Citroen C4

(выбрать другую модель)

 C4Год: 2022
Пробег: 2.000 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 turbo дизель
Компл.: Shine
Кузов: хэтчбек, 5 дв.
Автор: yurii (Украина, Киев) Дата: 2023.10.22
Расход в городе: 7.0 л/100км, по трассе: 5.0 л/100км, средний: 6.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Придбано новою в салоні. Муки вибору були невеликі. Критерії: - автомат. - максимальна кількість асистентів. - макс сума 30 тис. Дивився ще Шкоду камік (не було турбованих версій в наявності, на дохлому атмосфернику - був не мій варіант) та опель грандланд (більше машина, але гірша підвіска і динаміка). Після тест драйву сумніви зникли взагалі, адекватний розгін, комфортна підвіска, зручні сидіння. Висновок: Машина в цій комплектації і з цим двигуном коштує своїх грошей!
Плюсы: - комфортна підвіска. - кліренс. - тяговитий і економічний двигун. - гарне світло. - комплектація / майже всі електронні асистенти. - зручні сидіння.
Минусы: - широка неочищуванна полоса від склоочосника зліва (компенсується електричним підігрівом скла). - відсутність заднього склоочисника. - нерівна підлога при складених задніх сидіннях. - коробка автомат не дружить з двигуном на низьких передачах (відчуваються поштовхи при переключенні на понижаючу передачу). - посадка водія трохи дивна, треба багато часу щоб зручно всістись.
еще отзывы с Citroen C4 - 92шт
объявления с Citroen C4 - 1шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015