Ford Transit

(выбрать другую модель)

Год: 2004
Пробег: 142.000 км
КПП: мех.
Привод: передний
Двигатель: 2.0
Кузов: седан, 5 дв.
Автор: Анатолій (Украина, Львов) Дата: 2008.12.15

5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
4 - ходовая
3 - внешний вид
Форд Транзит можна віднести до категорії не дорогих але надійних автомобілів. Ціна автомобіля видповідає його якості. Також він є не дорогим (як для машин такого класу) в розмитненні. Запчастини до Форда Транзита не проблема , є майже у всіх магазинах, також ціна на них не дорога, в порівнянні з іншими машинами, особливо французькими. Якщо правильно обслуговувати двигун і заливати відповідне масло , двигун 2, 0л. відходить більше 500-600 тисяч км., 2.4л. ще більше. Двигуни 2, 4л пизначені для вантажів 1, 5 тонни і більше. Також кузов з двигуном 2, 4л., йде на рамі, що надає машині багато переваг.
Плюсы: До плюсів можна віднести ціну і комфорт авто. Дешева заміна масла і всіх фільтрів. Виносливість форда наших доріг і пального.
Минусы: Кузов Форда антикорозійно не оброблений і швидко піддається корозії, особливо дно і шви зварки. Задньоприводні форди транзити на ожеледиці практично не керовані, потрібно обовязково ставити зимову резину. Слабенькі передні стійки. В двигунах TDCI вприск пального є електронний, тому дуже чутлива паливна система до якості пального. Такі двигуни користуються меньшим попитом при продажі авто.
Совет: Якщо назбирали гроші на Транзита то купляйте і не думайте , Він своє відробить стократ.
еще отзывы с Ford Transit - 60шт
объявления с Ford Transit - 3шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015