Новости за 01.05.2024

Range Rover презентував новий подовжений EvoqueRange Rover презентував новий подовжений Evoque
Плановий рестайлінг пережив подовжений кросовер Range Rover Evoque. Новинку презентували у рамках Пекінського автосалону, адже Китай стане основним ринком з продажу цієї моделі.
Майбутні електромобілі Mercedes-Benz будуть більш схожі на авто з ДВЗМайбутні електромобілі Mercedes-Benz будуть більш схожі на авто з ДВЗ
Mercedes-Benz усвідомлює критику щодо стилю своїх електромобілів, саме тому він планує зменшити візуальну різницю модельного ряду авто на електротязі з бензиновими та дизельними версіями.
Lancia Yupsilon отримала вражаючий цінникLancia Yupsilon отримала вражаючий цінник
Компактний хетчбек Yupsilon, який було представлено в лютому цього року, на своїй батьківщині в Італії отримав вартість 24 900 євро за базову версію, що становить близько 26 000 доларів.
Культовий Jaguar 80-х повернули у виробництвоКультовий Jaguar 80-х повернули у виробництво
Сучасний Jaguar XJS став агресивнішим на вигляд завдяки розширеним крилам, обвісу та спойлеру. Потужність двигуна V12 збільшили до 600 сил.
У США всі нові автомобілі примусово обладнають системами автоматичного гальмуванняУ США всі нові автомобілі примусово обладнають системами автоматичного гальмування
Національна адміністрація безпеки дорожнього транспорту (NHTSA) США змінила вимоги до нових легкових автомобілів, представлених на внутрішньому ринку країни.
Опубліковані офіційні «шпигунські» знімки аналога Zeekr 001Опубліковані офіційні «шпигунські» знімки аналога Zeekr 001
Китайський автовиробник опублікував кілька тизерів авто, які демонструють його випробування на гірських дорогах у китайській провінції Аньхой.
Внутрішній ринок у квітні: перепродажі зросли на 44 відсоткаВнутрішній ринок у квітні: перепродажі зросли на 44 відсотка
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у квітні 2024 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
В Індії презентували недорогий кросовер Mahindra XUV 3XOВ Індії презентували недорогий кросовер Mahindra XUV 3XO
Новий Mahindra XUV 3XO - модернізована версія кросовера SsangYong Tivoli. Автомобіль дебютував у бензинових і дизельних версіях, а пізніше вийде електрокар.
Aston Martin оголосив про початок нової ери V12Aston Martin оголосив про початок нової ери V12
Aston Martin представив новий двигун V12 із подвійним турбонаддувом. У компанії його називають «зухвалим інструментом емоційної взаємодії, що обіцяє інтуїтивні характеристики для тих, хто розуміє прямий шлях до несамовитих вражень від водіння».
BMW знову змінює логіку назв своїх популярних моделейBMW знову змінює логіку назв своїх популярних моделей
Протягом багатьох років компанія BMW використовувала певну номенклатуру для класифікації своїх моделей.
Tesla звільнила сотні працівників, відповідальних за зарядні станції SuperchargerTesla звільнила сотні працівників, відповідальних за зарядні станції Supercharger
Tesla досягла угод з іншими виробниками, аби власники електрокарів мали змогу заряджати свої авто на розгалуженій її мережі Supercharger. Тепер зусилля компанії з розширення мережі зарядних станцій під загрозою.
Новий MG ZS 2024 помітили під час тестівНовий MG ZS 2024 помітили під час тестів
Новий MG ZS 2024 підросте в розмірах та отримає сучасну мультимедійну систему. Кросовер запропонують у гібридній та електричній модифікаціях.
Mercedes-Benz презентував «оновлений» S-ClassMercedes-Benz презентував «оновлений» S-Class
Флагманський седан Mercedes-Benz S-Class пройшов плановий рестайлінг. Він отримав ряд сучасних функцій, а також два нові відтінки для кузова.
Pininfarina представила одразу чотири «таємничі» гіперкариPininfarina представила одразу чотири «таємничі» гіперкари
Компанія Automobili Pininfarina уклала угоду з Warner Bros. Discovery Global Consumer Products і Relevance International, у рамках якої виробник електричних гіперкарів створив серію електричних транспортних засобів, натхненних «Брюсом Уейном з DC».
Поліція отримала від партнерів автомобілі для груп із протидії домашньому насильствуПоліція отримала від партнерів автомобілі для груп із протидії домашньому насильству
Національна поліція України отримала 13 автомобілів для мобільних груп із протидії домашньому насильству. Техніка передана за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та французького фінансування.
Обсяги торгів новими авто повернулися до «статистичного плато»Обсяги торгів новими авто повернулися до «статистичного плато»
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у квітні 2024 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Кабмін виділив на будівництво та ремонт автошляхів 1,8 млрд гривеньКабмін виділив на будівництво та ремонт автошляхів 1,8 млрд гривень
Кабмін виділив Державній агенції відновлення та розвитку інфраструктури 3,7 млрд грн зі спеціального фонду держбюджету на відновлення інфраструктури у 2024 році.
Daimler суттєво збільшує використання електричних вантажівокDaimler суттєво збільшує використання електричних вантажівок
Прагнучи декарбонізувати власні логістичні операції, Daimler Trucks North America розширює використання електричних вантажівок у багатьох регіонах, включаючи Арізону, Огайо, Мічиган і Кароліну.
Найпотужнішу та найдорожчу Ferrari вже можна замовитиНайпотужнішу та найдорожчу Ferrari вже можна замовити
Безліч людей на форумі Ferrari Chat підтвердили, що дилери Ferrari беруть депозити за наступника моделі 812 Superfast. Інформації про нову F167 наразі обмаль.
Як виявляють фальшиві посвідчення водія, кому вигідно їх продавати та як боротися з шахраями?Як виявляють фальшиві посвідчення водія, кому вигідно їх продавати та як боротися з шахраями?
Підроблені посвідчення водія зовні схожі на оригінали, але їх немає у державних реєстрах і вони не відображаються у застосунку Дія чи в Кабінеті водія.
Нові пікапи Toyota Hilux передали бійцям 3-ї ОШБРНові пікапи Toyota Hilux передали бійцям 3-ї ОШБР
Автомобілі є витратним матеріалом на фронті, тому волонтери, благодійні фонди та влада областей України продовжує їх передавати нашим воїнам.
NIO запустила тестування заміни напівтвердотільних акумуляторів на своїх автоNIO запустила тестування заміни напівтвердотільних акумуляторів на своїх авто
Менш ніж через місяць після початку масового виробництва своїх нових напівтвердотільних акумуляторів, компанія NIO почала публічне тестування нової технології для громадськості в Китаї.
Вартість акцій Tesla зросла після неанонсованого візиту Маска до КитаюВартість акцій Tesla зросла після неанонсованого візиту Маска до Китаю
Ціна акцій Tesla підскочила більш як на 14 відсотків у понеділок як реакція інвесторів на новини навколо візиту генерального директора компанії Ілона Маска до Китаю.
Американець створив найшвидший у світі «будинок на колесах»Американець створив найшвидший у світі «будинок на колесах»
Кросовер Lamborghini Urus перетворили на позашляховий автодім. У його салоні встановили розкладне ліжко і мінікухню, а також оснастили авто лебідкою та багажником на даху.
Що таке LSPI та як з ним боротисяЩо таке LSPI та як з ним боротися
То що ж таке LSPI, чому відбувається це явище і як йому запобігти? Давайте розглянемо це питання докладніше.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015