Новий Hyundai Santa Fe спіймали на тестах

14:21 04.02.2023
Новий Hyundai Santa Fe спіймали на тестах

Hyundai приступила до випробувань Santa Fe нового покоління. На шпигунських знімках прототип кросовера зображений на зимових тестах. Безліч камуфляжу на кузові явно вказує на серйозні зміни у зовнішності. Як відомо, Hyundai планує повністю переосмислити свої моделі й, схоже, вже почала це робити.

Актуальне, четверте покоління Santa Fe дебютувало у 2018 році. Через два роки кросовер пережив планове оновлення, але на його зовнішності воно не позначилося. У автомобіля рельєфний кузов із виштампуванням на капоті та боковинах й ниспадаюча лінія даху. Очікується, що у екстер'єрі кросовера нової генерації переважатимуть чіткі прямі лінії. Що зробить його подібним до Land Rover Defender.

У Європі нинішній Santa Fe доступний із дво- або трирядним салоном. Наразі це найбільший кросовер марки на європейському ринку. У Північній Америці кросовер доступний тільки у п'ятимісному салоні й стоїть на щабель нижче семимісного Palisade.

Окрім зовнішності зміна поколінь принесе Santa Fe нову платформу та збільшені габарити. Судячи із наявності у прототипу патрубків вихлопної системи, кросовер залишиться «паливним». Імовірно, «четвертий» Santa Fe запропонують із чотирициліндровими бензиновими ттурбованими двигунами. Не виключено, що у моторній лінійці залишиться нинішній 3,5-літровий V6 та електрифікований 1,6-літровий мотор, що використовується плагін-гібридною версією. Повністю електричної модифікації Hyundai Santa Fe не буде. Шанувальникам «зелених» технологій південнокорейська марка пропонує дочекатися IONIQ 7.


Источник: Авто Центр
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015