Новости за 01.07.2022

Opel готує конкурента Nissan Leaf із запасом ходу 400 кмOpel готує конкурента Nissan Leaf із запасом ходу 400 км
Електромобіль Opel Astra-e запозичить 155-сильний електромотор і літій-іонну батарею у Peugeot e-308. Крім хетчбека, покупцям запропонують й універсал.
Електричний пікап Chevrolet Silverado EV «засвітився» на випробуванняхЕлектричний пікап Chevrolet Silverado EV «засвітився» на випробуваннях
Глава компанії продемонструв прототип пікапа на випробувальному полігоні, підтвердивши цим прогрес у підготовці до початку серійного виробництва електромобіля затребуваного в США формату.
Упродовж тижня ціни на бензин і ДП в опті знижувалисяУпродовж тижня ціни на бензин і ДП в опті знижувалися
Ціни на бензин і дизельне пальне цього тижня, з 24 червня по 1 липня, знижувалися.
Електричну вантажівку Tesla Semi вперше показали в діїЕлектричну вантажівку Tesla Semi вперше показали в дії
Tesla вже використовує електричні вантажівки Semi для доставки вантажів. У такий спосіб їх тестують та готують до повномасштабного виробництва.
Hyundai знімає з продажу найдешевшу модель у СШАHyundai знімає з продажу найдешевшу модель у США
Корейська компанія Hyundai вирішила припинити у Сполучених Штатах Америки продаж моделі Accent.
Пошкоджений вибухом міст між Черніговом та Києвом відремонтувалиПошкоджений вибухом міст між Черніговом та Києвом відремонтували
Мова про пошкоджений міст на Чернігівщині на трасі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі.
Автор Lamborghini Urus і Aventador J створить люксові електромобілі для баскетболістівАвтор Lamborghini Urus і Aventador J створить люксові електромобілі для баскетболістів
За дизайн майбутніх моделей AEHRA відповідають Філіппо Періні і Алессандро Серра. Обидва раніше працювали в Lamborghini.
Якість нових автомобілів у світі за рік впала на 11%Якість нових автомобілів у світі за рік впала на 11%
Якість нових автомобілів за рік знизилася на 11% на тлі дефіциту компонентів, проблем з поставками та перебоїв у світовій торгівлі, випливає з результатів дослідження Initial Quality Study.
В США стартували продажі KIA Soul 2023В США стартували продажі KIA Soul 2023
KIA Soul 2023 року вже продається в США за ціною менше 20 000 доларів.
Несправні роботаксі заблокували вулиці Сан-ФранцискоНесправні роботаксі заблокували вулиці Сан-Франциско
Увечері 30 червня декілька безпілотних таксі на деякий час заблокували рух у Сан-Франциско через раптову зупинку.
Найбільш рідкісні й ексклюзивні спорткари BMW покажуть публіціНайбільш рідкісні й ексклюзивні спорткари BMW покажуть публіці
У музеї BMW виставили рідкісні спортивні моделі, що існують у єдиному екземплярі. Експозицію присвятили 50-річчю підрозділу BMW Motorsport.
Drako Motors представили електричний гіперпозашляховик Dragon шаленої потужністіDrako Motors представили електричний гіперпозашляховик Dragon шаленої потужністі
Компанія Drako Motors поширила перші зображення електричного кросовера Dragon потужністю 2000 кінських сил.
Головний дизайнер DS Automobiles розповів про майбутні автомобілі маркиГоловний дизайнер DS Automobiles розповів про майбутні автомобілі марки
Фахівці DS зайняті пошуками технології, яка зможе замінити численні дисплеї і при цьому забезпечити водія всією необхідною інформацією.
Кінець дешевому використанню електромобілів прийшовКінець дешевому використанню електромобілів прийшов
Швейцарія стане першою європейською країною, яка запровадить позачерговий податок на електромобілі.
Volvo витратить 1,2 мільярда євро на завод у СловаччиніVolvo витратить 1,2 мільярда євро на завод у Словаччині
Компанія Volvo планує інвестувати 1,2 мільярда євро у завод із виробництва електрокарів. Перші автомобілі зійдуть з конвеєра в 2026 році.
Офіційний дистриб’ютор Mitsubishi Motors в Україні забезпечив харчовими наборами більше 2000 звільнених з окупації українських родин на суму майже 2 мільйони гривень*Офіційний дистриб’ютор Mitsubishi Motors в Україні забезпечив харчовими наборами більше 2000 звільнених з окупації українських родин на суму майже 2 мільйони гривень*
Офіційний дистриб'ютор автомобілів ТМ «Mitsubishi» разом із благодійним фондом «Паляниця» допомогли продуктовими наборами більше 2000 ВП родин.
Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто. Що змінилось?Збір в Пенсійний фонд при першій реєстрації авто. Що змінилось?
Для електромобілів його скасували, а власники авто з ДВЗ та гібридів платитимуть цей збір й надалі.
У червні в Україні було зареєстровано 2,9 тис. нових легкових автоУ червні в Україні було зареєстровано 2,9 тис. нових легкових авто
Попит на нові авто поступово збільшується, але до показників довоєнного часу ще далеко.
У США заблокували новий «Москвич»У США заблокували новий «Москвич»
Гучно анонсоване російською владою відродження марки «Москвич», ймовірно, не станеться через нові санкції з боку США.
Представлено броньований Lexus LX 600Представлено броньований Lexus LX 600
Канадська компанія INKAS, що спеціалізується на випуску броньованих автомобілів, представила модернізований розкішний позашляховик Lexus LX 600.
До України встигли завезти 237 тис. авто по «нульовому розмитненню»До України встигли завезти 237 тис. авто по «нульовому розмитненню»
За весь період пільгового розмитнення у квітні-червні до України завезли 236 792 автомобілі.
Toyota презентувала недорогий кросоверToyota презентувала недорогий кросовер
Toyota Urban Cruiser Hyryder - найдоступніший кросовер японської марки. Модель запланують лише в гібридних версіях.
У Лондоні тестують інноваційну систему світлофорівУ Лондоні тестують інноваційну систему світлофорів
Тепер зелене світло для пішоходів буде за замовчуванням і зміниться на червоне лише при наближенні транспортного засобу.
Що робити українцям, які не встигли безкоштовно розмитнити автомобільЩо робити українцям, які не встигли безкоштовно розмитнити автомобіль
Багато українців не встигли безкоштовно розмитнити куплені в Європі машини, наприклад через величезні черги на кордоні. Є кілька варіантів, що зробити з автомобілем, який не встигли безкоштовно легалізувати.
За місяць автогаз на АЗС здешевшав на 2 грн/лЗа місяць автогаз на АЗС здешевшав на 2 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за місяць (з 1 червня по 1 липня) у мережах АЗС знизилася на 1,99 грн/л - до 39,40 грн/л.
Nissan відмовився від спонсорства «Спартака» і забере у клубу 50 машинNissan відмовився від спонсорства «Спартака» і забере у клубу 50 машин
Компанія Nissan зупинила роботу своїх заводів у Росії через брак імпортних деталей, тому цілком логічним кроком став початок розриву спонсорських угод.
Китайці створили преміальну копію Dacia SpringКитайці створили преміальну копію Dacia Spring
У Китаї офіційно презентували новий електромобіль Dongfeng EX1 Nano Box. Це свого роду копія європейського бюджетного Dacia Spring, але преміальніша і з ширшим набором сучасних технологій.
Quantron AG показав тизер магістрального тягача на водніQuantron AG показав тизер магістрального тягача на водні
Німецький виробник електричних вантажівок-Quantron Ag готує до майбутньої виставки IAA Transportation 2022 в Ганновері дві яскравих новинки.
Росія висунула ультиматум Shell і MitsubishiРосія висунула ультиматум Shell і Mitsubishi
Російський диктатор Володимир Путін підписав указ про передання майна нафтогазового проєкту Сахалін-2 у власність держави.
Коли відремонтують зруйнований міст у Демидові на Київщині?Коли відремонтують зруйнований міст у Демидові на Київщині?
Зруйнований під час негоди міст у Демидові на Київщині планують відремонтувати за три тижні.
BMW зняли з виробництва свою нестандартну модельBMW зняли з виробництва свою нестандартну модель
За 9-ть років виготовили 250 тисяч оригінальних хетчбеків BMW i3. Фінальні десять електрокарів випустили у спеціальній версії із розширеною комплектацією.
Восени Apple запустить оплату пального прямо з панелі приладовівВосени Apple запустить оплату пального прямо з панелі приладовів
Компанія Apple працює над розробкою нового програмного забезпечення CarPlay, яке дозволить купувати пальне безпосередньо з приладової панелі автомобіля.
Bugatti Chiron прикрасили 24-каратним золотомBugatti Chiron прикрасили 24-каратним золотом
Компанія Bugatti представила «інкрустований» 24-каратним золотом Chiron LEbe.
Зустрічайте новий CITROEN C4 X та повністю електричний е-C4 X.Зустрічайте новий CITROEN C4 X та повністю електричний е-C4 X.
Бренд CITROEN готовий представити унікальний фастбек, який пропонує клієнтам бажану альтернативу між хетчбеком та кросовером – зустрічайте новий C4 X та повністю електричний e-C4 X.
WOG знімає обмеження на відпуск пальногоWOG знімає обмеження на відпуск пального
Мережа заправок повністю скасувала обмеження на продаж пального. Тепер одна людина зможе купити там скільки пального, скільки їй потрібно.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015