Nissan Qashqai

(выбрать другую модель)

 QashqaiГод: 2023
Пробег: 600 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 turbo электро/бензин
Компл.: Tekna
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Сергій (Украина, Киев) Дата: 2024.05.04

4 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Всім привіт. Придбав собі Nissan e-POWER в комплектації Текна. Поки що не багато наїздив, але деякі висновки вже можу робити. Якщо не забуду, то буду доповнювати. Авто дуже гарне (моя думка) і зовсім не схоже на Кашкай попередніх версій. До цього у мене був Сузуки СХ4 2017 року, механіка. Авто порівнювати не буду так я це різні авто... взагалі різні. Nissan e-POWER - авто для великого міста де є постійні корки, світлофори і т.п. Рухаючись на роботу авто в корках використовує в основному АКБ а інколи для підзарядки АКБ використовує двигун якщо рівень зарядки падає до 25%. Двигун 1.6 Турбо на три циліндри вмикається на секунд 30- хвилину, може менше. Тобто в місті ви рухатись будете на АКБ 60-70% і на 40-30% на ДВЗ +-. На трасі це буде десь навпаки. На разі плюси Nissan e-POWER такі: 190 електричних коней, дуже динамічне авто, можна спокійно обгонити практично все що їде попутно, авто їде постійно на електромоторах, рух без ривків і взагалі безшівно, багато помічників водія, панорама, камери 360 і ще 100 +. До прикладу якщо заправити Nissan e-POWER на 50 літрів бензину і подібне авто просто на бензині теж на 50 літрів то Nissan e-POWER умовно проїде десь 1000 км а авто з ДВЗ умовно 600 км. Запитуйте. Буду тут відповім.
Плюсы: 190 електричних коней, дуже динамічне авто, можна спокійно обгонити практично все що їде попутно, авто їде постійно на електромоторах, рух без ривків і взагалі безшівно, багато помічників водія, панорама, камери 360 і ще 100 +.
Минусы: Коли авто їде зі швидкістю 40-50 км то все норм, на трасі теж норм а от коли авто стоїть в корку чи взагалі ви вирішили постояти і послухати музон то готуйтесь до того, що коли включиться ДВЗ для підзарядки АКБ, то можна впісятись, тому, що двигун чутно по-перше а по-друге йде тремтіння по корпусу і його теж чутно! Це не звично і думаю пов'язано якраз з тим, що там 3 циліндри, балансування…Мала обзорність в порівнянні з Сузуки: що лобове, що заднє скло менші. Двірники на швидкості 100+ все, що збирають на лобовому скидають на водійське вікно. Вроді теж не критично, але... Додаток NISSANCONNECT SERVICES працює нормально, показує де авто і якщо воно відкрите і якщо хтось поїде на ньому але точно не покаже, що ваше авто забрав евакуатор. У мене забрали авто а додаток показує, що воно і досі стоїть там де залишив…
еще отзывы с Nissan Qashqai - 102шт
объявления с Nissan Qashqai - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015