Chery Tiggo 7 Pro

(выбрать другую модель)

 Tiggo 7 ProГод: 2021
Пробег: 1.500 км
КПП: авт.
Привод: передний
Двигатель: 1.5 turbo бензин
Компл.: Premium
Кузов: внедорожник, 5 дв.
Автор: Діма (Украина, Ровно) Дата: 2021.08.09
Расход в городе: 16.0 л/100км, по трассе: 10.0 л/100км, средний: 14.0 л/100км
4 - общая оценка
3 - надежность
5 - комфорт
5 - ходовая
5 - внешний вид
Автомобіль придбав в червні цього року, рішення було спонтанне і необдумане. Китайці навчилися продавати свої авто за гарну обгортку. Взагалі розглядав КІА Спортейдж, але враховуючи, що в нас в місті це спільний салон з Чері, купив даний автомобіль. Вартість не відрізнялася від КІА, а очі й тактильні відчуття казали, що це кращий варіант. Після першого ознайомлення з авто повернувся додому та знайшов купу відгуків з Росії, хоча в них там авто 20го року, по комплектації 21го інформації не було. Зважив всю знайдену інформацію віддаю перевагу Чері, чудом забираю останній наявний автомобіль на початок червня в неочікуваному оранжевому кольорі, залишалися ще декілька в чорному (але в чорному не хотів). Коли побачив авто то був у захваті і всі скептики з родини котрі казали, що беру кота в мішку, також змінили свою думку - колір супер. Почалася експлуатація авто. Ніби всім задоволений, але вже почалися нюанси. Десь тижні 2 назад почався неприємний для вуха звук скрипу чи то торохтіння в багажнику, спочатку думав, що це все додаткові девайси біля запаски, або ж шторка багажника. Повиймав все, що тільки міг, поїздив, звук не зник. Звернувся до сервісу, думаючи що можливо проблема в ходовій. Машину тестували, заглядали, трясли і дали мені заключення, що з ходовою все добре, а проблема в багажнику викликана скрипом пластмаси чи то резинок між корпусом та пластмасами. Оскільки це не гарантійний випадок, заплатив за діагностику і просив нехай і за гроші але ліквідувати цей звук, на що отримав пропозицію придбати в них "силіконовий змащювач" і провести роботи сам: "ну ніби рано для цього пробігу скрипить, але це й не гарантія, спробуйте самі ось тут помазати чи тут, а ось й допоможе вам..."
Минусы: ЮСБ розетка для з'єднання з телефоном через QDlink погано закріплена та має люфт, через який інколи підключити телефон з першого разу не виходить.
Совет: Добре думайте перед покупкою китайця і будь те готові, що сервіс в багатьох неоднозначних моментах скаже: "ну ніби рано для цього пробігу скрипить, але це й не гарантія, спробуйте самі ось тут помазати чи тут, а ось й допоможе вам...".
еще отзывы с Chery Tiggo 7 - 13шт
объявления с Chery Tiggo 7 - 0шт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015