BMW X3 (G01)

(выбрать другую модель)

 X3 (G01)Год: 2021
Пробег: 7 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 2.0 turbo бензин
Компл.: X-line
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: unforgiven (Украина, Житомир) Дата: 2021.11.02
Расход в городе: 13.0 л/100км, по трассе: 8.0 л/100км, средний: 11.0 л/100км
4 - общая оценка
4 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Придбав авто ще півроку тому назад в автосалоні… Довго чекав…Так як базові комплектації розбирали з автовозів як «гарячі пиріжки»… Спеціально почекав трохи, поїздивши достатньо для більшої об‘єктивності відгуку, коли ейфорія від покупки нового авто вже проходить і намагаєшся винайти будь-які «косяки», «цвіркуни» і недбалості збірки. За півроку один дефект таки стався - в передній фарі відлетів (відкрепився, зламався) один відбивач лед фари ближнього світла. Обіцяли безоплатно замінити по гарантії (на цілу фару в комплекті, так як вона герметична і нерозбірна зі слів «офіціалів»). А так проблем з авто більше не було. В цілому - дуже приємне авто, з достатнім об'ємом салону (для людей зростом до 1.90) і багажника, доброю якістю збірки як матеріалів інтер'єру так і кузовних деталей, з майже достатньою динамікою (як завжди хотілось би трохи швидшого і потужнішого прискорення з 0-100 км/год), хоча для повсякденної експлуатації в місті можливо і достатньою… Спочатку розглядав для покупки гібридну версію Х3, але з цінником + 20 тис. у.о. за швидший на 2 секунди розгін до сотні і можливость по 60 км щодня їздити на електротязі робили таку покупку економічно невигідною…Тим паче тоді б треба було влазити в кредити і потім «сушити собі голову» з ними… А так - «база», Х-лайн, повний привід, безплатний чорний колір і ніяких кредитів! Окремого респекту заслуговують драйверські налаштування авто: прекрасна чутливість рульового, курсова стійкість, «зібранність» підвіски… Саме «зібраність» бо м'якою її навряд-чи можна назвати… І не в останню чергу із-за шин Runflat… Витрата палива напряму залежить від стилю водіння… Зазвичай, «світлофорні» старти з місця і активний стиль водіння даються в знаки середньою витратою палива в 13-14 літрів на сотню в місті, хоча три дні, заради експерименту, старався їздити «по-пенсіонерському» і врешті-решт насилу вклався в 9.5 літрів…Але це коштувало мені дуже великих зусиль і нервів… Ну не звик я так їздити! :) Якість картинки на мультімедії - вище окремих похвал, не зрівняти з «японцями» …Як і якість збірки і якість матеріалів інтер'єру…Ніяких тобі «Напп» і «Алькантар», але все дуже простенько і приємно( комбінований шкіро-кожзамово-тканьовий салон)… Взагалом авто задоволений. :)
Плюсы: Добра керованість, чутливість рульового, достатня (майже) динаміка, чудова місткість, стійкість в поворотах, багата комплектація в «базі», прекрасне яскраве адаптивне лед-світло…
Минусы: При активному стилі їзди - велика витрата палива, граничні зовнішні розміри для міського пересування (авто набагато більше зовні чим внутрішньо, це покоління Х3 за розмірами навіть більше першого покоління Х5!!!), висока вартість обслуговування на офіційному СТО.
Совет: Авто однозначно для драйверів... Заради задоволення від їзди і водіння…Перше моє авто з яким «зростаєшся в одне ціле»… Але підходить і під категорію сімейного авто… Але для «драйверської» сім'ї! :)
еще отзывы с BMW X3 - 15шт
объявления с BMW X3 - 4шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015