Skoda Kodiaq

(выбрать другую модель)

 KodiaqГод: 2021
Пробег: 10.000 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.0 turbo бензин
Компл.: Style
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: В (Украина, Запорожье) Дата: 2023.01.15
Расход в городе: 11.0 л/100км, по трассе: 8.0 л/100км, средний: 9.2 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Купував машину трохи більше року назад. Замовляв у дилера, чекав 5 місяців. Комплектація стайл, досить непогана але дивує, що в авто під мільйон гривень на той час не було камери заднього огляду (доставив дилер). З допів замовляв собі цифрову приборну панель, та асистент паркування, яким не користуюсь, хоча за його рахунок з боку крил стоять ще датчики паркування, які значно полегшують маневрування з боків. В цілому авто подобається, як на мене - оптимально компромісне рішення між великим сімейним авто та тим, на якому можно їхати самому та отримувати задоволення. Дизайн інтер'єру та екстер'єру - лаконічний, нічого зайвого, все на своїх місцях. Машина не має дешевих комплектацій, бо вже базова буде з повним приводом та на автоматі. Салон навіть найдорожчої комплектації лаурін не дає ефекту "лакшері" автомобілю, як в лексусі або Вольво, чи навіть популярної mazda cx-5. На ходу авто дуже зібране та пристойно керується, робота робота взагалі дуже подобається. Іноді думаю, що треба було брати максимальну комплектацію лаурін, а так дуже задоволений.
Плюсы: Великий розмір. Пристойна динаміка та керованість. Витриманий дизайн. Витрата пального.
Минусы: Дорогий. Друже дорогі допи, якщо вони поза комплектацією. Трохи архаїчний салон. Доплата за колір 400-600 у.о. Шумноватий двигун.
Совет: Попереднє дофейсліфтовий був дуже популярний, то цей теж можна брати. Значно більше тігуана, та дешевше. Гарний сімейний авто.
еще отзывы с Skoda Kodiaq - 14шт
объявления с Skoda Kodiaq - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015