збільшать кількість електробусів у великих містах
Верховна Рада підтримала у першому читанні законопроект про збільшення кількості електробусів та розвиток електрозарядної інфраструктури у великих містах.
Rolls-Royce презентував «модні» Cullinan із «зоряним небом» у багажникуRolls-Royce презентував «модні» Cullinan із «зоряним небом» у багажнику
Компанія Rolls-Royce представила колекцію Cullinan - Inspired by Fashion («Натхненний модою»). До неї увійшли дві особливі версії кросовера - смілива Re-Belle і яскрава Fu-Shion.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015