ZEEKR 001

(выбрать другую модель)

Год: 2023
Пробег:
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: электро
Компл.: YOU Z-Sport
Кузов: лифтбек, 5 дв.
Автор: Євген (Украина, Вишневое) Дата: 2024.03.19

4 - общая оценка
5 - надежность
3 - комфорт
3 - ходовая
5 - внешний вид
Періодично бачу ці автомобілі у місті, зовнішньо дуже подобається, по заявленим характеристикам теж. Мені авто ззовні та за розмірами нагадує Audi Q8 та Porsche Taycan. Подивився декілька відео-оглядів, вирішив взяти на тест-драйв та поспілуватися з продавцями. Для себе вирішив з придбанням не поспішати - захоплення відеоблогерів я не розділив, особливо враховуючи те, що можливості бортової електроніки в Україні дуже обмежені в порівнянні з Китаєм. Опишу свої перші враження.
Плюсы: Приваблива ціна як для заявлених характеристик та опцій. Вражаюча динаміка. Приємний дизайн (суб'єктивно). Просторий салон, особливо задній ряд. Багато сучасних технологій, але авто не відчуваєься як гаджет. Сервісний інтервал 50 000 км.
Минусы: Ліфтбек (задній ряд просторий, але якщо ви не вище 1.8, багажник седанівський). Дуже посередня шумоізоляція. Краще ніж на бюджетних авто, але дуже далеко до преміум-сегменту. В цілому салон дуже приємний, але якщо шукати, то огріхи є (прилягання деталей, рівність швів). Незважаючи на шестипоршневу гальмівну систему Brembo, гальмує Zeekr не дуже. Пневмопідвіска комфортна, але максимальна висота всього 20 см, при цьому машина відчутно коливається під час зміни полоси руху. Автопілот станом на березень 2024 не працює. Andorid Auto та Apple Car Play станом на березень 2024 не працюють. Мови інтерфейсу: китайська та англійська. Української нема, російську готові встановити за тисячу доларів. Оновлення ПЗ тільки на сервісі за гроші. Газовий дах чомусь не працює (може продавці не розібрались). Авто з Китаю може прийти взагалі без ключів (або доплачуємо, або користуємось застосунком). Автоматичні двері повільні, вау ефект проходить і починає дратувати. Офіційного сервісу нема, гарантії нема. Профільних СТО поки що теж нема (березень 2024). Китайський стандарт зарядки (в Україні малопоширений), потрібен перехідник. Хотілося б трошки більше фізичних кнопок.
Совет: На мою думку, якби був офіційний сервіс та гарантія - то авто можна було б сміливо брати й за більші гроші. Проте це не зовсім преміум-сегмент, машина специфічна і я дуже раджу проїхатися перед тим як приймати рішення про купівлю. Вірю, що люди, які їздили на інших авто в цьому ціновому сегменті, будуть приємно вражені. А от власники більш дорогих авто навряд чи пересядуть в Zeekr.
еще отзывы с ZEEKR 001 - 1шт
объявления с ZEEKR 001 - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015