Новости за 01.04.2022

Опубліковано шпигунські фотографії невідомого крос-купе RenaultОпубліковано шпигунські фотографії невідомого крос-купе Renault
У розпорядженні сайту AutoEvolution опинилися шпигунські фотографії таємничого купеподібного кросовера Renault, який проходить випробування у Німеччині.
Більшість кросоверів провалили тест ременів безпекиБільшість кросоверів провалили тест ременів безпеки
Американський Страховий інститут безпеки дорожнього руху (IIHS) продовжує різноманітно випробовувати автомобілі з метою зробити їх безпечнішим.
У Нідерландах тепер не можна купити дизельні автомобілі Volkswagen, Audi та SkodaУ Нідерландах тепер не можна купити дизельні автомобілі Volkswagen, Audi та Skoda
Концерн Volkswagen вирішив більше не продавати в цій країні легковики з дизельними двигунами.
Представлена нова Toyota GR CorollaПредставлена нова Toyota GR Corolla
Компанія Toyota представила «заряджений» хетчбек GR Corolla. І хоча конструктивно він близький до звичайної Corolla Sport, це технічно GR Yaris.
SAIC підготував китайську відповідь Mercedes-Benz V-ClassSAIC підготував китайську відповідь Mercedes-Benz V-Class
Представлений розкішний мінівен Maxus G90.
Porsche відкрила свій перший завод за межами ЄвропиPorsche відкрила свій перший завод за межами Європи
Автомобілі Porsche виробляють на заводах у Німеччині, Словаччині та Фінляндії, а днями у автовиробника з*явився ще один збірний майданчик – перший за межами Європи.
Для спецтехніки знизять екологічні вимогиДля спецтехніки знизять екологічні вимоги
У Верховній Раді вирішили спростити процедуру митного оформлення техніки, необхідної для відновлення зруйнованої інфраструктури за рахунок зниження вимог по екології.
Німеччина схвалила продаж Україні бойових машин піхоти часів НДРНімеччина схвалила продаж Україні бойових машин піхоти часів НДР
Німецький уряд, який до повномасштабного вторгнення Росії в Україну категорично відкидав будь-яку можливість продажу Києву озброєнь, дав добро на передання ЗСУ бойових машин піхоти з Чехії.
Війська РФ вивезли до Чечні українські комбайниВійська РФ вивезли до Чечні українські комбайни
Російські військові пограбували дилерський центр «Агротек» у Мелітополі та вивезли до Чечні чотири одиниці с/г техніки загальною вартістю один мільйон євро.
КамАЗ не зможе випускати навіть військову технікуКамАЗ не зможе випускати навіть військову техніку
Російський КамАЗ оснащував важкі машини вантажопідйомністю понад 20 тонн лише німецькими 16-швидкісними коробками передач марки ZF. І тепер виробник зупиняє експорт таких агрегатів на територію РФ.
Які автомобілі можна розмитнити в Україні безкоштовно після 1 квітняЯкі автомобілі можна розмитнити в Україні безкоштовно після 1 квітня
Для фізичних осіб повністю скасували митні збори, проте кілька платежів під час реєстрації ввезеного транспорту все ж таки залишаться.
Трасу Київ-Житомир можуть відкрити найближчим часомТрасу Київ-Житомир можуть відкрити найближчим часом
Внаслідок контрнаступу українських військ звільнено багато населених пунктів і ворог відтіснено від важливої ​​автомагістралі.
Австралія відправить до України бронемашини BushmasterАвстралія відправить до України бронемашини Bushmaster
На прохання Володимира Зеленського, Австралія надасть військову підтримку Україні та направить у нашу країну бронетехніку свого виробництва, зокрема бронемашини Bushmaster.
У Росії хочуть знизити вимоги до безпеки автоУ Росії хочуть знизити вимоги до безпеки авто
У Росії Мінпромторг запропонував зменшити вимоги до безпеки авто. І тому передбачається прийняти спеціальний технічний регламент.
Volkswagen відкликає понад 220 тисяч кросоверів AtlasVolkswagen відкликає понад 220 тисяч кросоверів Atlas
Американське відділення компанії Volkswagen повідомило про початок сервісної кампанії моделі Atlas.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015