Новости за 04.02.2023

Volkswagen може випустити новий електромобіль для Північної АмерикиVolkswagen може випустити новий електромобіль для Північної Америки
Повідомляється, що Volkswagen планує збудувати другий електричний позашляховик у Північній Америці після того, як минулого року на його заводі в Чаттанузі, штат Теннессі, почалося виробництво ID.4.
У Китаї створили електричні самоскид та пікап вартістю $4000У Китаї створили електричні самоскид та пікап вартістю $4000
Китайські електромобілі Keyu можуть перевозити від 800 до 1200 кг вантажу. Запас ходу становить 80-200 км. залежно від типу батареї.
Оптовий ринок нафтопродуктів потерпає від великих постачань на тлі тіньової реалізаціїОптовий ринок нафтопродуктів потерпає від великих постачань на тлі тіньової реалізації
За минулий тиждень ціни на бензин просіли в опті на 1,25 грн/л, а вартість дизпального зменшилась на 1 грн/л.
Компанія Nissan представиа незвичайний концепт-карКомпанія Nissan представиа незвичайний концепт-кар
Nissan Max-Out має незвичайний дизайн і передові технології. Він демонструє напрямок компанії у створенні нових електромобілів.
В січні найпопулярнішим новим автомобілем в Україні став електрокарВ січні найпопулярнішим новим автомобілем в Україні став електрокар
За підсумками продажів нових легкових автомобілів в січні 2023 року найпопулярнішою моделлю став електрокар Volkswagen ID.4.
Genesis готує розкішний кабріолет за 300 тисяч доларівGenesis готує розкішний кабріолет за 300 тисяч доларів
Електричну лінійку преміальної марки Genesis очолить серійна версія кабріолета, який дебютував на минулорічному автосалоні у Лос-Анджелесі.
Британці готують інноваційну водневу вантажівку з автономним управліннямБританці готують інноваційну водневу вантажівку з автономним управлінням
HVS хочуть популяризувати використання водневої вантажівки на дорогах Великобританії. Перші прототипи оснастять революційну сенсорну технологію.
Porsche випробовує оновлений TaycanPorsche випробовує оновлений Taycan
Закамуфльований прототип електричного седана помітили неподалік полярного кола.
Mercedes-Benz радикально скоротить свою модельну лінійкуMercedes-Benz радикально скоротить свою модельну лінійку
Mercedes-Benz відмовиться від непопулярних авто і зменшить кількість моделей з 33 до 14. Незабаром припинять випуск купе, кабріолетів, універсалів і навіть кросоверів.
Опубліковано перше фото салону Toyota Grand Highlander 2024Опубліковано перше фото салону Toyota Grand Highlander 2024
Toyota Grand Highlander 2024 модельного року представлять 8 лютого, а поки що компанія опублікувала фотографію, яка дозволяє оцінити простір салону.
Нові автомобілі BMW отримають зовнішні емблеми із освіжувачем повітряНові автомобілі BMW отримають зовнішні емблеми із освіжувачем повітря
Зовнішній ароматизатор у неробочому стані ховається під емблемою BMW. Після активації він починає випускати приємний аромат.
Колишній завод Ford у Росії перепрофілюють на деревообробкуКолишній завод Ford у Росії перепрофілюють на деревообробку
Колишній автомобільний завод Ford біля Санкт-Петербурга перепрофілюють на деревообробне підприємство.
Tesla Model S встановила новий рекорд дальності ходу за холодної погодиTesla Model S встановила новий рекорд дальності ходу за холодної погоди
Tesla Model S змогла проїхати більшу відстань узимку, ніж 28 інших електрокарів. Автомобіль лише трохи відхилився від заявленого за циклом WLTP пробігу.
«Київ Цифровий» допоможе швидко забрати машину зі штрафмайданчика«Київ Цифровий» допоможе швидко забрати машину зі штрафмайданчика
У столиці відтепер можна швидко, без додаткових фото та перевірок забрати авто зі штрафмайданчика.
Найпотужніший BMW в історії візьме участь у дуже небезпечних перегонахНайпотужніший BMW в історії візьме участь у дуже небезпечних перегонах
Найпотужніша версія BMW XM зареєстрована для участі у Pikes Peak International Hill Climb 2023 року. Керуватиме кросовером головний інструктор з водіння в Школі спортивного водіння бренду Метт Маллінс.
Майстер виготовив із дерева шестиколісний повнорозмірний Rolls-RoyceМайстер виготовив із дерева шестиколісний повнорозмірний Rolls-Royce
На YouTube-каналі ND - Woodworking Art, автор якого створює копії автомобілів різних світових брендів, опубліковано нове відео.
У Китаї нові Porsche Panamera продавали за $18000У Китаї нові Porsche Panamera продавали за $18000
Через помилкову рекламу сотні людей оформили попереднє замовлення на Porsche Panamera за 18 тисяч доларів. Представникам бренду довелося швидко виправляти ситуацію.
Найпотужніші танкові тягачі Oshkosh M1070 вже у наших військовихНайпотужніші танкові тягачі Oshkosh M1070 вже у наших військових
Українські артилеристи, які використовують німецькі САУ PzH 2000, отримали другий тягач Oshkosh M1070.
Рідкісний Ferrari 60-х у стані нового авто продадуть за ціною літакаРідкісний Ferrari 60-х у стані нового авто продадуть за ціною літака
Ferrari 250 LM 1964 - одна з найдорожчих моделей в історії італійської марки. Середньомоторний суперкар оснащений 320-сильним V12 та розвиває 290 км/год.
Представлено найаеродинамічніший тягач FreightlinerПредставлено найаеродинамічніший тягач Freightliner
Підрозділ Daimler Truck North America (DTNA) презентував інноваційний магістральний тягач Freightliner Super Truck II.
Suzuki показали сімейне авто з «начинкою» від ToyotaSuzuki показали сімейне авто з «начинкою» від Toyota
Suzuki Swace запропонований виключно у кузові універсал. Модель С-класу оснащена гібридною силовою установкою потужністю 140 к.с.
Названо автомобілі, за які у 2023 році потрібно заплатити 25 тисяч податкуНазвано автомобілі, за які у 2023 році потрібно заплатити 25 тисяч податку
Мінекономіки України назвало автомобілі, за які у 2023 році потрібно заплатити транспортний податок (так званий «податок на розкіш») у розмірі 25 000 гривень.
Mazda може відмовитися від своєї найпопулярнішої моделіMazda може відмовитися від своєї найпопулярнішої моделі
У Mazda поки що не впевнені, що третє покоління кросовера CX-5 вийде на ринок. На модель припадає третина всіх продажів японської марки, але від неї можуть відмовитись.
Dongfeng показав середньорозмірний кросовер з ефектним дизайномDongfeng показав середньорозмірний кросовер з ефектним дизайном
Китайська компанія Dongfeng опублікувала перші офіційні світлини нового середньорозмірного кросовера, який, ймовірно, отримає назву MAGE.
Опубліковано патентні зображення електрокара Audi A6Опубліковано патентні зображення електрокара Audi A6
Новий Audi A6 2024 року вперше стане електромобілем. Седан запропонують у кількох модифікаціях потужністю від 600 к.с.
Комітет Ради підтримав розмитнення автомобілів у «Дії»Комітет Ради підтримав розмитнення автомобілів у «Дії»
Комітет Верховної Ради з питань податків підтримав законопроєкти про розмитнення автомобілів у «Дії» за основу.
На продаж виставили легендарний 24-річний NissanНа продаж виставили легендарний 24-річний Nissan
Усього було випущено лише 282 Nissan Skyline GT-R V-Spec (R34) у кольорі Midnight Purple II. Торги за авто вже перевищили 160 тисяч доларів.
Chery знову показала свій новий флагманський кросоверChery знову показала свій новий флагманський кросовер
Новий флагманський кросовер Chery Tiggo 9 знову «засвітився» на офіційних світлинах. Цього разу новинку помітили на зимових випробуваннях.
Унікальний гіперкар Bugatti став найдорожчим новим автомобілем у світіУнікальний гіперкар Bugatti став найдорожчим новим автомобілем у світі
Єдиний у світі Bugatti Chiron Profilee W16 пішов із молотка за 10 677 742 долари. Він відрізняється від стандартної моделі унікальною зовнішньою обробкою і технічними доробками.
Volvo випустить не менше шести моделей електромобілів до 2026 рокуVolvo випустить не менше шести моделей електромобілів до 2026 року
Шведська марка Volvo, що належить китайській Zheijang Geely Holding Group, має намір найближчими роками розширити асортимент електромобілів, щоб досягти успіху на азійському ринку.
Представлено новий Mercedes-Benz GLEПредставлено новий Mercedes-Benz GLE
Кросоверу Mercedes-Benz GLE оновили зовнішність та салон. Всі доступні двигуни тепер доповнені гібридними установками, а деякі мотори отримали збільшення потужності.
Новий Hyundai Santa Fe спіймали на тестахНовий Hyundai Santa Fe спіймали на тестах
Hyundai приступила до випробувань Santa Fe нового покоління. На шпигунських знімках прототип кросовера зображений на зимових тестах.
Став відомий реальний запас ходу Hyundai IONIQ 6Став відомий реальний запас ходу Hyundai IONIQ 6
За даними тестів незалежного агентства EPA, запас ходу нового електричного седана Hyundai IONIQ 6 становить 580 км. Це більше, ніж офіційно заявляла компанія Hyundai.
Tesla збільшить виробництво на заводі в ШанхаїTesla збільшить виробництво на заводі в Шанхаї
Tesla планує збільшити виробництво на своєму заводі в Шанхаї протягом наступних 2 місяців, щоб задовольнити попит, викликаний агресивним зниженням цін на свої найбільш продавані моделі.
Електромобіль Skoda Enyaq встановив два світові рекорди за один деньЕлектромобіль Skoda Enyaq встановив два світові рекорди за один день
Електрокар Skoda Enyaq iV зміг майже 16 хвилин протриматися в безперервному дрифті на льоду. Для рекордного заїзду використали стандартну повнопривідну версію моделі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015