Hyundai Kona

(выбрать другую модель)

 KonaГод: 2021
Пробег: 3.000 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.6 turbo бензин
Компл.: Eleganse
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Евгений (Украина, Краматорск) Дата: 2022.11.21
Расход в городе: 8.5 л/100км, по трассе: 6.8 л/100км, средний: 8.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
5 - комфорт
4 - ходовая
5 - внешний вид
Купував авто дружині, сам їзджу на Форд Куга 2019 року, дизель 1.5. Купував наосліп, так як бачив машину лише на фото і не представляв, якого вона розміру. Тому перше враження коли забирав її з салону це був розмір. Вона значно менша Куги, такий собі міський компакт кросовер, хоча Куга вона теж не велика. По ціні вона вийшла також значно дорожча. Кугу у 2020 році у комплектації Тітаніум я брав за 25 у.е. з копійками з салону, ця вийшла більше 27 у.е. І це передній привід. По комплектації вони приблизно однакові, але шумовка салону у Куги значно краща, плюс фонова підствітка салону. Також мені не дуже сподобалось управління аудіо і бортовим комп. на кермі. Як по мені то у Форді воно значно краще і зрозуміліше. По якості матеріалів у салоні все ок, але у машині за 27 з лишкою у.е. немає зимового обігріву лобового скла, це мінус і значний. У Форді кнопку нажав і через декілька хвилин весь лід і сніг зі скла стік, не потрібно скребти, а тут як в Жигулях необідно чекати поки салон прогріється. Весь кайф Кони у її їздових якостях. Їде вона дуже добре. 1.6 турбо з семиступінчатим роботом працюють на відмінно. Ходова налаштована на утримання машини на дорозі, тому вона в міру жорстка. Трохи неприємні відчуття від задньої балки, коли проїзжаєш різні нерівності. Занадто жорстко і гучно вона їх відпрацьовує. Здійснював затяжний обгін, розігнався до 170 км/г, даже не відчув швидкості. Трасу тримає впевнено, динаміка розгону - куля. Найбільш комфортно у ній їздити двом дорослим і дітям позаду. Це міський кросовер. Багажнику хватає максимус на дві валізи, одна з яких не дуже велика. Розхід палива напряму залежить від стилю їзди. Коли по місту їздить дружина десь 8.2 л/100км, коли я 9 л/100км. Так як пробіг невеликий то після 10тис. він повинен ще знизитись, коли авто повністю обкатається. Дружині подобається компактність Кони, можливість кругом припаркуватись і практично на місці розвернутись. Також непримно те, що у багажнику відсутня войлочна обшивка. Пластик постійно чимось царапається.
Плюсы: Ходові якості. Потужний двигун, коробка-автомат, налаштування ходової.
Минусы: Недостатня шумоізоляція, відсутність зимового обігріву лобого скла, відсутність фонової підсвітки салону, відсутність войлокової обшивки багажника, ціна.
Совет: В технічному плані авто дуже класне. Їде-вогонь. За таку ціну, хоча і не маленьку, альтернативи не так уже і багато, тому варто розглядати як варіант покупки. Я в цілому задоволений.
еще отзывы с Hyundai Kona - 6шт
объявления с Hyundai Kona - 2шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015