Renault Koleos більше не матиме повнопривідних версій

22:52 04.01.2023
Renault Koleos більше не матиме повнопривідних версій

Компанія Renault позбавила флагманський кросовер Koleos повного приводу - на європейському ринку відправлена у відставку остання дизельна версія з системою All Mode 4x4.

Актуальний Renault Koleos випускається понад шість років, а у 2019 році кросовер пережив рестайлінг. Тоді ж у європейську гаму додали модернізовані дизелі сімейства Blue dCi, але через посилення екостандартів та ставку на електрифікацію, скорочення моторної гами було неминучим. Спочатку «молодший» турбодизель об'ємом 1,7 літра (150 к.c.) замінили бензиновою «турбочетвіркою» 1.3 TCe (158 к.с.), а тепер настав час відставки 2,0-літрового 185-сильного дизеля. Разом з ним з гами зник варіатор X-Tronic та система повного приводу з муфтою у приводі задньої осі.

Хоча бестселером Renault кросовер Koleos не назвати, скоротивши лінійку автовиробник підвищив ціни на 1400 євро. Базова версія Evolution коштує у Франції від 45100 євро, а за топкомплектацію Initiale Paris потрібно викласти 49000 євро. Цікаво, що підігрів передніх сидінь, 19-дюймові легкосплавні диски та шкіряний салон дісталися лише найдорожчому Koleos.

За межами Європи у Renault Koleos залишиться версія з повним приводом. Наприклад, в Австралії ще можна купити кросовер з 4х4, бензиновим «атмосферником» 2.5 та варіатором. Однак повне припинення продажів Koleos не за горами, адже у 2023 році на зміну моделі прийде сімейний паркетник з трирядним салоном. А ви, до речі, маєте можливість придбати брендовані аксесуари Renault у нашій крамниці - собі або на подарунок.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015