Skoda Roomster

(выбрать другую модель)

 RoomsterГод: 2008
Пробег: 9.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 1.6
Компл.: comfort
Кузов: минивэн, 5 дв.
Автор: Руслан (Украина, Полтава) Дата: 2009.05.29

5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
користуюсь майже рік. авто супер! - побувало і в криму - туда і назад в Полтаву 2 чол + 2 вела + рюкзаки (все в салоні), крім того чотири чол. без проблем доставлені на тарханкут, і в снігу - четверо з лижами і бордами доставлені на г/лижну базу, а крім того річка, ліс та інша природа при повній завантаженості. В місті - теж нормально. Розхід середній десь 7, 5 л/100км, по трасі - 6, 3 при середній загрузці. Одним словом авто для активного відпочинку. Особлива відзнака - купа місця для пасажирів ззаду.
Плюсы: Великий салон, великий багажник, можливість трансформації салону (задній ряд сидінь), економічність, зовнішній вигляд - навіть через рік приносить радість оку,
Минусы: шумновата підвіска (хоча і на свої гроші), авто купувалось без магнітоли. Купувати фірмову жалко (800$) - а ставити від іншого виробника - постійний гемор із так званим адаптером під типорозмір 1 ДІН.
Совет: При покупці нового авто старатись брати максимальну комплектацію - потім всі фірмові дрібнички (музика, рейлінги, молдінги, полички і т.д ) достаються в три дорога!
еще отзывы с Skoda Roomster - 16шт
объявления с Skoda Roomster - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015