Hyundai Kona

(выбрать другую модель)

 KonaГод: 2020
Пробег: 500 км
КПП: авт.
Привод: полный
Двигатель: 1.6 turbo бензин
Компл.: Elegance Safety
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Yaroslav (Украина, Харьков) Дата: 2021.09.06
Расход в городе: 12.0 л/100км, по трассе: 7.0 л/100км, средний: 10.0 л/100км
5 - общая оценка
5 - надежность
4 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Я переселенець. На час придбання авто я не мав/не маю прописки. І тільки Кредо Банк погодив для мене видачу кредиту. Тож вибір був невеликий(тільки проміж Hyundai: Kona або i30; нормальна комплектація нового Tucson не в моєм бюджеті). Загалом, вибір авто тривав 6 місяців. В "фінал" вийшли T-Roc, Kona, Puma. Запасні варіанти(де були або адекватні кредитні умови, або непогане авто): С3 Aircross, Vitara, CX-5. Далі про Kona). У Kona гарний повний привід. Трохи багно помесив. Вона дуже динамічна, для обгону натискаєш на газ і тільки встигай напрям перестроювання вказувати. Іздили вп'ятьох(4 дорослих + дитина 6 років в бустері) до ближнього пригороду(90 км) на природу. Багажник маленький: 5 спальників, 2 палатки, 5 карематів, 1 середня сумка, з якою ходжу до спорт зала. Все, що влізло до багажнику. 2 спальника можна покласти до докатки. Під підлогу. Їжа та напої їхали "на руках". На задньому ряді була дитина в бустері(по-середині) та 2 жінки, середньої статури. Кажуть, що годину їхати комфортно). Навіть з великим завантаженням на авто їдеш впевнено, обгін робити не страшно, динаміки з запасом (великим) :). Витрата палива: по місту 12л/100км, трасса (швидкість 80-90-100км/год) 7-8л/100км. Э адаптивний круїз, утримання в смузі руху(дійсно підрулює, навіть якщо полосу погано видно і лише з 1ї сторони вона є), попередження про перешкоду попереду. До керма та кермування потрібно звикати, реально, як "джойстік"). Переднього парктроніка в моїй комплектації не було, але він потрібен. Я лишаю пів метра попереду себе, на парковці, не можу звикнути, де закінчується капот. Не вистачає підтримки попереку. Втомлюєшся, хоча досить комфортно сидиш. Автівка гучна, "шумки" мало. В вітряну погоду з'являться дивні шуми знизу та ззаду. Автівку потрібно заправляти лише якісним пальним А-95. "Для себе", можете залити не преміальне пальне та подивитися, як вона буде їхати(буде, але так погано... З ривками, ще гучніше...). Я би хотів мати налаштування сидіння переднього пасажиру, воно досить низько налаштоване. Медіа система проста, музику грає добре, користуюся навігацією WAZE(вбудованої не має). Є бездротова зарядка. Клімат однозонний, нам вистачає. Кермо з підігрівом, сидіння з підігрівом. Подобається). Загалом, Kona не була моїм особистим "фаворитом"(T-Roc), але проївши 500 км мені автівка сподобалася. Вона дозволяє вирішувати якусь ситуацію на дорозі не лише натисканням на педаль зупинки, а й прискоренням. Авто невелике, паркуватися класно, багато місця не потрібно шукати у дворі.
Плюсы: Кредитні умови на час покупки (вересень 2021р). Лояльність дилера. Динаміка автівки. Безпекові помічники. Непоганий рівень комфорту авто.
Минусы: Відсутність переднього парктроніку. Кермування специфічне. Рівень зашумлення автівки. Не вистачає підтримки попереку. Хотілося б у 2021 році цифрову панель(є у наступного покоління, але я б також хотів). Витрати трохи вищі, ніж очікував. Мало оглядів на просторах youtube.
Совет: Мені дали автівку для тест-драйву. Але вже після оформлення договору купівлі. І мені сподобалося. Потім дав трохи покермувати друзям, їм також сподобалися кредитні умови і автівка, також купили Kona. Авто варте уваги.
еще отзывы с Hyundai Kona - 6шт
объявления с Hyundai Kona - 2шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015