Новости за 04.01.2023

Suzuki Jimny перетворили на мініатюрний будинок на колесахSuzuki Jimny перетворили на мініатюрний будинок на колесах
На даху Suzuki Jimny обладнали розкладний намет у спеціальному боксі. Він важить 45 кг і має поліуретановий ортопедичний матрац.
В рамках ініціативи «1000 автомобілів свободи» ЗСУ отримали нову партію машинВ рамках ініціативи «1000 автомобілів свободи» ЗСУ отримали нову партію машин
«Швидкі» укомплектовані всім необхідним для реанімації - дефібриляторами з моніторами пацієнта, апаратами штучної вентиляції легень, ларингоскопами, кисневими концентраторами, ношами для спинальних травм, інфузоматами та ін.
Renault Koleos більше не матиме повнопривідних версійRenault Koleos більше не матиме повнопривідних версій
Renault позбавила флагманський кросовер Koleos повного приводу - на європейському ринку відправлена у відставку остання дизельна версія з системою All Mode 4x4.
Єдиний у світі суперкар McLaren виставили на аукціонЄдиний у світі суперкар McLaren виставили на аукціон
Цей XP Home Victory Edition відрізняється від інших моделей McLaren Senna унікальним оформленням кузова та салону. Суперкар присвятили першій перемозі Айртона Сенна у «Формулі-1» на його домашній гонці в Інтерлагосі.
Хетчбек Ford Fiesta провалив ресурсний тестХетчбек Ford Fiesta провалив ресурсний тест
Названо найненадійніший автомобіль за версією журналу AutoBild.
Презентовано найлегший зчленований електробус із запасом ходу 700 кмПрезентовано найлегший зчленований електробус із запасом ходу 700 км
Компанія Ebusco із Нідерландів презентувала свій перший 18-метровий електробус. Нову модель Ebusco 3.0 можна вважати найлегшим зчленованим електробусом на ринку.
В одному з покинутих сараїв Канади виявили колекцію раритетних автоВ одному з покинутих сараїв Канади виявили колекцію раритетних авто
Автомобілі стоять закинутими більше десяти років і вкриті шаром пилу та бруду. У колекції зібрані кілька вінтажних Ford Mustang, а також спортивний Chevrolet Camaro та розкішний Cadillac Seville.
Dodge готує новий позашляховик HornetDodge готує новий позашляховик Hornet
Новий Dodge Hornet 2023 помітили в Італії під час тестів.
ТОП-10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власникиТОП-10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники
Американський журнал Consumer Reports, опитавши велику кількість автомобілістів, назвав 10 автомобілів, якими найбільше задоволені їхні власники.
Найшвидший та найексклюзивніший Lexus в історії виставили на продажНайшвидший та найексклюзивніший Lexus в історії виставили на продаж
Виставлений на аукціон суперкар Lexus LFA має пробіг 11265 км. Звучання його атмосферного двигуна V10 нагадує гоночний болід «Формули-1».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015