Toyota RAV4

(выбрать другую модель)

 RAV4Год: 2021
Пробег:
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 2.5 бензин
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Олександр (Украина, Киев) Дата: 2024.04.12
Расход в городе: 5.5 л/100км, по трассе: 7.5 л/100км, средний: 6.3 л/100км
4 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Причина покупки саме Рав4 - зовнішість, хотів гібрид, розвалена марка, прочитав книжку про філософію Тойоти і повірив )). Скажу зразу, що як і до більшості авто до авто багато запитань і більшість з них про жадібність виробника. Всі недоліки в комплектації мого авто я б оцінив доларів у 200 які я з радістю оплатив, щоб їх не було. Найбільший мінус, і він реально величезний, це лакофарбове покриття. Сліди від подряпин залишаються від мінімального дотику і слід погано поліпшується, таке враження, що лаку взагалі немає. Ущільнювачі на ляді витерли фарбу до грунтовки за 2 роки. Наступне - ніколи такого не бачив, але пластиковим скребком подер скло, неодноразово(. Наступне - не підсвічуються кнопки на дверях і кнопки управління світлом, вибішує коли шукаєш розблокування дверей чи ввімкнення світла. Наступне - товщина металу. Це просто папір якийсь. Все визнається нереально. Наступне - шумоізоляція. Наступне - щітка скла водія розмахує з нової і на оригінальних і на дорогих і на дешевих щітках, якийсь брак. Наступне - 2 роки і вже рижуваті деталі днища (((. Наступне - газові пружини на холоді не тримають нормально. Наступне - стук в передньому амортизаторі на різкому з'їзді з перешкоди, на холодних не прокачаних амортизаторах. Тойота відмовила в гарантії хоча підтвердила зношення амортизатора за 2.5 років на 40%, от вам і філософія. Це вже гарна комфортна цяцька, як і багато інших моделей. За автомобілями 2000х скучатимемо.
Плюсы: Комфорт їзди. Тяга. Не великий розхід палива. Дизайн екстер'єру.
Минусы: Лакофарбове покриття, метал, скло, якість збирання в салоні. Щітка очисника водія. Не інформативне гальмо, але мабуть це через рекуперацію.
Совет: Знайте, що модель не без питань це комерційний, масовий продукт для заробляння. Якщо нова то клейте плівку куди можете ))).
еще отзывы с Toyota RAV4 - 106шт
объявления с Toyota RAV4 - 11шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015